Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sonucu merak ettim ada .
Evet yapmışken tam uygula .
İki de sorun olmaz herhalde .
Baktın sende tuttu bu iş ..hafta da bir detoks niyetine lapaya niyetlenirsin

lapa diyetini hala bilmiyorum be canlar yok mudur bi linki birşeyi

O kadar çok farklı uygulayan var ki mimum .

Ben kızlar yazınca araştırdım .

Pirinci al , canını çıkarana kadar yıka . En önemli nokta bu , nişaşta gidecek iyice .

Sonra suda haşla . Tuzsuz .

Lapayı koy bir kaseye , istediğin baharatlarla ve yanında bol yeşillikle ye .

Sabah öğle akşam 3 öğün aynı şey .

Yeşil çay iç ve boool su .

Protein asla .

Hayirli cumalar güzeller,masallah yine süper kilolar verilmis.Ben daha tartilmadim ama bisey beklemiyorum bu hafta önümüzdeki maclara bakicaz artik,sanirim banada bir liste lazim su muzaffer kushani yapicam belki.

Kayibi olan arkadaslar Rabbim sabrinizi arttirsin bu dünyada yasadiginiz ayriligi ötelerde unuttursun insaAllah

saydin78 canim Allah yardimcin olsun ve de gönlüne göre versin ins.4

Olsun tartıl yine mumu , yemedin mi daha bir şey ?

Aç tartılaydın .

şimdi o pirinçlapası yogurt değilde sütle olsa üstünede az şeker eksek sütlaç niyetine

Çok uyanık gördüm seni daktırım

kaptanım Ausencia
bugün ara öğünüm için kahve getirdim ama şöyleki dün markette gördüm merak ettim, beyaz çikolatalı mocho kahve,paketin yarısını 1 kupa süte ekleyerek içicem

Hmm biliyorum bizde de var ...eşim almış. korkudan daha tadına bakmak nasip olmadı bana

memnun olmana çok sevindim canım

Çok uyanık gördüm seni daktırım

Hmm biliyorum bizde de var ...eşim almış. korkudan daha tadına bakmak nasip olmadı bana

3 ü bir arada 2 si bir arada içtiğim kahve sayılıdır,ama bunu dün markette görünce metak ettim,hasakına devamlı içeceğim bişeyde değilde merak işte,eminim tadı tatlı gelecektir,o 3ü birleride ondan içemiyom zaten,zehir gibi şekerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…