Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sonuç süper ahum bence tebriklerrrr
ve tabikide yapma lapa 4 günlügün ardındannn

Canım benim kontrole geldim ben doktora giricem muayene ve tahlil için bekliyorum :) evet bitanem bu ay yada önümüzdeki ay başlayacağım Rabbim'in izniyle :)
Ay bende uyumadım yollardayım deyince İstanbul'a yola çıktın sandım kontrol için

Ausencia
ayyyyyy bugün kahvaltı var demiştimmm
yumurta, peynir zeytin
birde simit almşlar acaba yarım simitt yiyebilirmiyim içini çıkartıp
çok cnm çekiyordu ne zmandırrrrr
YA tabi ye ya . Yapma söyle . İnan beyin psikoloji de çok önemli . Tadına bak .ama abartma hepsini yeme.zaten pastayı da öyle yapmssin. Olmaz bence .sımdi iyise dé bu düzen böyle gitmez

girmem lazım

Geçen hafta: 76.6
Bu hafta: 77
Fark: + 400

Aldığımdan şüphe ettiğim için dün ilk defa ara tartılma yapmıştım ve 76.8 göstermişti. Bugün kaç defa indim çıktım 77 den inmedi

YA tabi ye ya . Yapma söyle . İnan beyin psikoloji de çok önemli . Tadına bak .ama abartma hepsini yeme.zaten pastayı da öyle yapmssin. Olmaz bence .sımdi iyise dé bu düzen böyle gitmez

verooooo sana konuşması kolay tabiiii
bir hafatlıgına degişek bünyeleri bacımmm

vero vero vero 4 gün dikkat etti sonuca bak maşallah metonu üzme artık... hadi vero süpersin sen yaparsınn hoho o yemekler ne kiii vero güçlü
Ayy çok tatlısın . He yemekler çok zalımmm yaa . Bu enerjiyi kaybetmemeliyim. Az önce gene abartms olabilirim hep yüz buluom yaa

begum75 ortim de hele ne yaptın geçtin mi beni bu hafta sevgili takibem :)

sanırım geçtim
bu arada ben bildirmedim hemen bildirimimi yapayım Ausencia
geçen hafta:59,3
bugün:58,7
yüzde:%1,012

ama regl in son günleri,aslında daha çok gitmesi lazımdı sanırım sporu az yapınca böyle oldu

Ayyy masaallah hedef kilom ayollll hemmnennn gaza geliorum o kiloya gelicimmm . Az bekleyin anacimmm

begüm cnm senin kilona göre çok iyi gitmiş
sen kaç olmak istiyordun ?

Ayyy senj öyle hayal ettım alemsin yahu. 75 kötü bi sayı. Igyyy kiracaksin sana guveniorm .gel bak beni dinle hayatından ekmegi yağı ve şekerı çıkar. Hadi yağ neyse de . Ekmek ve şekerli bişi sokma ağzına . . Hep hareket ve spor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…