Sagol canim. Gecmis olsun bol bol zencefilli nane limon ic canim..icine de biraz balhehehhe
tartı ne diyor tartı olayına pek bi güldü, bu kadar ilgili olman onu şaşırtıyor sanırım.
ama bu iyi bişi tabi
canım ortim önemli değil, ben de istediğim kadar katılımcı olamıyorum aslında, hele hataydayken daha zordu.
tebriklerin için de teşekkür ederim, şükür atlattık hatayı. gerçekten kafama çok takılıyordu.
artık evimdeyim sımsıkı sarılaiblirim diyete.
şu soguk algınlığım bogaz acım geçsin spora da başlicam.
sana sınavında başarılar dilerim.
Yeseydin be gülümYine hiç bir şey yiyemiyen mimu geldi a dostlar
Bu diyet menü sü ise ben bundan alayım lütfen lütfen alayımBacilAr menü bildireemimm. . Ya pek perşembe menüsü olmadı
Sabah limonlu ilik su
Öğle 1 kaşik kadar ton balik . Salata 3 dilim beyaz peynir kaşar az lor. (Peynir abartı oldu galiba ) 5 yeşil zeytin. 1 yumurta kizartma. .ekmek yok
Aksam
1 tabak etli nohut Yemeği
4 y. Kasigi bulgur pilavı
4 adet lahana dolma
Yoğurt salata turşu az
Su uyu spor misafir vardi pek yoruldum
Çay 1 kayısı yarım cezerye 2 findik
Kiz bugun misafirlik mi olur hahaMisafirlikten bildiriyorum
Bedenim misafirlikte aklım burda
Ev sahibi mutfaktacisslari hazırlıyor
Tabisi de diyet menü. YALNIZZZ BENİM MENUM BACİ sana olmazBu diyet menü sü ise ben bundan alayım lütfen lütfen alayım
Canim cok olmamis mi ?BacilAr menü bildireemimm. . Ya pek perşembe menüsü olmadı
Sabah limonlu ilik su
Öğle 1 kaşik kadar ton balik . Salata 3 dilim beyaz peynir kaşar az lor. (Peynir abartı oldu galiba ) 5 yeşil zeytin. 1 yumurta kizartma. .ekmek yok
Aksam
1 tabak etli nohut Yemeği
4 y. Kasigi bulgur pilavı
4 adet lahana dolma
Yoğurt salata turşu az
Su uyu spor misafir vardi pek yoruldum
Çay 1 kayısı yarım cezerye 2 findik
Kız bir hafta takilayim be izin ver ( şaka yapıyor um alınma sakın)Tabisi de diyet menü. YALNIZZZ BENİM MENUM BACİ sana olmaz
Kız kilo aliiiinn sen. Illamm olmaz..Hoş ekmek hiç yemeden tatlı yemeden durcem diosan buyur senin olsunKız bir hafta takilayim be izin ver ( şaka yapıyor um alınma sakın)
Bacım o dediklerini ben zati yemiyom sen iyi yemişsin ben kilo alırım gerçekten bu diyetle sen verirsen harika olur sabahı dört gözle bekliyorum vallahiKız kilo aliiiinn sen. Illamm olmaz..Hoş ekmek hiç yemeden tatlı yemeden durcem diosan buyur senin olsun
Olmus dimi. Aman ne bilim dikkat ediom çok da anca bu kadar oldu galiba. Amâ emin ol 2 katini yiyebilirdim meselà dünkü gibi kontrolsuz dolma yiyebilrdim. Tabağıma aldim hemen 4 tané minik kalanlara bakmadimCanim cok olmamis mi ?
Ben de ben deBacım o dediklerini ben zati yemiyom sen iyi yemişsin ben kilo alırım gerçekten bu diyetle sen verirsen harika olur sabahı dört gözle bekliyorum vallahi
Zorunlu oldu biraz, istemsizKiz bugun misafirlik mi olur haha))
Bakam yatın senin tartı ne dicek . Beni bi kere adım çıkmış inmiyor sekizeBacım o dediklerini ben zati yemiyom sen iyi yemişsin ben kilo alırım gerçekten bu diyetle sen verirsen harika olur sabahı dört gözle bekliyorum vallahi
Ayy sendemi burutusKaptanimAusencia mmm ya . Regl gelince kaçıncı günü artı çıkar insan. Benim bugün geldi de tartı ne olcek
Organik olmasi sart mi kiii ???Evet lapacilar organik pirinç aldım 18 lira bu lapa bana kilo verdirecek verdirmek zorunda 18 lira nedir ya battum battim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?