Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eline emeğine sağlık canimbenim için farketmez senin için hangisi daha kolay oluyorsa

her yok paris cnm sana nasıl kolay geliyorsa
bencede eşit olmalı
çalışan , ev hanımı puanları
hepsinde emek veeriliyor neticedee

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Ay daha tartılacam sabah beri uğraşıyorum kağıt kalem sporları bul yaz ödevini günü gününe yapmayan öğrencilere döndüm ayol karnımda zil çalarken bi tartılayım
pilates özellikle aletli olanına ramazan sonrası başlamak istiyorum ablam güzel kilomu verip hedefime ulaşınca...

Ama jilanı yapabilirim.

kuzummm yeşilçam beni keser miii hollywood hollywoodddd
Ooo hollywood canım doğru söylüyon ora aklıma gelmemişti
Pirinçte pek keyifli yenmiyor yaaa pofff yani...basladik artik bugun boyle...nerde benim peynirim yumurtam nerdeee pirinc yani...
Ay yok ben bu 4 günlükten çıkıp lapa yapamıycam sanırsam vazgeçicem

Olur nasil isterse cogunluk banada uyar...

Kız ahu 4 günde çıkılıpta lapa yapılırmı üst üste .

saydının nereye gittin ben kaçırdım . Hastane derken bebiş içinmi ?

Tartılır tartılmaz kahvaltıya gömüldüm unuttum yazmayı Gerçi pek bi heyecanlı kahvaltı yapamadım malum henüz 4.günü tamamlıyorum hayaller peynir zeytin yumurta hayatlar meyve süt
Gelelim kilo bildirimime
Benim için kötü bi haftaydı 4 misafir ağırladım 3-4. Misafirliğe gittim spor nerdeyse sıfırdı ptesi ben de gördüm artı nitekim toparladım 4 günlükle bugün 3 günlük sonucu yazacam bakalım yarın tekrar bakacak

Geçen hafta 82.1
Bu hafta 81.3
Fark -800
Yüzde 0.97

ooowww yeaaa süper süper tebrikler tatlımmm

saydının nereye gittin ben kaçırdım . Hastane derken bebiş içinmi ?
Canım benim kontrole geldim ben doktora giricem muayene ve tahlil için bekliyorum :) evet bitanem bu ay yada önümüzdeki ay başlayacağım Rabbim'in izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…