bunada şükür tabiki
başta hedef 57 idi ama sanırım insan verdikçe biraz daha aşağıya çekiyo,aklımdaki hedef 55-56 arasında tutabilmek
az kaldı ama zorluyo artık,bazen bıkkınlık geliyo ama henüz yılmadımay ne güzel çok yakınsın
teşekkürler evet direniyor farkındayımmm ben de hep böyle olmuştur bende kızıp kaçkez diyeti bıraktığımı bilirim.. bu kadar aç kalıyorum bumu yaniiii deyip kaç kere saldım kendimi ama artık öyle değilim kırılacak bu zincir kırılmasada ne yapayım 400 veririm ama kilo vererek ilerlerim yolum uzun olur sadece ......
kaptaniçemmmmm banane banane bende özel ilgi istiyorum bi el at bana ne olur.75 benim kırılma noktam.yahu akşam 75.1 sabah 75.1 geldim.100gr da mı gitmez baskulun pilini çıkardım yerini değiştirdim üstünde zıpladım.ama ölü gibi yattım.dün pek kendimde değildim.benim bu 75i kıralım neolur.
Ausencia
ayyyyyy bugün kahvaltı var demiştimmm
yumurta, peynir zeytin
birde simit almşlar acaba yarım simitt yiyebilirmiyim içini çıkartıp
çok cnm çekiyordu ne zmandırrrrr
selamlar günaydınlar arkadaşlar
bir bildirim yapayım ama az (ama üzülmek yok ben 12 kg verme sonrası duraklama dönemi yaşıyorum ve bu hafta direnç kırma adına yükleme yaptık)vücuda kıtlık değil bolluk programı uyguladık
geçen hafta:72
bu hafta :71,500
giden :500 gr
bu hafta bir de regl haftası
Korkunun ecele faydası yok.
Wc filanda yok napem.
Antakyada donerken tartildigimda ~ 800 idi, simdi sadece ~ 200.
Dün daha kötüydüm +100 idi.
Regle kalmış 5 gun, bi uçağa bindik, indik şiştik.
Gittiiiiiii gitii gittiiiiii 80, 8
Geldik kabus cuma bildirimini yapmaya.
Keskem su bildirimler çarşamba olsa, benim en.hafif gunumdur kendisi..
Neyse..
Geçen hafta 81.6 kg.
Bu hafta 81.4 kg.
Giden 200 gr.
Offffff offff
Hasretle beklenen spor çetelesi geldi hanıııımmmm
SPOR ÇETELESİ 8.HAFTA
Ausencia 75
saydin78 50
@Ahu060812 30
@Sekercikiz30
kelebekolacam 75
@fatmanurkaya15 ?
mimu88 20
@DelyDoly50
ada81 75
@arselka 55
begum75 75
@tuba5245
@Daydream15 20
Nare83 60
Çalışanlar Top listesi
Üçtane birincisi ile rekor kıran ilk listemizdeki birincilerimiiiiizzz
75 puanla tatilden hızlı bir dönüş yapan ve arayı kapatmak isteyenkelebekolacam
Veee yine 75 puanla büyük zorluklara rağmen şeytanın bacağını kıran ve mucizesini görenNare83
Bittimiii bitmediiii Listede olmasa da listedekiler kadar hırs yapan ve birinciliğe ortak olanbegum75
2. 55 puanla @arselka
3.50 puanla @DelyDoly
4.45 puanla @tuba52
5.20 puanla @mimu88 ve @Daydream15
Şimdi gelelim ev hanımlarınaaa
Tabikide bu haftanın birincisi
1.ada81 evde süper performans gösteren çalışanların teşvikli puanlarına rağmen onlara yetişen aslında bütün haftanın en çok spor yapanı olan azimli adamızı kutluyorum
2.Ausencia ben olmadığım İçin adapte olamayan adapta olmuş olsa listeyi kasıp kavuracak olan kaptanım bu haftaburdayım bakalım kaç puan alacaksın
3.35 gibi düşük bi puanla üçüncü olup bu hafta evde olanlar olarak spor yapmadığımızın kanıtı olansaydin78
4. 30 puanla @Sekercikiz
@fatmanurkaya ablamın sporundan bihaber olduğumdan listeye yazamadım
Çalışanlara söz verdiğim +5 için listeyi böyle ayrı yaptım haksızlık olmasın diye bu hafta böyle oldu kusura bakmayın kızlar
Liste eski usul devam etsin mi yoksa böyle sonuç sıralamasını ayrı mı yapayım ne dersiniz?
bende pazartesi portakal diyorum ama kararsız kaldım hatunlar... Kilo bildirmeyen kaldı mı yahu?
