Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kinoadan yapsak kinoa da olur bence

diğer gruplar nasıl aceppppp bi gdem bakem birinci kim olacak

Bu hafta ilk 3 teyiz inşallah ada .
Artı ve sabit 2 'si bir arada bizde ...saadet kaldı bildirim yapmayan . 1.lik gelmez .

kinoadan yapsak kinoa da olur bence

Bak biri kinoa der ... biri süt şeker ekler sütlaç yapar ....

Lapa lapaaaaa

Tatsız tutsuz lapa yiyeceksiniz , tok tutacak ama keyif vermeyecek

biz neden kiloluyuz sanıyorsun kaptaniçem illa yediğimiz allayıp pullıycazzz.

kızlar benim bi hatamda cuma günü rehavetiydi , nasılsa bir haft var diye
kaçamak yapıyordum ama artık anladımki onunda bi farkı yok çarşambadan perşembeden
cumaya yatırım aslında bütün günler ..

simit alındıgını duyunca yarım simit yerim , ya yemeye yemeye ne olcakki dedim
her şeyden yemek lazım , buraya yazdım ama Ausencia yazısını okuyunca ona hak verdim

aşagıya indim
bol peynir
iki yumurtaya yakın yumurta(tereyaglı)
10 zeytin
domates, salatalık
yedim

simit+pogaça+zeytinli ekmek yemedimmm
iyikide yemedim

Pirinç sana olmaz shery .
Tek tip beslenme , emziriyorsun sen . 3 öğün lapa ve salata yemek sana uymaz ..Bir şeyler eklenince de pirinç diyetinin bir anlamı kalmıyormuş.
Portakal diyeti biraz daha çeşit içeriyor .
ece epey azalttı emmeyi.
ne bileyim canım da sıkıldı bu duruma benim. eksi 800 den eksi 200 e çıkmak, 2 gün içinde, ne demek yaa !

portakal yapayım ben bi araştırayım en iyisi
Betulina canım sende vardı liste sanırım, özelden atar mısın bana bi bakayım listeye...

Ay kızlar ben karar verdim Perşembe cuma lapayı yapacam benim kanka yapmış bin küsür gitmiş e benimde haftaya hedefim 1500 yapacam ben bu lapayı hem ilk denediğim için iyi de gelir belki lakin ben aşağıdaki gibi karıştırıp yeşilliğini artırarak yiycem kankam yoğurtlu yemiş aeben ablamınkinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…