günaydin.cocuklarimi ugurladim,size geldim.
size sevincimi anlatayim.oglum son zamanlar alarmi ona ayarlamami kendi baslarina kalkip hazirlanip gitmeyi istiyordu.dün ve bugün kendisi alarma kalkiyor,gidiyor kendisine ve kardesine ekmeklerini suyunu hazirliyor.sonra gidiyor,kizkardesini kaldiriyor.giyiniyorlar,otobüsle okula gidiyorlar.bana anne sen kalkma diyor ama ne mümkün.bende uyaniyorum ama yataktan dinliyorum ne yaptiklarini.sonra ugurlamak icin kalkiyorum.normalde ben kalkarim herseylerini hazir ederim ve arabayla götürürüm.oglum kimden duyduysa cok heveslendi kendi hazirlanmaya ve gitmeye.dur bakalim hevesi gecicek bir iki haftaya eminim.bari hevesleri gecene kadar devam ediyim böyle.
çok iyi ya benim büyük oğlanı hala zor zekat kaldırıyorum uykusu çok ağır küçükde öyle ama o uyanınca sen git anne der kendi kendine tost yapar sosis yumurta falan yapar büyük deveyede eline veririz kıpraşmaz hiiiççç
cemre:4
doga:8
ganfed:8
kirmizi:11
tutku:2
azeri:7
minaver:10
saferan:4
günaydın arkadaşlar..nasılsınız
azeri bnm dünkü mesaj sayım senin sayımından önce 3..biliyorum bu da yeterli değil ama düzeltmek istedim.
simdi tekrar baktim,pazartesi 2 mesaj yazmissin.dünde 4.dün yaptigim mesaj sayimi pazartesi yazilan mesajlar icin.yani ben hep evelsi gün icin olan mesajlari sayiyorum.hani belki ben uyuduktan sonra girilir,biseyler yazilir belki diye.senin yazdigin mesaj takibinin linkini buraya kopyaliyorum.11.04 pazartesi oluyor.oraya bakacaksin.bugünde dün yazilan mesajlari sayicam mesela.linki kopyaliyorum,buradan bakarsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=2273902
ii gecelr kızlar..
kırmızıgül bütün gün ev arıyorum hiç fırsatım olmuyor cnm ya..sabahtan bakabiliyorum ancakk..arada girmeye çalışıyorum ondada kimse yazmıyor.kendi kendime ne yazimki:85::85::85:
gununuz aydin hayatiniz renkli olsun fistiklarim benim
birazdan yasli komsum var o bana kahvaltiya gelecek o yuzden cikacam birazdan bana dua edin fazla kacirmayim kahvaltiyi
evet sana yasak bidaha hasta olmakoy oy oy frangi'cim gelmi$$$$$.özledik seni.iyilestinmi.nasilsin simdi?iyi olmussundur insallah.cok alistik sana,bir daha hasta olma
dünkü sayim arkadaslar
cemre:6
ceyce:1
doga:3
ganfed:5
kirmizi:7
tutku:4
azeri:14
minaver:7
saferan:5
frangi azeri nasilsiniz balli kurabiyelerim
heee alman komsun demi.bismillahirrahmanirrahim Allah'im nolur ganfed yemegi fazla kacirmasin noooooolluuuuurrrr
bak duami ettim.
amin amiin evet alman komsum cok iyi kadin yaseviyom keratayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?