Evet zaten bende alışkınım ya hızlı vermeye ondan hep yaza işlem tamam nasıl olsa
Ahhhh ada ahhh
Attın mı yine kendini koltuğa
Olur inşallah canım ... hızşı bir metan var .
Kendime çok benzettim .
Bende öyle alışıktım ki rahat kilo vermeye 800-900 bildirimini mutsuz yapardım düşün
Sen hala izinde miydin day :)))
Kızlar bisiy sorucam yarın iş yerinde kahvaltı var menüde yumurta , peynir zeytin vs oluyor diyorumki sabahta yumurtalı bı kahvaltı yapsam , yarın iş yerinde yerim peynir yumurta
Ctesi ve pazarda evde yaparım
Ptesi menüsü kuru fasulye ve salata
Ton balığı götürüp salata ile yerim
4 günlük mini protein diyetimi yapsam sizce ?
Hayirli aksamlar kizlar menü bildireyim
Sabah
2 mandalin
Kahvalti
2.5 dilim ekmek
Peynir zeytin
Patlican biber
Köz biber
Siyah cay
Ara
Sütlü filtre kahve
Aksam
Brokoli corba
Salata
Sabahki sebzeleri yogurtladim
Su 1.5
Heeee koltukta yan yatiyom ama esimle sohbet ediyorum eskisi gibi sızma modunda degilim.)
Benimde eşim hasta üşütmus yattı çocukların ikisi birden ağlıyor ay zor susturdum, babam hasta diye nasıl agliyorlar , süt verdim yattilar az sisinlar duşa gircem burda sizleyim 1_2 saat
Ha ha ha homini gırtlak tuttum ben bunu
Çok güldüm ben yaaa , tabii ki bu kardeşlerimiz kötü örnek
O güneşten çıkanda benim sankiiii
2 yili gecti herhalde izne ayrilali unuttum cok oldu
Ahhhh ada ahhh
Attın mı yine kendini koltuğa
Olur inşallah canım ... hızşı bir metan var .
Kendime çok benzettim .
Bende öyle alışıktım ki rahat kilo vermeye 800-900 bildirimini mutsuz yapardım düşün
Sen hala izinde miydin day :)))
2 yili gecti herhalde izne ayrilali unuttum cok oldu
Kıyamammm kuzulara yaaa
Ooyyyhyy sevsinler o bidik kayrayi. .Kıyamam ya .Aus benim oğlanın biri deniz diğeri Kayra , kayranin anlamı Allah'ın hediyesi lutfu demek anlamı.
Ben ikiz olduğunu 14. Haftada öğrendim Dr dediki bak sen sipaya annesine hediye getiriyor dedi haftası önce olan bebeğe, o arada Kayra adı moda bende baktım en çok anlamı beni cezbetti cidden mucize gibi bedenimde büyümüştü sessiz sakin , dedim bu Kayra olsun bı bana hediye.
Ve kayra lar çok duygusal naif oluyorlar
Benim kayrada öyle ay bı nazlı bı narin bı içten kız gibi , önce o başlattı ağlamayı çok duygusal bı çocuk ve ikiside çok ince düşünur ama bu ağlama modunu hep Kayra başlatır.
Bizde bi ara disari ciktik esim kendine tatli aldi yarim kilo tabaga bile koymadan catali alip kutudan şapur şupur yediii.....bana seni takdir ettim diyor cok israr etti dedim aslaaa
Bana mantıklı geldi masumum .
Sonuçta protein candır :)
Su azlığı dışında iyidir mumum :))
Bende tam o pozisyondayım :)))
Arada laf atıyorum
Arada buraya yazıyorum .
Bi de benim adam yine tıkınıyor :))
Aus benim oğlanın biri deniz diğeri Kayra , kayranin anlamı Allah'ın hediyesi lutfu demek anlamı.
Ben ikiz olduğunu 14. Haftada öğrendim Dr dediki bak sen sipaya annesine hediye getiriyor dedi haftası önce olan bebeğe, o arada Kayra adı moda bende baktım en çok anlamı beni cezbetti cidden mucize gibi bedenimde büyümüştü sessiz sakin , dedim bu Kayra olsun bı bana hediye.
Benim kayrada öyle ay bı nazlı bı narin bı içten kız gibi , önce o başlattı ağlamayı çok duygusal bı çocuk ve ikiside çok ince düşünur ama bu ağlama modunu hep Kayra başlatır.
Masallah.Aus benim oğlanın biri deniz diğeri Kayra , kayranin anlamı Allah'ın hediyesi lutfu demek anlamı.
Kendimi çok iyi hissetmiyoruhissetmiyorum kızlar ben yatıyorum yarın güzel sonuçlar görelim inşallah iyi geceler herkese
Bizde bi ara disari ciktik esim kendine tatli aldi yarim kilo tabaga bile koymadan catali alip kutudan şapur şupur yediii.....bana seni takdir ettim diyor cok israr etti dedim aslaaa))
Kayra benim en sevdigim isimler arasinda hatta hamileyken eğer oğlum olsaydi adi Hamza Kayra koyacaktik...eee kiz oldu bizdr ayşe aysima koydukAus benim oğlanın biri deniz diğeri Kayra , kayranin anlamı Allah'ın hediyesi lutfu demek anlamı.
Ayyy insallah kaptanim cok guzel elbiselerim beni bekliyor...
Dinlen canım ...
Iyi geceler ...
Sabaha güzel eksiler .
Ahahahhh tabii ki takdir edecek ... dur daha adayı nisanda görsün o :)))
Off sanırım regl den Sen yazınca bile canım çekti soyle sogukta sıcacık tulumba tatlısı hayal ettim annam ben kocam à da dayanamaz yerdim helal ssanaaBizde bi ara disari ciktik esim kendine tatli aldi yarim kilo tabaga bile koymadan catali alip kutudan şapur şupur yediii.....bana seni takdir ettim diyor cok israr etti dedim aslaaa))
Esimde tulumba yedi hahahaOff sanırım regl den Sen yazınca bile canım çekti soyle sogukta sıcacık tulumba tatlısı hayal ettim annam ben kocam à da dayanamaz yerdim helal ssanaa
Ben de bugün yazlık bi iki kıyafet denedim henüz degil tabi tirtim. .Ayyy insallah kaptanim cok guzel elbiselerim beni bekliyor...
Demeeeee. Vay vay oyy oyhyEsimde tulumba yedi hahaha))
Oyyyyyy kıyamam ya . Çocuklara dayanamam hiç .
Çok etkilendim beee okurken ... içim bi tıhaf oldu yeminle .
Allah bağışlasın canım iki kuzuyuda .
Bir gün bulurşak .. sende Yusufu görsen şaşırmazsın demek için ... naif , kibar , hassas ..
Hiç anasına çekmemiş derim hep :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?