cok az uyudum ama uykum yok,ne ilginc demi.ama kesin öglen uykum gelir.ama cok isim var,uyuyamiycam öglen yada aksam.cocuklarin Frühlingsbasar lari var,oraya gitmem lazim.
ay bide o oluyor demi arada of ya kendileri gidip alsa ya olaaaz illa anne gidecek
azeri bak senin yuzunden frangi kacti
tabiki bana dedi azeriden firsat bulup yazamadim o yuzdende gidiyorum ben dedi ayricadsa iyi yapmissin bosver bu senede sensiz yapsinlar hersene hersene o ne yanievet mecbur gidilecek.her sene satisada katilirdim yada pasta falan yapardim.bu sene sadece Aldi'den bir 2 euroluk kek alicam onu götürücem.satis falanda yapmiycam.oradaki arkadaslarla sohbet etmek dururken ne satisi yani demi
frangi benim yüzümdenmi kacti?hmm yok ya.isi cikmistir
onemli degfil canim sagligin soz konusu oyle olunca tabiki yiyeceksin aksi dusunulemez bile yoksa insan nasil toparlar kendini iyilesince devam edersin canim canini SIKMAmerhaba kızlaaar... 2 gün sonra yeniden işteyim.. tamamen düzelmedim, hala sesim kötü, burnum tıkalı ama daha iyiyim diyebilirim... geçmişi hiiç okuyamadım, fırsat buldukça bakarım..
eminim ki hepiniz geçmiş olsun dileklerinde bulundunuz, hepinize çook teşekkür ederim..umarım sizde bir yaramazlık yoktur, herşey yolundadır..
bu hastalık aşamasında bende diyet falan kalmadı inanın ama çok da abartmamaya çalıştım.. evde pratik ne varsa onu yedim, hiç uğraşamadım öyle salata falan.. dün sabah 68,3 idim yine ama bu sabah 68,9 çıktım.. benim bu günlük oynamalarım meşhurdur o yüzden diyeti kaçırdığım için mi yoksa şişlikten dolayı mı bilmiyorum..
o kadar motive olmuştum salı perşembe spora gidecektim işten erken çıkıp, tabii o da kaldı..bu hafta kendimi iyice toparlayıp tekrar motivasyonumu geri kazanmam lazım.. sanırım bu haftayı diyetsiz (ama çok yağlı, kalorili yemeden) atlatacağım.. hedefim en azından cuma günü sabahı yine 68,3 görmek..
frangi hosgeldin.gecmis olsun bende hala düzelemedim.hala hastayim.
diyeti düsünme ya.önce iyiles,diyetine devam edersin nasil olsa.bir ön sayfada sana bisey yazmistim
tabiki bana dedi azeriden firsat bulup yazamadim o yuzdende gidiyorum ben dedi ayricadsa iyi yapmissin bosver bu senede sensiz yapsinlar hersene hersene o ne yani
onemli degfil canim sagligin soz konusu oyle olunca tabiki yiyeceksin aksi dusunulemez bile yoksa insan nasil toparlar kendini iyilesince devam edersin canim canini SIKMA
he azeri sen ye ye bol bol ye ne bulsan ye yeki ben kazanayim yarisi
sağol canıım..ama siz kiloları verip burda beni tek bırakıcaksınız ...olsun sen umudunu kirma.valla iyi gidiyorsun.bireyselde birinci olmak icin dahada kilo verme düsüncesi seni azimlendirsin.süperiz biz safi$ süperiz.yavasta olsa eriyicez.
siz yavaş verin kız beni bırakıp gitmeyiiin....harikasin bendede biseyler var ama oyle supriz degil yani
cok guzeladina cok sevindim darisi basimiza
aman ya kisimiz hic gelmesinn boyle cok mutluyuz biz
hava guzel millet disarlarda geziyorondandir
bende oyle yaptim canim, baska bir hastaneyi aradim durumumu anlattim..kadin dedi iste kan tahlili yaptimi osnra hayir dedim, peki kanamanin devam etmesi icin bir hap verdimi onada hayir deyince...olmaz oyle dedi..eniyisi bize gelip gorunmen dedi..bende randevu aldim 12 mayista gidicem..ozamana kadarda yutmayi dusunmuyorum..dun biraz kanamam oldusevindim vallaha...bunada birgun sevinecegim aklima gelmezdi:78::78:
ellerine saglik azericim
tutkucum paylasimin sinirin altinda...lutfen dikkat et..ayni sekilde cemrecim sende dikkat et lutfen..
