- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kahve neskafemi doktorum oda ödem yapıyomuş biliyosun demi ama türk kahvesiyse sorun yokaslında benim içecege agırlık vermem lazım.sırf su içmek zor geliyor,basıyorum çayı kahveyi.dün iyi içtim.ama zorla.
Eline emeğine sağlık canimHasretle beklenen spor çetelesi geldi hanıııımmmm
SPOR ÇETELESİ 8.HAFTA
@Ausencia75
saydin78 50
Ahu060812 30
Sekercikiz 30
kelebekolacam 75
@fatmanurkaya15 ?
mimu88 20
@DelyDoly50
ada81 75
A arselka 55
begum75 75
@tuba5245
@Daydream15 20
Nare83 60
Çalışanlar Top listesi
Üçtane birincisi ile rekor kıran ilk listemizdeki birincilerimiiiiizzz
75 puanla tatilden hızlı bir dönüş yapan ve arayı kapatmak isteyenkelebekolacam
Veee yine 75 puanla büyük zorluklara rağmen şeytanın bacağını kıran ve mucizesini görenNare83
Bittimiii bitmediiii Listede olmasa da listedekiler kadar hırs yapan ve birinciliğe ortak olanbegum75
2. 55 puanla A arselka
3.50 puanla @DelyDoly
4.45 puanla @tuba52
5.20 puanla @mimu88 ve @Daydream15
Şimdi gelelim ev hanımlarınaaa
Tabikide bu haftanın birincisi
1.ada81 evde süper performans gösteren çalışanların teşvikli puanlarına rağmen onlara yetişen aslında bütün haftanın en çok spor yapanı olan azimli adamızı kutluyorum
2. @Ausencia ben olmadığım İçin adapte olamayan adapta olmuş olsa listeyi kasıp kavuracak olan kaptanım bu haftaburdayım bakalım kaç puan alacaksın
3.35 gibi düşük bi puanla üçüncü olup bu hafta evde olanlar olarak spor yapmadığımızın kanıtı olansaydin78
4. 30 puanlaSekercikiz
@fatmanurkaya ablamın sporundan bihaber olduğumdan listeye yazamadım
Çalışanlara söz verdiğim +5 için listeyi böyle ayrı yaptım haksızlık olmasın diye bu hafta böyle oldu kusura bakmayın kızlar
Liste eski usul devam etsin mi yoksa böyle sonuç sıralamasını ayrı mı yapayım ne dersiniz?
Kızlar bu hafta çalışanlara teşvikli +5 ti ama şimdi karar verdim haftaya eski düzen devam edecem sonuçta masum alıştı sayılır spora 68 i görünce bırakmaz başlasa çalışıp spora adapte olmayan pek Yok eski düzen devam edelim ne derisiniz
Ooo hollywood canım doğru söylüyon ora aklıma gelmemiştipilates özellikle aletli olanına ramazan sonrası başlamak istiyorum ablam güzel kilomu verip hedefime ulaşınca...
Ama jilanı yapabilirim.
kuzummm yeşilçam beni keser miii hollywood hollywoodddd
Ay yok ben bu 4 günlükten çıkıp lapa yapamıycam sanırsam vazgeçicemPirinçte pek keyifli yenmiyor yaaa pofff yani...basladik artik bugun boyle...nerde benim peynirim yumurtam nerdeee pirinc yani...
Olur nasil isterse cogunluk banada uyar...Kızlar bu hafta çalışanlara teşvikli +5 ti ama şimdi karar verdim haftaya eski düzen devam edecem sonuçta masum alıştı sayılır spora 68 i görünce bırakmaz başkada çalışıp spora adapte olmayan pek Yok eski düzen devam edelim ne derisiniz
Adacım baharat eklePirinçte pek keyifli yenmiyor yaaa pofff yani...basladik artik bugun boyle...nerde benim peynirim yumurtam nerdeee pirinc yani...
Kız ahu 4 günde çıkılıpta lapa yapılırmı üst üsteAy daha tartılacam sabah beri uğraşıyorum kağıt kalem sporları bul yaz ödevini günü gününe yapmayan öğrencilere döndüm ayol karnımda zil çalarken bi tartılayım
Ooo hollywood canım doğru söylüyon ora aklıma gelmemişti
Ay yok ben bu 4 günlükten çıkıp lapa yapamıycam sanırsam vazgeçicem
Bende yogurtla yemeyi dusunuyorum canim aksama baharat eklrmedim midem hassas nane eklerim olmadi...Adacım baharat ekle
Akşam böğ gelirse akşam yogurtla dene.
saydının nereye gittin ben kaçırdım . Hastane derken bebiş içinmi ?Merhaba şekerler hastanedeyim, tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim :) iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum.
Kilo veren veremeyen uğraşan çabalayan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum ♡♡♡ en büyük 7. Takım
bende pazartesi portakal diyorum ama kararsız kaldım hatunlar... Kilo bildirmeyen kaldı mı yahu?
Selam kızlar çok işim var geçmişe sonra bakıcam insallah herkes istediği kilolari varmıştır
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.5
Fark 400
Yüzde 0.64
Ptesi başlıycaktım 17 şubat hedefi için abla başlamayım mıKız ahu 4 günde çıkılıpta lapa yapılırmı üst üste.
Tartılır tartılmaz kahvaltıya gömüldüm unuttum yazmayı Gerçi pek bi heyecanlı kahvaltı yapamadım malum henüz 4.günü tamamlıyorum hayaller peynir zeytin yumurta hayatlar meyve süt
Gelelim kilo bildirimime
Benim için kötü bi haftaydı 4 misafir ağırladım 3-4. Misafirliğe gittim spor nerdeyse sıfırdı ptesi ben de gördüm artı nitekim toparladım 4 günlükle bugün 3 günlük sonucu yazacam bakalım yarın tekrar bakacak
Geçen hafta 82.1
Bu hafta 81.3
Fark -800
Yüzde 0.97
Canım benim kontrole geldim ben doktora giricem muayene ve tahlil için bekliyorum :) evet bitanem bu ay yada önümüzdeki ay başlayacağım Rabbim'in izniyle :)saydının nereye gittin ben kaçırdım . Hastane derken bebiş içinmi ?
Basarilii gene de. Sanâ yetiscem inşallah sekercikzimSelam kızlar çok işim var geçmişe sonra bakıcam insallah herkes istediği kilolari varmıştır
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.5
Fark 400
Yüzde 0.64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?