buna yağ ve tuz eklenemiyo demi?Ay kızlar ben karar verdim Perşembe cuma lapayı yapacam benim kanka yapmış bin küsür gitmiş e benimde haftaya hedefim 1500 yapacam ben bu lapayı hem ilk denediğim için iyi de gelir belki lakin ben aşağıdaki gibi karıştırıp yeşilliğini artırarak yiycem kankam yoğurtlu yemiş aeben ablamınkinden
Eki Görüntüle 1951441
ben salata ayrı yapmıştım bunun görüntüsü güzel akşama böyle yapayımAy kızlar ben karar verdim Perşembe cuma lapayı yapacam benim kanka yapmış bin küsür gitmiş e benimde haftaya hedefim 1500 yapacam ben bu lapayı hem ilk denediğim için iyi de gelir belki lakin ben aşağıdaki gibi karıştırıp yeşilliğini artırarak yiycem kankam yoğurtlu yemiş aeben ablamınkinden
Eki Görüntüle 1951441
bir çay bardağı canım ölçü ama büyük çay bardağı değil ben küçükten yaptımbuna yağ ve tuz eklenemiyo demi?
limon ekleniyomu?
bide kaç gün boyunca yapılması lazım?3 öğün sadece bundan mı tüketiliyo?
bide tüketilme ölçüsü ne yani bi sınırı vardır heralde
Ay kızlar ben karar verdim Perşembe cuma lapayı yapacam benim kanka yapmış bin küsür gitmiş e benimde haftaya hedefim 1500 yapacam ben bu lapayı hem ilk denediğim için iyi de gelir belki lakin ben aşağıdaki gibi karıştırıp yeşilliğini artırarak yiycem kankam yoğurtlu yemiş aeben ablamınkinden
Eki Görüntüle 1951441
ooowww yeaaa süper süper tebrikler tatlımmm
Hee ablam uçakla mı gittin hayırlı haberlerle dönersin inşallahIstanbul a geldim tatlım zaten
İnşallah inşallah bi Bebek haberi desaydin78 canım demek istanbuldasın.ayy acaba buna mı işaretti rüyamda bebek emziriyordum diğer taraftan da süt akıyordu.
inşallah o mükemmel duyguyu sende tadarsın.buna inan.şu mübarek cuma vakti bizde dua edelim.
Nasıl çok zor diyolar zor başladı mıinşallah kaptanım bugün şu pirinç olayı bitsin içimde kalmasın yarından itibaren devam ...
Dediğimi mi uyguluyon kız kaptan ben gerçi koruma için bi hafta ye bi hafta diyet dediydim de öyle ipin ucu kaçarBende kilo bildireyim boşlukta .
62.8 ...giden 200 gr. Bu hafta uyguladığım metot 3 gün diyet / 4 gün yemek
ay resimde tavuk da mı var be ben bol yeşillikle yapacam tabisiAy kızlar ben karar verdim Perşembe cuma lapayı yapacam benim kanka yapmış bin küsür gitmiş e benimde haftaya hedefim 1500 yapacam ben bu lapayı hem ilk denediğim için iyi de gelir belki lakin ben aşağıdaki gibi karıştırıp yeşilliğini artırarak yiycem kankam yoğurtlu yemiş aeben ablamınkinden
Eki Görüntüle 1951441
Evet bencede yapayım Çarşamba Perşembe diyecektimaraya bir kaç gün girince yapabilirisn cnm
lapa kilo verdiriyor gerçekten
ece epey azalttı emmeyi.
ne bileyim canım da sıkıldı bu duruma benim. eksi 800 den eksi 200 e çıkmak, 2 gün içinde, ne demek yaa !
portakal yapayım ben bi araştırayım en iyisi
Betulina canım sende vardı liste sanırım, özelden atar mısın bana bi bakayım listeye...
