Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu iki gün gayet iyi betülümmmm ...ipin ucu hiçte kaçmamış

Uygun menü yazmak için uygun menü yaptım son iki gün Ondan önceki günlerde ara ara koptum, kopunca da yazmaya çekindim.
Ama ben Betülsem ve sen eli maşalı Aus isen o vad ettiğin 69 gelecek inşallah.. Önce gelecek cuma 74 ü göreyim, sonra nihayet 72 ye kavuşayım, inşallah sonra 68

Merhaba şekerler hastanedeyim, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim :) iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum.
Kilo veren veremeyen uğraşan çabalayan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum ♡♡♡ en büyük 7. Takım

ben geldimmm az geçti yogunlugum alıntılayamadım aklımda kalanları yazayım
öncelikle kiilom için gelen tebrikslere teşekür ederimmmm

aeben ablacım keşke seni dinleyipte önceden gelseydim buraya 2 yılım boşa geçti , masumm takıma gel senin çaren orası dedikçe sen ben hep kaçtım , ama sonunda abla sözü dinelyip kendimi burada buldummm

Ausencia cnmmm biliyorumki benimle heycanlanıyorsun sende
benim azmimde ve aldıgım sonuçlard aemegin çok büyük
78 kilo iken nasılsa vermeme bari kilo almayım modundan çıkkıp
9,200 verdigime kendim bile inanamıyorum yolum buradan geçtii için çok mutluyum teşekür ederim

begum75 içimde kalanlar çıkıyor yorumu sneindi sanırım çok güldümmm

pamukskr cnmmm şaka gibi diyorum kendim bile inanamadım yani bu kadar kilo verdigime öyle böyle derkenn gitti bunca kilo demek istemiştim telden yazılınca zor oluyor
ama yeşil suya haftayada devamm çok etkili benceee

Ahu060812 hafta başı bedbah olan ben , veee bu kiloyu gören yine ben bende şoklardayımmm bacım

ada81 cnm bende ekimden beri buradayım vee benimde hep gdım gıdım gidiyordu 7 ler çok zor çok inatçı
sana dedigikleirmizi uygula birdeee eminim sonuç alacaksınnn bende çok iisyankkar mesajlar yazdıgımı hatırlıyorum buraya , ama inanaki o direnç kırılıyorrr şekil a

mimu88 cidden demir attım cnm 6 lara , kaçırmamamk için elimden geleni yapacagımmm

vorones teşşekürler cnmmmmm

DelyDoly ah delyyyy sporla olmuyor sadeceeee ausa kulak ver derimmm

kaptaniçemmmmm banane banane bende özel ilgi istiyorum bi el at bana ne olur.75 benim kırılma noktam.yahu akşam 75.1 sabah 75.1 geldim.100gr da mı gitmez baskulun pilini çıkardım yerini değiştirdim üstünde zıpladım.ama ölü gibi yattım.dün pek kendimde değildim.benim bu 75i kıralım neolur.

Cook sağol masumcum haklisin bu sefer terk edip gitmek yok inat ettim kirilacak bu zincir ....

Tekrar seni tebrik ediyorum canim...

Sabit mi ciktin canim valla bana el attilar bugun pirinc lapasi yaptim yarindan itibaren önerilerle ilerleyecem )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…