Selam kızlar çok işim var geçmişe sonra bakıcam insallah herkes istediği kilolari varmıştır
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.5
Fark 400
Yüzde 0.64
girmem lazım
Geçen hafta: 76.6
Bu hafta: 77
Fark: + 400
Aldığımdan şüphe ettiğim için dün ilk defa ara tartılma yapmıştım ve 76.8 göstermişti. Bugün kaç defa indim çıktım 77 den inmedi
sanırım geçtim
bu arada ben bildirmedim hemen bildirimimi yapayımAusencia
geçen hafta:59,3
bugün:58,7
yüzde:%1,012
ama regl in son günleri,aslında daha çok gitmesi lazımdı sanırım sporu az yapınca böyle oldu
canım bazı bünyeler kaçamağı affetmiyor bu yüzden bu hafta kaçamak varmıydı ? portokal diyeti herkese yaramaz çünkü şeker oranı yüksek canım...girmem lazım
Geçen hafta: 76.6
Bu hafta: 77
Fark: + 400
Aldığımdan şüphe ettiğim için dün ilk defa ara tartılma yapmıştım ve 76.8 göstermişti. Bugün kaç defa indim çıktım 77 den inmedi
bende oturup dinleyeyim bakalım neler diyecekAusencia bende öyle sanmıstım ama salı günü daha azdı baskül.salıdan beri kaçamak da yapmadım sevinmiştim.
etim kemiğim yağım herşey ellerinde .senide yormak istemiyorum ama bu 75le başım dertte benim.
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.6
Bu hafta 107.0
Fark 600gr
Yüzde 0.55
Ne diyelim buna şükür
Şimdi dr anneme geldim aklım sizde en kısa zamanda görüşmek üzere
Şimdiden herkesi Kutlarım
saydin78 canım demek istanbuldasın.ayy acaba buna mı işaretti rüyamda bebek emziriyordum diğer taraftan da süt akıyordu.
inşallah o mükemmel duyguyu sende tadarsın.buna inan.şu mübarek cuma vakti bizde dua edelim.
inşallah kaptanım bugün şu pirinç olayı bitsin içimde kalmasın yarından itibaren devam ...Ada canım tebrikler , bu hafta her şey değişecek senin için . Umarım regl haftan değildir . Çünkü yeni listenle ve lahanasız çok daha başarılı sonuçlar alacağına eminim .
Verooooooo süpersin . 66.8 değil ..geçen Cuma kilo bildirimin 67 idi .
Yani tam 2.1 kilo vermişsinnnnLütfen bak bu ilk hafta idi , biraz kıstın sonuç bu .
Haftaya biraz kısmaktan öteye geç ... çünkü iilk hafta gibi olmaz . Ve yine bomba gelsin .
Yeme kuzum yemeeee .
Aşk olsun kelebek ...sen istedin de el atmadım mı ?
Harbiden direnç noktası olmuş .
Senden daha farklı sonuç bekliyordum ..kim bilir Ankarada aldın belki ancak onlar gitti .
Sen el iste ...ama el attıklarımla psikopatça uğraşıyorum ...hazır mısın ?
Hayııııır tabii ki de .
Sonra yine artı temizlemek yormadı mı seni ?
En hafif ve sağlıklı şekilde yap kahvaltını öğlen .
Simit yaaa , o susamlar mideni yakacak .
Lütfen yeme lütfen . Yiyeceksin zamanı gelince ama şimdi değil .
Selamlar zeyy... Geçen Cuma kilo bildirimin 71.3 tü .
Bir hata mı var ?
O eksi 800 ü koruduysak bir yerlerde saklı duruyordur sherry .
Haftaya çıkar meydana .
200 cidden az .
Ama beslenmen evet Hataya göre alkış alsa da herkesten bana göre çoktu ve 200 bile iyi geldi şu an .
Ellerine sağlık ahu ...
Emeğine sağlık .
Kilonu da kocamaaaan tebrik ediyorummm . Sıra geldi 80 leri yollamaya ... söz sen yolla bu hafta ben 14 şubat için değiştirdiğim hedefini düzelteceğim .
Nasıl anlaşma ama
Portakal sana yakışır mimum
Var daha canım ben bunları yazana kadar geldilerse bilemem de :))) saadet fatma var listeden .
o 3 gün olmayaydı yine şekercikiz bombası gelecekti demek .
