- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kız ada yoksa yoksa biz kardesmiyiz.anammmm bu pirinç bağırsak mı çalışıtıryor neeee sabah wc çıktım şimdi yine koştur wc ye ... ne tuhaf bir vücudum var pirinç kabız yapar diye düşünürken wc ye koşturrrr ...
begum75 canım tebrikler güzel gidiyor ) eridin kızzzzz )ne güzel ciciler giyersin şimdi sennnnn şöyle yaz gelsin beyaz pantolonlar üzerine siyah şık bluzlarrrrr benim hayalim böylede hahahahaha )))
ben varımmmmm.Peki ama uyguladığım metotta sabahları tartı fotosu istemek var ...
Yemeeeeeeee diye bas bas bağırmak var .
Spor için uyandırmak var
İsteyen herkese kapım açık , biliyorsun başımın üzerinde yeriniz .
ay bende alacam kot pantolonda eşim 3 cocuk annesi diye başlar yine...alıncada wawwwww der.benim hayalimde dar paça bilekte biten kot
beyaz badi
blazer ceket ..
topuklu ayakkabı
uzun saç
ayyyy bilmedim görümceme benziyon amaaaaakız ada yoksa yoksa biz kardesmiyiz.
demir hapıda herkesi kabız yapar beni ishal.acaba pirinc demi.ama çok tırsıyorum pirinçten
wawwwww hadi az kaldı kız yaklaşıyorsun hedefine salına salına gezecenbenim hayalimde dar paça bilekte biten kot
beyaz badi
blazer ceket ..
topuklu ayakkabı
uzun saç
benim hayalimde dar paça bilekte biten kot
beyaz badi
blazer ceket ..
topuklu ayakkabı
uzun saç
Hatay dosyasını eksi 800 ile kapamistim ben.Ada canım tebrikler , bu hafta her şey değişecek senin için . Umarım regl haftan değildir . Çünkü yeni listenle ve lahanasız çok daha başarılı sonuçlar alacağına eminim .
Verooooooo süpersin . 66.8 değil ..geçen Cuma kilo bildirimin 67 idi .
Yani tam 2.1 kilo vermişsinnnnLütfen bak bu ilk hafta idi , biraz kıstın sonuç bu .
Haftaya biraz kısmaktan öteye geç ... çünkü iilk hafta gibi olmaz . Ve yine bomba gelsin .
Yeme kuzum yemeeee .
Aşk olsun kelebek ...sen istedin de el atmadım mı ?
Harbiden direnç noktası olmuş .
Senden daha farklı sonuç bekliyordum ..kim bilir Ankarada aldın belki ancak onlar gitti .
Sen el iste ...ama el attıklarımla psikopatça uğraşıyorum ...hazır mısın ?
Hayııııır tabii ki de .
Sonra yine artı temizlemek yormadı mı seni ?
En hafif ve sağlıklı şekilde yap kahvaltını öğlen .
Simit yaaa , o susamlar mideni yakacak .
Lütfen yeme lütfen . Yiyeceksin zamanı gelince ama şimdi değil .
Selamlar zeyy... Geçen Cuma kilo bildirimin 71.3 tü .
Bir hata mı var ?
O eksi 800 ü koruduysak bir yerlerde saklı duruyordur sherry .
Haftaya çıkar meydana .
200 cidden az .
Ama beslenmen evet Hataya göre alkış alsa da herkesten bana göre çoktu ve 200 bile iyi geldi şu an .
Ellerine sağlık ahu ...
Emeğine sağlık .
Kilonu da kocamaaaan tebrik ediyorummm . Sıra geldi 80 leri yollamaya ... söz sen yolla bu hafta ben 14 şubat için değiştirdiğim hedefini düzelteceğim .
Nasıl anlaşma ama
Portakal sana yakışır mimum
Var daha canım ben bunları yazana kadar geldilerse bilemem de :))) saadet fatma var listeden .
o 3 gün olmayaydı yine şekercikiz bombası gelecekti demek .
Son kaçamaktı ...Kaçamakta değil ki mübarek 3 gün :)
Tebrikler toparlama azmin için .
Mutsuz olduğum mesaj.
Sayfaları okurken bundan önceki mesajını da alıntılamıştım . Sonra bunu gördüm onu sildim .
Toparlan betül .
Burda artıyı bırak sabiti bile görünce neden 100 gr da olsa veremedi diye düşünüyorum ben ..
Değil ki artıasla artı görmek istemiyorum kimse de ..artı demek diyet yapmadın demektir .
