Bu iki gün gayet iyi betülümmmm ...ipin ucu hiçte kaçmamış
oooooooo bütün efsaneler dönüyor desene
Hoşgeldin canım geçmiş olsun kayinvalidene Allah yardımcısı olsunKalplerimiz bir ablam
Kayınvalidem 3 haftada 1 kemoterapi alıyor, 2 hafta kötü 1 hafta toparlanmış halde devam edicez gibi gözüküyor
Cook sağol masumcum haklisin bu sefer terk edip gitmek yok inat ettim kirilacak bu zincir ....ben geldimmm az geçti yogunlugum alıntılayamadım aklımda kalanları yazayım
öncelikle kiilom için gelen tebrikslere teşekür ederimmmm
aeben ablacım keşke seni dinleyipte önceden gelseydim buraya 2 yılım boşa geçti , masumm takıma gel senin çaren orası dedikçe sen ben hep kaçtım , ama sonunda abla sözü dinelyip kendimi burada buldummm
Ausencia cnmmm biliyorumki benimle heycanlanıyorsun sende
benim azmimde ve aldıgım sonuçlard aemegin çok büyük
78 kilo iken nasılsa vermeme bari kilo almayım modundan çıkkıp
9,200 verdigime kendim bile inanamıyorum yolum buradan geçtii için çok mutluyum teşekür ederim
begum75 içimde kalanlar çıkıyor yorumu sneindi sanırım çok güldümmm
pamukskr cnmmm şaka gibi diyorum kendim bile inanamadım yani bu kadar kilo verdigime öyle böyle derkenn gitti bunca kilo demek istemiştim telden yazılınca zor oluyor
ama yeşil suya haftayada devamm çok etkili benceee
Ahu060812 hafta başı bedbah olan ben , veee bu kiloyu gören yine ben bende şoklardayımmm bacım
ada81 cnm bende ekimden beri buradayım vee benimde hep gdım gıdım gidiyordu 7 ler çok zor çok inatçı
sana dedigikleirmizi uygula birdeee eminim sonuç alacaksınnn bende çok iisyankkar mesajlar yazdıgımı hatırlıyorum buraya , ama inanaki o direnç kırılıyorrr şekil a
mimu88 cidden demir attım cnm 6 lara , kaçırmamamk için elimden geleni yapacagımmm
vorones teşşekürler cnmmmmm
DelyDoly ah delyyyy sporla olmuyor sadeceeee ausa kulak ver derimmm
Sabit mi ciktin canim valla bana el attilar bugun pirinc lapasi yaptim yarindan itibaren önerilerle ilerleyecemkaptaniçemmmmm banane banane bende özel ilgi istiyorum bi el at bana ne olur.75 benim kırılma noktam.yahu akşam 75.1 sabah 75.1 geldim.100gr da mı gitmez baskulun pilini çıkardım yerini değiştirdim üstünde zıpladım.ama ölü gibi yattım.dün pek kendimde değildim.benim bu 75i kıralım neolur.
salı günü bi ara 74 ü görmüştüm ben ya.ondan atladım ortaya küçük enişte gibi.Sabit mi ciktin canim valla bana el attilar bugun pirinc lapasi yaptim yarindan itibaren önerilerle ilerleyecem)
doktorum zencefilli,limonlu su yap kendine metabolizmanı hızlandırsınverooooo o metabolizman var ya keşkeee benim olsaydıııııı.bu hafta 3 kere 1 er kare bitter yedim diye mi benim ki kafa attı bana bilmiyourm.
Ahhh o veronun metabolizmasi bende de olaydu ne isterdim baskaverooooo o metabolizman var ya keşkeee benim olsaydıııııı.bu hafta 3 kere 1 er kare bitter yedim diye mi benim ki kafa attı bana bilmiyourm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?