Son kaçamaktı ...Kaçamakta değil ki mübarek 3 gün :)
Tebrikler toparlama azmin için .
Mutsuz olduğum mesaj.
Sayfaları okurken bundan önceki mesajını da alıntılamıştım . Sonra bunu gördüm onu sildim .
Toparlan betül .
Burda artıyı bırak sabiti bile görünce neden 100 gr da olsa veremedi diye düşünüyorum ben ..
Değil ki artıasla artı görmek istemiyorum kimse de ..artı demek diyet yapmadın demektir .
Begümmmm
Çok çok iyi .
Tebrikler güzelliğim .
Ausencia bende öyle sanmıstım ama salı günü daha azdı baskül.salıdan beri kaçamak da yapmadım sevinmiştim.
etim kemiğim yağım herşey ellerinde .senide yormak istemiyorum ama bu 75le başım dertte benim.
portakalın da şeker oranı yüksek :) ay bende gaza geldim bir arkadaşım Açelya Samyeli Danoğlu varya onu çok beğeniyorum falan demiş annesine. Annesi de kızın boyu uzun miray gibi boy lazım demiş. O da bana söyledi bende kıza baktım biraz kız 65 kgay dedim 9 kg kaldı bekle
Ada canım tebrikler , bu hafta her şey değişecek senin için . Umarım regl haftan değildir . Çünkü yeni listenle ve lahanasız çok daha başarılı sonuçlar alacağına eminim .
Verooooooo süpersin . 66.8 değil ..geçen Cuma kilo bildirimin 67 idi .
Yani tam 2.1 kilo vermişsinnnnLütfen bak bu ilk hafta idi , biraz kıstın sonuç bu .
Haftaya biraz kısmaktan öteye geç ... çünkü iilk hafta gibi olmaz . Ve yine bomba gelsin .
Yeme kuzum yemeeee .
Aşk olsun kelebek ...sen istedin de el atmadım mı ?
Harbiden direnç noktası olmuş .
Senden daha farklı sonuç bekliyordum ..kim bilir Ankarada aldın belki ancak onlar gitti .
Sen el iste ...ama el attıklarımla psikopatça uğraşıyorum ...hazır mısın ?
Hayııııır tabii ki de .
Sonra yine artı temizlemek yormadı mı seni ?
En hafif ve sağlıklı şekilde yap kahvaltını öğlen .
Simit yaaa , o susamlar mideni yakacak .
Lütfen yeme lütfen . Yiyeceksin zamanı gelince ama şimdi değil .
Selamlar zeyy... Geçen Cuma kilo bildirimin 71.3 tü .
Bir hata mı var ?
O eksi 800 ü koruduysak bir yerlerde saklı duruyordur sherry .
Haftaya çıkar meydana .
200 cidden az .
Ama beslenmen evet Hataya göre alkış alsa da herkesten bana göre çoktu ve 200 bile iyi geldi şu an .
Ellerine sağlık ahu ...
Emeğine sağlık .
Kilonu da kocamaaaan tebrik ediyorummm . Sıra geldi 80 leri yollamaya ... söz sen yolla bu hafta ben 14 şubat için değiştirdiğim hedefini düzelteceğim .
Nasıl anlaşma ama
Portakal sana yakışır mimum
Var daha canım ben bunları yazana kadar geldilerse bilemem de :))) saadet fatma var listeden .
o 3 gün olmayaydı yine şekercikiz bombası gelecekti demek .
Son kaçamaktı ...Kaçamakta değil ki mübarek 3 gün :)
Tebrikler toparlama azmin için .
Mutsuz olduğum mesaj.
Sayfaları okurken bundan önceki mesajını da alıntılamıştım . Sonra bunu gördüm onu sildim .
Toparlan betül .
Burda artıyı bırak sabiti bile görünce neden 100 gr da olsa veremedi diye düşünüyorum ben ..
Değil ki artıasla artı görmek istemiyorum kimse de ..artı demek diyet yapmadın demektir .
Begümmmm
Çok çok iyi .
Tebrikler güzelliğim .
şimdi hedefin kaç kaptanımmm ?Bende kilo bildireyim boşlukta .
62.8 ...giden 200 gr. Bu hafta uyguladığım metot 3 gün diyet / 4 gün yemek
Bende kilo bildireyim boşlukta .
62.8 ...giden 200 gr. Bu hafta uyguladığım metot 3 gün diyet / 4 gün yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?