azericim, ceyceyi eklememissin...oglu hala hasta diyemi?
saferana birsey demiyorum cunku yanlis hatirlamiyorsam kayinvalidesi hala yaninda...
sen az durda ben seni yakalıyım kiloda iyimi doğaaa....:26::26::26::26:
:92::92: oooohhhhh gelsin 120 ler gitsin yağlar:82:
gündüz iş de sorun vardı akşamda iş güç derken cemileeee çıktı ona baktım
vaaav bakalım cumaya
kız ne hava güzel de gezmesi kar yağdı kar türkiye donuyor
günaydın kızlar....
günayyyydııın........günaydın sekerlerimmmm
çocuklar sorumluluk alsın canım hiç dert etme oğlunda kendi işini yapsın..ilerde gelin sana çok dua eder...günaydin.cocuklarimi ugurladim,size geldim.
size sevincimi anlatayim.oglum son zamanlar alarmi ona ayarlamami kendi baslarina kalkip hazirlanip gitmeyi istiyordu.dün ve bugün kendisi alarma kalkiyor,gidiyor kendisine ve kardesine ekmeklerini suyunu hazirliyor.sonra gidiyor,kizkardesini kaldiriyor.giyiniyorlar,otobüsle okula gidiyorlar.bana anne sen kalkma diyor ama ne mümkün.bende uyaniyorum ama yataktan dinliyorum ne yaptiklarini.sonra ugurlamak icin kalkiyorum.normalde ben kalkarim herseylerini hazir ederim ve arabayla götürürüm.oglum kimden duyduysa cok heveslendi kendi hazirlanmaya ve gitmeye.dur bakalim hevesi gecicek bir iki haftaya eminim.bari hevesleri gecene kadar devam ediyim böyle.
içinden geliyor demekki zorla değil ya...ne güzel sana da yardımcı oluyor yavrucak zaten çalışıyorsun diye seni düşünüyordur...büyükte ondan örnek alır dert etme...çok iyi ya benim büyük oğlanı hala zor zekat kaldırıyorum uykusu çok ağır küçükde öyle ama o uyanınca sen git anne der kendi kendine tost yapar sosis yumurta falan yapar büyük deveyede eline veririz kıpraşmaz hiiiççç
neyse 5 i bulmuşum..dünkü sayim arkadaslar
cemre:6
ceyce:1
doga:3
ganfed:5
kirmizi:7
tutku:4
azeri:14
minaver:7
saferan:5
senin de tatlım....gununuz aydin hayatiniz renkli olsun fistiklarim benim
birazdan yasli komsum var o bana kahvaltiya gelecek o yuzden cikacam birazdan bana dua edin fazla kacirmayim kahvaltiyi
ganfed çok yemeee...alman komşuna ne yediriyon kız türk yemeklerini seviyor muu...heee alman komsun demi.bismillahirrahmanirrahim Allah'im nolur ganfed yemegi fazla kacirmasin noooooolluuuuurrrr
bak duami ettim.
o ne ki......:26:cok az uyudum ama uykum yok,ne ilginc demi.ama kesin öglen uykum gelir.ama cok isim var,uyuyamiycam öglen yada aksam.cocuklarin Frühlingsbasar lari var,oraya gitmem lazim.
olursun canım üzülme...iyi olda önce ...merhaba kızlaaar... 2 gün sonra yeniden işteyim.. tamamen düzelmedim, hala sesim kötü, burnum tıkalı ama daha iyiyim diyebilirim... geçmişi hiiç okuyamadım, fırsat buldukça bakarım..
eminim ki hepiniz geçmiş olsun dileklerinde bulundunuz, hepinize çook teşekkür ederim..umarım sizde bir yaramazlık yoktur, herşey yolundadır..