Begümmmm
Çok çok iyi .
Tebrikler güzelliğim .
aynenn ondan canım 0 pozitifim.ayyyy bilmedim görümceme benziyon amaaaaa)))) kan grubun nedir doktorum benim 0+ zaten kan grubuna göre bir ara diyet yapmıştım ozaman pirinç serbestti ben kilo vermiştim 0+ et rürünleri yiyior.. süt ürünleri kilo aldırıyor bir arar çok okumuştum azcık uygulamaıştım tartıda fark etti ama )))
görümcen güzel mi senin bakimayyyy bilmedim görümceme benziyon amaaaaa)))) kan grubun nedir doktorum benim 0+ zaten kan grubuna göre bir ara diyet yapmıştım ozaman pirinç serbestti ben kilo vermiştim 0+ et rürünleri yiyior.. süt ürünleri kilo aldırıyor bir arar çok okumuştum azcık uygulamaıştım tartıda fark etti ama )))
o zaman pirinç seninde bağırsağı çalıştıracak bak göraynenn ondan canım 0 pozitifim.
senin gibi güzel kız ben beğenirim senin açık halin çok zayıf ama iki çocuk annesi hoş sohbettir ablamda etmediğim sohbeti görümcemle yapardım ama şimdi konuşmuyoruz hahahahahagörümcen güzel mi senin bakim
kaptan derse boynumuz kıldan inceeeeee
o simit yenmeycekkk o halde
bol peynir
zeytin yumurta yeer çıkarım
şimdi hedefin kaç kaptanımmm ?
ay süperrrrrrrr ya bizde bu günleri görecezmiiiiiiiii
zeki müren de bizi görecek mi =?
ama ben istediigm kiloya gelince bu modda olmak isiyorum
ben varımmmmm.
ayyyy bilmedim görümceme benziyon amaaaaa)))) kan grubun nedir doktorum benim 0+ zaten kan grubuna göre bir ara diyet yapmıştım ozaman pirinç serbestti ben kilo vermiştim 0+ et rürünleri yiyior.. süt ürünleri kilo aldırıyor bir arar çok okumuştum azcık uygulamaıştım tartıda fark etti ama )))
Hatay dosyasını eksi 800 ile kapamistim ben.
Reglim yakin ve ucakta bariz sismisim.
2.gün daha sabit olaydi 80.8 dim
7 lere sadece 800 gr kalmisti
Haftaya hem bu artilari hemde kalan 800 u vermem lazim.
17 subat hedefim icin bunu yapmak zorundayım
Acaba ne.yapsam ?
Pirinc mi portakal mi 4.günlük mu ?
Fikirlerinizi.beklerim..
tonla su içtim desem hala elimde lıkır lıkır içiyorum çook gelirim .... bir bardağım var yarım litre alıyor 3 adet içtim o bardaktanAfiyet bal şeker olsun simitsiiiz
58 adacım .
Olacak canım , neden olmasın ?
Bende 0+
Bu arada 2. wc den sonra kilo bildirme hakkın hala saklı
tonla su içtim desem hala elimde lıkır lıkır içiyorum çook gelirim .... bir bardağım var yarım litre alıyor 3 adet içtim o bardaktan) bide pirinç yiyince korktum yeşil çay içtim üstüne hemen wc ye koştum...
kaptanım ama ben iki öğün pirinç yapacam haberiniz olsun zaten sabahı geç yaptım akşamı yine 16.00 gibi yapacam arada bişey yemiyecem bugün pirinç diyeti yapıyorum bozmuyayım bari.... akşamıda salata ile yiyecemPirinç sana olmaz shery .
Tek tip beslenme , emziriyorsun sen . 3 öğün lapa ve salata yemek sana uymaz ..Bir şeyler eklenince de pirinç diyetinin bir anlamı kalmıyormuş.
Portakal diyeti biraz daha çeşit içeriyor .
Peki ama uyguladığım metotta sabahları tartı fotosu istemek var ...
Yemeeeeeeee diye bas bas bağırmak var .
Spor için uyandırmak var
İsteyen herkese kapım açık , biliyorsun başımın üzerinde yeriniz .
Miray gibi uzun ol .
Miray gibi güzel ol.
Miray gibi akıllı ol .
Eveeet çocuklar bu ay ki fişimizzzzzz Miray gibi zayıf ol
Bende kilo bildireyim boşlukta .
62.8 ...giden 200 gr. Bu hafta uyguladığım metot 3 gün diyet / 4 gün yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?