Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bide o oluyor demi arada of ya kendileri gidip alsa ya olaaaz illa anne gidecek

azeri bak senin yuzunden frangi kacti

evet mecbur gidilecek.her sene satisada katilirdim yada pasta falan yapardim.bu sene sadece Aldi'den bir 2 euroluk kek alicam onu götürücem.satis falanda yapmiycam.oradaki arkadaslarla sohbet etmek dururken ne satisi yani demi

frangi benim yüzümdenmi kacti?hmm yok ya.isi cikmistir

Son düzenleme:
merhaba kızlaaar... 2 gün sonra yeniden işteyim.. tamamen düzelmedim, hala sesim kötü, burnum tıkalı ama daha iyiyim diyebilirim... geçmişi hiiç okuyamadım, fırsat buldukça bakarım..

eminim ki hepiniz geçmiş olsun dileklerinde bulundunuz, hepinize çook teşekkür ederim.. umarım sizde bir yaramazlık yoktur, herşey yolundadır..

bu hastalık aşamasında bende diyet falan kalmadı inanın ama çok da abartmamaya çalıştım.. evde pratik ne varsa onu yedim, hiç uğraşamadım öyle salata falan.. dün sabah 68,3 idim yine ama bu sabah 68,9 çıktım.. benim bu günlük oynamalarım meşhurdur o yüzden diyeti kaçırdığım için mi yoksa şişlikten dolayı mı bilmiyorum..
o kadar motive olmuştum salı perşembe spora gidecektim işten erken çıkıp, tabii o da kaldı.. bu hafta kendimi iyice toparlayıp tekrar motivasyonumu geri kazanmam lazım.. sanırım bu haftayı diyetsiz (ama çok yağlı, kalorili yemeden) atlatacağım.. hedefim en azından cuma günü sabahı yine 68,3 görmek..

frangi hosgeldin.gecmis olsun bende hala düzelemedim.hala hastayim.
diyeti düsünme ya.önce iyiles,diyetine devam edersin nasil olsa.bir ön sayfada sana bisey yazmistim

tabiki bana dedi azeriden firsat bulup yazamadim o yuzdende gidiyorum ben dedi ayricadsa iyi yapmissin bosver bu senede sensiz yapsinlar hersene hersene o ne yani
onemli degfil canim sagligin soz konusu oyle olunca tabiki yiyeceksin aksi dusunulemez bile yoksa insan nasil toparlar kendini iyilesince devam edersin canim canini SIKMA
frangi hosgeldin.gecmis olsun bende hala düzelemedim.hala hastayim.
diyeti düsünme ya.önce iyiles,diyetine devam edersin nasil olsa.bir ön sayfada sana bisey yazmistim

he azeri sen ye ye bol bol ye ne bulsan ye yeki ben kazanayim yarisi

yani dedigin gibi bu sene tembellik yapayim valla.hem arkadaslara orada davetiye dagitmam lazim.

demek bol bol yiyim,yarisi sen kazan heeeee.seni seniiiiii.zaten motivasyonum düstü ,ne yalan söylüyüm.bilmiyorum niye.güya hic kacamak yapmiycaktim bu hafta ama bol kacamak oldu bu hafta.

olsun sen umudunu kirma.valla iyi gidiyorsun.bireyselde birinci olmak icin dahada kilo verme düsüncesi seni azimlendirsin.süperiz biz safi$ süperiz.yavasta olsa eriyicez.
sağol canıım..ama siz kiloları verip burda beni tek bırakıcaksınız ...ben verene kadar hepiniz mezun olursunuz...
harikasin bendede biseyler var ama oyle supriz degil yani

cok guzeladina cok sevindim darisi basimiza

aman ya kisimiz hic gelmesinn boyle cok mutluyuz biz

hava guzel millet disarlarda geziyorondandir
siz yavaş verin kız beni bırakıp gitmeyiiin....

neyse kaynanamı yolcu ettim....ne kadar küçülmüşsün dedi durdu...

sen az durda ben seni yakalıyım kiloda iyimi doğaaa....

