Tartılır tartılmaz kahvaltıya gömüldüm unuttum yazmayı Gerçi pek bi heyecanlı kahvaltı yapamadım malum henüz 4.günü tamamlıyorum hayaller peynir zeytin yumurta hayatlar meyve süt
Gelelim kilo bildirimime
Benim için kötü bi haftaydı 4 misafir ağırladım 3-4. Misafirliğe gittim spor nerdeyse sıfırdı ptesi ben de gördüm artı nitekim toparladım 4 günlükle bugün 3 günlük sonucu yazacam bakalım yarın tekrar bakacak
Geçen hafta 82.1
Bu hafta 81.3
Fark -800
Yüzde 0.97
Ay bende uyumadım yollardayım deyince İstanbul'a yola çıktın sandım kontrol içinCanım benim kontrole geldim ben doktora giricem muayene ve tahlil için bekliyorum :) evet bitanem bu ay yada önümüzdeki ay başlayacağım Rabbim'in izniyle :)
YA tabi ye ya . Yapma söyle . İnan beyin psikoloji de çok önemli . Tadına bak .ama abartma hepsini yeme.zaten pastayı da öyle yapmssin. Olmaz bence .sımdi iyise dé bu düzen böyle gitmezAusencia
ayyyyyy bugün kahvaltı var demiştimmm
yumurta, peynir zeytin
birde simit almşlar acaba yarım simitt yiyebilirmiyim içini çıkartıp
çok cnm çekiyordu ne zmandırrrrr
Istanbul a geldim tatlım zatenAy bende uyumadım yollardayım deyince İstanbul'a yola çıktın sandım kontrol için
Valla bu hafta dikkat ettim. Ev temizlik neyin hareket de vardi şükr karşılığını aldım. Ama bakem yeni hafta aradaki fark ne olur.waaaaawwwww metabolizman süper canım maşallah
girmem lazım
YA tabi ye ya . Yapma söyle . İnan beyin psikoloji de çok önemli . Tadına bak .ama abartma hepsini yeme.zaten pastayı da öyle yapmssin. Olmaz bence .sımdi iyise dé bu düzen böyle gitmez
Ayy çok tatlısın . He yemekler çok zalımmm yaa . Bu enerjiyi kaybetmemeliyim. Az önce gene abartms olabilirimvero vero vero 4 gün dikkat etti sonuca bak maşallah metonu üzme artık... hadi vero süpersin sen yaparsınn hoho o yemekler ne kiii vero güçlü
Istanbul a geldim tatlım zaten
He miii diooon ne bilim gı.verooooo sana konuşması kolay tabiiii
bir hafatlıgına degişek bünyeleri bacımmm
Sheriim yaaa . Yapma böyle o yola ben gitcem yer yer gelirdim. Sen Hep dikkat ettin bu hafta da bence karşılığıni alican
Ayyy masaallah hedef kilom ayollll hemmnennn gaza geliorum o kiloya gelicimmm . Az bekleyin anacimmmsanırım geçtim
bu arada ben bildirmedim hemen bildirimimi yapayımAusencia
geçen hafta:59,3
bugün:58,7
yüzde:%1,012
ama regl in son günleri,aslında daha çok gitmesi lazımdı sanırım sporu az yapınca böyle oldu
Ayyy masaallah hedef kilom ayollll hemmnennn gaza geliorum o kiloya gelicimmm . Az bekleyin anacimmm
sanırım geçtim
bu arada ben bildirmedim hemen bildirimimi yapayımAusencia
geçen hafta:59,3
bugün:58,7
yüzde:%1,012
ama regl in son günleri,aslında daha çok gitmesi lazımdı sanırım sporu az yapınca böyle oldu
Ayyy senj öyle hayal ettım alemsin yahu.kaptaniçemmmmm banane banane bende özel ilgi istiyorum bi el at bana ne olur.75 benim kırılma noktam.yahu akşam 75.1 sabah 75.1 geldim.100gr da mı gitmez baskulun pilini çıkardım yerini değiştirdim üstünde zıpladım.ama ölü gibi yattım.dün pek kendimde değildim.benim bu 75i kıralım neolur.
begüm cnm senin kilona göre çok iyi gitmiş
sen kaç olmak istiyordun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?