kaptanım ama ben iki öğün pirinç yapacam haberiniz olsun zaten sabahı geç yaptım akşamı yine 16.00 gibi yapacam arada bişey yemiyecem bugün pirinç diyeti yapıyorum bozmuyayım bari.... akşamıda salata ile yiyecem) bi ara düşündüm yoğurtla mı diye ama yok yoğurtla yiyip bozmayayım :))
tutarsa perşmbe yaparımSonucu merak ettim ada .
Evet yapmışken tam uygula .
İki de sorun olmaz herhalde .
Baktın sende tuttu bu iş ..hafta da bir detoks niyetine lapaya niyetlenirsin
lapa diyetini hala bilmiyorum be canlar yok mudur bi linki birşeyi
Hayirli cumalar güzeller,masallah yine süper kilolar verilmis.Ben daha tartilmadim ama bisey beklemiyorum bu hafta önümüzdeki maclara bakicaz artik,sanirim banada bir liste lazim su muzaffer kushani yapicam belki.
Kayibi olan arkadaslar Rabbim sabrinizi arttirsin bu dünyada yasadiginiz ayriligi ötelerde unuttursun insaAllah
saydin78 canim Allah yardimcin olsun ve de gönlüne göre versin ins.4
şimdi o pirinçlapası yogurt değilde sütle olsa üstünede az şeker eksek sütlaç niyetine
şimdi o pirinçlapası yogurt değilde sütle olsa üstünede az şeker eksek sütlaç niyetine
kaptanımAusencia
bugün ara öğünüm için kahve getirdim ama şöyleki dün markette gördüm merak ettim, beyaz çikolatalı mocho kahve,paketin yarısını 1 kupa süte ekleyerek içicem
yok da canım acayip dağıtmak istiyo yine bişey bana kafa yaptı.aklın yemekte doktorrr
keşkeeeeeşimdi o pirinçlapası yogurt değilde sütle olsa üstünede az şeker eksek sütlaç niyetine
yok mu şöyle ortaya karışık bi ilaç damardan yap hemenyok da canım acayip dağıtmak istiyo yine bişey bana kafa yaptı.
yazdım ama şurda olsa yemem sadece acık tadına bakarım
yaaa dedim sadece sanki yedim hemende kızSonra da diyor ki 75 e takıldımmmm
ay walla şuanki enerjimi takıma dağıtsalar artar.yok mu şöyle ortaya karışık bi ilaç damardan yap hemen
yaaa dedim sadece sanki yedim hemende kız
Yok yemedim henüz aynen öyle yapicamOlsun tartıl yine mumu , yemedin mi daha bir şey ?
Aç tartılaydın .
memnun olmana çok sevindim canımkızlar ben bu hafta mı size bi özetleyim anacımmm
şimdi ben cuartesi yeidm bu lahanayı
birde pazartesi yedimm
salı bi tartıya çıktım 71,6
yuh dedim, oha oldum, pedbah oldummmmm
salı günü bol su içtim , kahve bile içmedim, yeşilçay vs ile baya düştü tartı ertesi gün
yani lahanada ödem yapıyormuş görmüş oldukkk
salı ve çarşambapamukskr in tavsiyesi ile yeşil su yaptım
perşembede öglen 1 de yeidm başka bir şey yemedimmm
yani bu hafta 71,6 ile 68,8 arası bütün rakamları gördügüm çeşitli bir hafta oldu
Çok uyanık gördüm seni daktırım
Hmm biliyorum bizde de var ...eşim almış. korkudan daha tadına bakmak nasip olmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?