Cumartesi sinava girecegim beynim corba oldu kanun mevzuat okumaktan burayada gelemedim hic..
Bugun 4.gun ama listeye tam uymadim..oglen 4 kofte yerine peynir istedi canim salataya peynir koydum sonucta ikiside pro.
Aksam 2 but salata var ama ben tek but belki yerim. 5 gibi 1 yk yulaf ezmeli 3 yk yogurtla yedim..
Abla ben şey sandım bana eş kimi verirsen o kazanır motive olur diye düşündün sandım, beni kullanıyor gibisindenroxen2303 sen beğenince kendime güldüm valla
Seni niye hala etiketliyorum ki ben
Kabus gibiyim .
Seni bir de ikili yarışa sokmuşum .... 0 bedene niyet ettim üzerinde galiba
Misafirlikten bildiriyorumAbla ben şey sandım bana eş kimi verirsen o kazanır motive olur diye düşündün sandım, beni kullanıyor gibisinden
Yeme yeme vallahi aus ablam haftaya takımı sırtına koyuverirMisafirlikten bildiriyorum
Bedenim misafirlikte aklım burda
Ev sahibi mutfaktacisslari hazırlıyor
Teknik bir sinav ausum..sertifika alayım bulunsun diye giriyorum..Day ne sınavı canım ?
Bu ara en uzak olduğum konu sınavlar :))
Köfte = peynir = protein :) olmuş bence
Sabah yeşil detox içeceği
Öğle detox içeceği artı 1 dilim ananas biraz badem
Akşam 2 dilim ananas bi kase yoğurt biraz çiğ badem bi kaç kaşık brokoli corbasi
2lt yi geçen su
Ben bu hafta nedense çok zorlandım.
Sherryimm birbirimizle ilgilenemedik ortim bu hafta..evine döndün gözün aydin..ayrica yurekten kutluyorum seni hatayda nefsine sahip cikabildin bence ikilide 1.sensin bu iradenle:)Perşembe menü bildirimi 09.02.2017)
KAHVALTI: yarım baharatlı lavaş, tavada yumurta, zeytin, az bal ve yeşilçay
ARA : türk kahvesi ve 3 kare bitter
ÖĞLE : nohutlu peynirli salata, az noodle çorba
ARA : zencefilli ballı çay, 2 kuru kayısı
AKŞAM : 1 kase yoğurt, 1 kase şehriye çorbası, salata
ARA : YOK
SU : 2,5 lt
Kedibochi bu sana
bu da Ece ye canım ..
Eşine mi gösterdin :)))) ayyy eniştelerinde diline düşecek psikopatlığım
Sherryimm birbirimizle ilgilenemedik ortim bu hafta..evine döndün gözün aydin..ayrica yurekten kutluyorum seni hatayda nefsine sahip cikabildin bence ikilide 1.sensin bu iradenle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?