Hee ablam uçakla mı gittin hayırlı haberlerle dönersin inşallah
İnşallah inşallah bi Bebek haberi desaydin78 ablamdan gelir inşallah ya bu ara hep bebek haberi duyuyorum kaynanamın komşusu dördüncüye eşimin teyzesinin gelini dördüncüye bizim arkadaşta beşinciye hamile kalmış
Nasıl çok zor diyolar zor başladı mı
Dediğimi mi uyguluyon kız kaptan ben gerçi koruma için bi hafta ye bi hafta diyet dediydim de öyle ipin ucu kaçar
ay resimde tavuk da mı var be ben bol yeşillikle yapacam tabisi
Canım ben netten öylesine resim attım her öğün için bir çay bardağı koyuyorsun gün boyunca 3 çay bardağı yağ tuz yok limon engel değildir sanırım bol su bol yeşil çay meyve ve az badem falan da yiyebiliyomuşsun tabi tercih yemeyerek bilirsin o senin dayanma gücüne bağlıbuna yağ ve tuz eklenemiyo demi?
limon ekleniyomu?
bide kaç gün boyunca yapılması lazım?3 öğün sadece bundan mı tüketiliyo?
bide tüketilme ölçüsü ne yani bi sınırı vardır heralde
Ne biliyim la ben nereye düştüm böleeekız ahu ne yiyip içiyonuz anam sizzzz
4, ler 5, lerrrrrr abowww
meaşalahhhhhhhhhhhh
Sagol canim seninde basin sagolsun..Başınız sag olsun...mekani cennet olsun...
Ben de 2 yil once kuzenimi kaybettim trafik kazasinda arabayi esi kullaniyordu ..8.5 aylik bebegide yanlarindaydi.bebege ve babasınin burnu bile kanamadi ki 6 takla atmislar..ama kuzenim vefat etti.uzun bir sure travma yasadim..geride biraktigi bebegine mi neye yanalim bilemedik...bir cocugu olsun diye cok dua etti bana derdi ada abla benim niye çocuğum yok derdi dur kiz daha 2 yildir evlisin derdim ogretmendi yeni atanmisti...yani hayat bu dediginiz gibi yapacak bisey yok mekanlari cennet olsun kalanlara sabir.... .
Canim benim ben duymamisim ablanın vefat ettiğini çok üzüldüm canım ya mekanı cennet olsun inşallah Allah sizlerè sabır versin
Çabalıyorum iste aebenim..ağır..Hülyam bacım kayıpların gerçekten zor .ama ben seni çokkk takdir ediyorum hayata sımsıkı sarılıp atlatmaya çalışıyorsun , bunu herkes başaramaz
Ne biliyim la ben nereye düştüm böleee
bu hafta hep kaçtı hep kaçtı ve beimki bu durumu tolere etmiyorcanım bazı bünyeler kaçamağı affetmiyor bu yüzden bu hafta kaçamak varmıydı ? portokal diyeti herkese yaramaz çünkü şeker oranı yüksek canım...
teşekkürler canımmmmSagol canim seninde basin sagolsun..
Sagol caniiiimm..
Çabalıyorum iste aebenim..ağır..
kuzularinannesi Elifimmm hosgeldin..gecmis olsun tekrar..
begum75 begüm banada az geldi..haftaya 74 u gorecegim ama gerekirse ac kalirim
kız benide lahana şişirdi herhallllcanım geçen cumartesi pazar kaçamak yoktu benim
cumartesi ve pazartesi lahana yedim ve +1800 düm salı sabahı
yani cuma :69,8
salı:71,6 kaçamak filan yok
bazen bünyemize ne etki ediyor bilemiyoruz sıkma canını
bi dene portakal diyetini bende deniycem onuda iş yerinde olmuyor
ausun dedigi gibi bir yerlerde saklanıyor h aftaya çıkacak
sen paylaş istersen merak ettim,dolabımda vardı kabak belki yapabilirimKizlar balkabagi corbasi yaptim yine ve cok begenildi ofiste isteyenee tarif veririm yani o derece
kız benide lahana şişirdi herhallll))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?