günaydın sekerlerimmmm
günayyyydııın........
çocuklar sorumluluk alsın canım hiç dert etme oğlunda kendi işini yapsın..ilerde gelin sana çok dua eder...
içinden geliyor demekki zorla değil ya...ne güzel sana da yardımcı oluyor yavrucak zaten çalışıyorsun diye seni düşünüyordur...büyükte ondan örnek alır dert etme...
dünkü sayim arkadaslar

cemre:6
ceyce:1
doga:3
ganfed:5
kirmizi:7
tutku:4
azeri:14
minaver:7
saferan:5
neyse 5 i bulmuşum..
gununuz aydin hayatiniz renkli olsun fistiklarim benim
senin de tatlım....
birazdan yasli komsum var o bana kahvaltiya gelecek o yuzden cikacam birazdan bana dua edin fazla kacirmayim kahvaltiyi

heee alman komsun demi.bismillahirrahmanirrahim Allah'im nolur ganfed yemegi fazla kacirmasin noooooolluuuuurrrr
bak duami ettim.
ganfed çok yemeee...alman komşuna ne yediriyon kız türk yemeklerini seviyor muu...
cok az uyudum ama uykum yok,ne ilginc demi.ama kesin öglen uykum gelir.ama cok isim var,uyuyamiycam öglen yada aksam.cocuklarin Frühlingsbasar lari var,oraya gitmem lazim.
o ne ki......:26:

olursun canım üzülme...iyi olda önce ...

saferan kaynanan demek kücülmüssün dedi.uwww harikaaa.demek o kadar farketti vücudun.hemde kaynanandan bunu duyman cok güzel olmus.

evet benim oglum zaten sorumluluk almayi güzel beceriyor ama kizima hic bir konuda güvenemiyorum ya.kücük ve prenses ya ondanmi ne?

ganfed alman komsusuna yapmistir simdi börekleri cörekleri.Saferan almanlar ölüyorlar bizim yemeklerimize.Frühlingsbasar ilkbahar pazari demek.yani cocuklar biseyler saticaklar orada.kizim mesela koroda sarki söylüycek falan filan.bizde böyle yerlere birsey yapip götürdügümüzde hep biz Türk'lerin yapmis oldugu eyleri aliyorlar.düsün sigara böregi bizin icin ne kadar basit bisey.ama saldiriyorlar resmen sigara böregine.

kızlaar, size yazdım ama sayfa açık kaldı.. 2 gündür olmadığım için malum işler birikmiş... Sayfa açık yani ruhum sizle ama bedenen yokum topikte

öğleden sonra inşallah işleri toparlayıp sohbetinize katılıcam..

azeri & ganfed siz bişeyler yazmışsınız ama toparlayıp cevap vericem, biraz zaman lazım.. :26::26: ya da ben karışıklığa sebep olmamak için sayfamı şimdilik kapatayım, gelince açarım.. beni bekleyinnn..

he valla bu gidişle beraber mezun oluruz ben seni yanlız bırakmam
çok hain gördüm kendimi.....seni yolundan alıkoymuş gibi olurum...siz kilo versenizde gitmeyin bırakmayın buraları..meyvemde gitmedi sağolsun hep buralarda....yeni topik yapalım o zaman ...hem çıtır olduk hem kanka....kilo alanları ceza olarak takıma geri yollarız...
he valla o kadar farketmiş yani...mayıs başı ölçülerimi alıcam bakiim ne kadar farketmiş....
ooh...almanlar ın anca karnı doydu desene türkler gideli içleri kurumuş zavallıların ....

Son düzenleme:
iremciğim hg cnm..sen bak keyfine iyileşte diyeti sonra düşünürsün..tatlı egem nasıl benim
ay gulum ya ev aramak cok gicik bisey allah sana kolaylik versin insallah tez zamanda bulursun
sağol cnm..dün çok güzel bişey oldu..çok beğendiğim bi ev vardı..havuzlu güvenlikli site içinde..fitness salonu bile var.yaşadım yani..eşim ordan bakmıyodu hiç bende hep söylüyodum ordan alalım diye.dün eşim gitmiş bakmış bi eve çok beğenmiş..hayal kurmaya başladı bile..ama aynı zamanda babasıda şehir dışından geldi hastalanmış yer arıyo zaten eşimi döndürmez kararından inşallah..dua edin benim için
aman aman pek havalara girdim...inş. har hafta böyle olur.....kahvaltımı ettim bi iki kelam ediim dedim kızçelerle....

cnm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni

BEN BU AY ÖLÇÜLERİMİ BİLDİRMEYİ UNUTTUM..

GÖĞÜS 84

GÖĞÜS ALTI 77

BEL 65

GÖBEK DELİĞİ 80

GÖBEK 85

KALCA 97

BACAK 55

sporu bırakınca bi cm kalınlasmısım

kızlar bu arada kan sonuclarım süper geldi
seker dengem cok ii
HDL kolesterolüm yükselmiş gecen sene bu zamanlar 33 dü 52 olmus sporun faydası inş bacağımda bişi yokturda yine baslarım spora..
kan depolarım alt sınırda o da normal her ay regl oluyoruzz gecen ay olmadım da kanım yükselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…