Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet zaten bende alışkınım ya hızlı vermeye ondan hep yaza işlem tamam nasıl olsa

Bana mantıklı geldi masumum .

Sonuçta protein candır :)

Hayirli aksamlar kizlar menü bildireyim

Sabah
2 mandalin

Kahvalti
2.5 dilim ekmek
Peynir zeytin
Patlican biber
Köz biber
Siyah cay

Ara
Sütlü filtre kahve

Aksam
Brokoli corba
Salata
Sabahki sebzeleri yogurtladim

Su 1.5

Su azlığı dışında iyidir mumum :))

Heeee koltukta yan yatiyom ama esimle sohbet ediyorum eskisi gibi sızma modunda degilim. )

Bende tam o pozisyondayım :)))
Arada laf atıyorum
Arada buraya yazıyorum .
Bi de benim adam yine tıkınıyor :))

2 yili gecti herhalde izne ayrilali unuttum cok oldu

Kıyamammm kuzulara yaaa

Aus benim oğlanın biri deniz diğeri Kayra , kayranin anlamı Allah'ın hediyesi lutfu demek anlamı.
Ben ikiz olduğunu 14. Haftada öğrendim Dr dediki bak sen sipaya annesine hediye getiriyor dedi haftası önce olan bebeğe, o arada Kayra adı moda bende baktım en çok anlamı beni cezbetti cidden mucize gibi bedenimde büyümüştü sessiz sakin , dedim bu Kayra olsun bı bana hediye.

Ve kayra lar çok duygusal naif oluyorlar
Benim kayrada öyle ay bı nazlı bı narin bı içten kız gibi , önce o başlattı ağlamayı çok duygusal bı çocuk ve ikiside çok ince düşünur ama bu ağlama modunu hep Kayra başlatır.

Ooyyyhyy sevsinler o bidik kayrayi. .Kıyamam ya .

Bizde bi ara disari ciktik esim kendine tatli aldi yarim kilo tabaga bile koymadan catali alip kutudan şapur şupur yediii.....bana seni takdir ettim diyor cok israr etti dedim aslaaa ))

Oyyyyyy kıyamam ya . Çocuklara dayanamam hiç .
Çok etkilendim beee okurken ... içim bi tıhaf oldu yeminle .
Allah bağışlasın canım iki kuzuyuda .

Bir gün bulurşak .. sende Yusufu görsen şaşırmazsın demek için ... naif , kibar , hassas ..

Hiç anasına çekmemiş derim hep :)))

Masallah.

Kendimi çok iyi hissetmiyoruhissetmiyorum kızlar ben yatıyorum yarın güzel sonuçlar görelim inşallah iyi geceler herkese

Dinlen canım ...
Iyi geceler ...
Sabaha güzel eksiler .

Bizde bi ara disari ciktik esim kendine tatli aldi yarim kilo tabaga bile koymadan catali alip kutudan şapur şupur yediii.....bana seni takdir ettim diyor cok israr etti dedim aslaaa ))

Ahahahhh tabii ki takdir edecek ... dur daha adayı nisanda görsün o :)))

Kayra benim en sevdigim isimler arasinda hatta hamileyken eğer oğlum olsaydi adi Hamza Kayra koyacaktik...eee kiz oldu bizdr ayşe aysima koyduk )))

Off sanırım regl den Sen yazınca bile canım çekti soyle sogukta sıcacık tulumba tatlısı hayal ettim annam ben kocam à da dayanamaz yerdim helal ssanaa

Ya böyle olsunlar diyorum ama çok kırılırlar be aus çok değişik şeyler yaşıyorum beni bile geçtiler diyorum bazen

Misal dün eski evden bahsettim
Deniz dediki eski evde. Bı yer vardı orda hep ben oturuyorum çocuk ( kayraya diyor) hiç oturamazdi ya oturtmazdim onu oraya dedi , bende dedim ki. O zaman bundan sonra kardeşine bişey yaparken iki kez dusun sonra pişman olma dedim .

Gözler şıp şıp ağlamaya başladı deniz , çok pişmanım çok bilemezsin Dior bide ay gülme ile ağlama arasında kaldım iyimi

Demekki benimkiler tek değil , yusufcukta aynı maşallah ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…