bu hastalık aşamasında bende diyet falan kalmadı inanın ama çok da abartmamaya çalıştım.. evde pratik ne varsa onu yedim, hiç uğraşamadım öyle salata falan.. dün sabah 68,3 idim yine ama bu sabah 68,9 çıktım.. benim bu günlük oynamalarım meşhurdur o yüzden diyeti kaçırdığım için mi yoksa şişlikten dolayı mı bilmiyorum..
o kadar motive olmuştum salı perşembe spora gidecektim işten erken çıkıp, tabii o da kaldı..bu hafta kendimi iyice toparlayıp tekrar motivasyonumu geri kazanmam lazım.. sanırım bu haftayı diyetsiz (ama çok yağlı, kalorili yemeden) atlatacağım.. hedefim en azından cuma günü sabahı yine 68,3 görmek..
takimimizin bu haftaki gururu saferan hg canim nasilsin
sağol canıım..ama siz kiloları verip burda beni tek bırakıcaksınız ...ben verene kadar hepiniz mezun olursunuz...
siz yavaş verin kız beni bırakıp gitmeyiiin....
neyse kaynanamı yolcu ettim....ne kadar küçülmüşsün dedi durdu...
sen az durda ben seni yakalıyım kiloda iyimi doğaaa....
günayyyydııın........
çocuklar sorumluluk alsın canım hiç dert etme oğlunda kendi işini yapsın..ilerde gelin sana çok dua eder...
içinden geliyor demekki zorla değil ya...ne güzel sana da yardımcı oluyor yavrucak zaten çalışıyorsun diye seni düşünüyordur...büyükte ondan örnek alır dert etme...
neyse 5 i bulmuşum..
senin de tatlım....
ganfed çok yemeee...alman komşuna ne yediriyon kız türk yemeklerini seviyor muu...
o ne ki......:26:
olursun canım üzülme...iyi olda önce ...
he valla bu gidişle beraber mezun oluruz ben seni yanlız bırakmam
he valla o kadar farketmiş yani...mayıs başı ölçülerimi alıcam bakiim ne kadar farketmiş....saferan kaynanan demek kücülmüssün dedi.uwww harikaaa.demek o kadar farketti vücudun.hemde kaynanandan bunu duyman cok güzel olmus.
evet benim oglum zaten sorumluluk almayi güzel beceriyor ama kizima hic bir konuda güvenemiyorum ya.kücük ve prenses ya ondanmi ne?
ganfed alman komsusuna yapmistir simdi börekleri cörekleri.Saferan almanlar ölüyorlar bizim yemeklerimize.Frühlingsbasar ilkbahar pazari demek.yani cocuklar biseyler saticaklar orada.kizim mesela koroda sarki söylüycek falan filan.bizde böyle yerlere birsey yapip götürdügümüzde hep biz Türk'lerin yapmis oldugu eyleri aliyorlar.düsün sigara böregi bizin icin ne kadar basit bisey.ama saldiriyorlar resmen sigara böregine.
iremciğim hg cnm..sen bak keyfine iyileşte diyeti sonra düşünürsün..tatlı egem nasıl benimmerhaba kızlaaar... 2 gün sonra yeniden işteyim.. tamamen düzelmedim, hala sesim kötü, burnum tıkalı ama daha iyiyim diyebilirim... geçmişi hiiç okuyamadım, fırsat buldukça bakarım..
sağol cnm..dün çok güzel bişey oldu..çok beğendiğim bi ev vardı..havuzlu güvenlikli site içinde..fitness salonu bile var.yaşadım yani..eşim ordan bakmıyodu hiç bende hep söylüyodum ordan alalım diye.dün eşim gitmiş bakmış bi eve çok beğenmiş..hayal kurmaya başladı bile..ama aynı zamanda babasıda şehir dışından geldi hastalanmış yer arıyo zaten eşimi döndürmez kararından inşallah..dua edin benim içinay gulum ya ev aramak cok gicik bisey allah sana kolaylik versin insallah tez zamanda bulursun
aman aman pek havalara girdim...inş. har hafta böyle olur.....kahvaltımı ettim bi iki kelam ediim dedim kızçelerle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?