gülüm ya ben limon içince direk pert oluyorum.tansiyon yerlerde bende kanepede.doktorum zencefilli,limonlu su yap kendine metabolizmanı hızlandırsın
anaamm korkutmayın kızlar
sporun mu yoktu acaba ondan mı kıpraşmıyoki metabolizmangülüm ya ben limon içince direk pert oluyorum.tansiyon yerlerde bende kanepede.
ya bu hafta su az içtim düşündümde ,ve acayip kahve içtim .sabah öğle akşam.türk kahvesini nescafe fincanında içtim.
vardı canım pazardan başladım ama cuma cumartesi pazar yol telaşı vs toparlayamadım.ptesi başladım lakin bizim çok daha fazla gayret etmemiz lazım.çok düzenli çok azimli.sporun mu yoktu acaba ondan mı kıpraşmıyoki metabolizman
adaaaa düşünme peynir felan.etkileme bilinç altını.mmmmm mmmm diyerek ye.mis gibi diyerek.Pirinçte pek keyifli yenmiyor yaaa pofff yani...basladik artik bugun boyle...nerde benim peynirim yumurtam nerdeee pirinc yani...
vardı canım pazardan başladım ama cuma cumartesi pazar yol telaşı vs toparlayamadım.ptesi başladım lakin bizim çok daha fazla gayret etmemiz lazım.çok düzenli çok azimli.
acilen bana uygun bi liste lazım.bu sefer haftasonuda sıkacam.genelde haftasonu abartmadan ev hali sıkmıyordum.
Canim benim daha önce gittiğim diyetisyen elma taze zencefil 1litre su ile çay hazırla hergün 2bardak iç demişti metabolizma hızlanması için daha önce bana fayda etmişti ben de bir yapıcam tekrargülüm ya ben limon içince direk pert oluyorum.tansiyon yerlerde bende kanepede.
ya bu hafta su az içtim düşündümde ,ve acayip kahve içtim .sabah öğle akşam.türk kahvesini nescafe fincanında içtim.
akşam 6da evdeyim ,öğle yemeğini evden getiriyorum,kelebek cnm hafta sonu sıkmayınca olmuyorrrr
dur bakalıms enin içinde yeni yollar bulalım
akşam kaçta evdesin ?
öglen yemegini nerde yiyorsun ?
ısıtma vs şansın varmı ?
bazen başkalarının gösterdigi yol insana daha kolay gelebiliyor
yani bence çok etkili oluyor
Hasretle beklenen spor çetelesi geldi hanıııımmmm
SPOR ÇETELESİ 8.HAFTA
Ausencia 75
saydin78 50
Ahu060812 30
Sekercikiz 30
kelebekolacam 75
@fatmanurkaya15 ?
mimu88 20
DelyDoly 50
ada81 75
A arselka 55
begum75 75
T tuba52 45
@Daydream15 20
Nare83 60
Çalışanlar Top listesi
Üçtane birincisi ile rekor kıran ilk listemizdeki birincilerimiiiiizzz
75 puanla tatilden hızlı bir dönüş yapan ve arayı kapatmak isteyenkelebekolacam
Veee yine 75 puanla büyük zorluklara rağmen şeytanın bacağını kıran ve mucizesini görenNare83
Bittimiii bitmediiii Listede olmasa da listedekiler kadar hırs yapan ve birinciliğe ortak olanbegum75
2. 55 puanla A arselka
3.50 puanlaDelyDoly
4.45 puanla T tuba52
5.20 puanla @mimu88 ve @Daydream15
Şimdi gelelim ev hanımlarınaaa
Tabikide bu haftanın birincisi
1.ada81 evde süper performans gösteren çalışanların teşvikli puanlarına rağmen onlara yetişen aslında bütün haftanın en çok spor yapanı olan azimli adamızı kutluyorum
2.Ausencia ben olmadığım İçin adapte olamayan adapta olmuş olsa listeyi kasıp kavuracak olan kaptanım bu haftaburdayım bakalım kaç puan alacaksın
3.35 gibi düşük bi puanla üçüncü olup bu hafta evde olanlar olarak spor yapmadığımızın kanıtı olansaydin78
4. 30 puanlaSekercikiz
@fatmanurkaya ablamın sporundan bihaber olduğumdan listeye yazamadım
Çalışanlara söz verdiğim +5 için listeyi böyle ayrı yaptım haksızlık olmasın diye bu hafta böyle oldu kusura bakmayın kızlar
Liste eski usul devam etsin mi yoksa böyle sonuç sıralamasını ayrı mı yapayım ne dersiniz?
aslında benim içecege agırlık vermem lazım.sırf su içmek zor geliyor,basıyorum çayı kahveyi.dün iyi içtim.ama zorla.Canim benim daha önce gittiğim diyetisyen elma taze zencefil 1litre su ile çay hazırla hergün 2bardak iç demişti metabolizma hızlanması için daha önce bana fayda etmişti ben de bir yapıcam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?