Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakam yatın senin tartı ne dicek . Beni bi kere adım çıkmış inmiyor sekizeyiyerek kilo veren vero die
Verom benim çok umudum yok yarın için haftaya inşallah hissediyorum durdu bunyem artik yavaşladı ama haftaya lapa 2 gün kesinlikle 2 kg gidecek

Merhaba herkeslere dört saat dersi olan öğretmen rahatlığı var üzerimde
ecemavi hoşgeldin

ecemavi hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)

Hoşbuldum kızlar ben hazırım yarın bildirim yaparım korkunun ecele faydası olmaz mış

Slm Ausencia abla diğer arkadaşlar
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
3 zeytin
Ara
Ananas
Süt
Öğlen
8 kaşık nohut
1 dilim ekmek
Yoğurt
Ara
Yok
Akşam
8 kaşık pırasa
Salata
Yoğurt
Birazdan
Yoğurt
Nohut ekmek.. akşam da yemek ögle de. Bilmemm ben olsam yemem galiba pirasayı da oglen yiyip aksam açlıktan karnım in gurlamasinj dinlerim

Günaydın canım her öğün için 1 caybardagi pirinç hasliyorsun yoğurt ve içine limon yesillik vs baharat koyuyor Sun 2 gün kesinlikle tuž yok 3 öğün yapıyorsun arada yok bu işte zor değil bence
Tamam canım pazartesi salı günü mü yapıyoruz birkaç gündür benim tansiyon sürekli düşüyor bir zararı olur mu acep

benim deneyimlerime göre yogurtla daha etkili ausum .

Benim günüm gayet güzel geçti misafirlige gittim orada sadece 2kasik salata yedim akşam biraz ıspanak yedim sonrasında tansiyonum düştü başım dönmeye başladı bir bardak tuzlu ayran içmek zorunda kaldım hala da kendimi toparlayamadim bu ara sürekli böyle 9-4 ,8-3 civarı niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…