eyyyy maşallah millet doğuruyor ... ay ben böyle insanlara imreniyorum ama benim bakacak enerjim yokk... ben biraz bencilimde sanırım kendimi yormayı sevmiyorum çok cocuk çok harcama demek eeee ben ne olacam süsüm püsüm gezmem tozmam ne olacak....
Hee ablam uçakla mı gittin hayırlı haberlerle dönersin inşallah
İnşallah inşallah bi Bebek haberi de @saydin78 ablamdan gelir inşallah ya bu ara hep bebek haberi duyuyorum kaynanamın komşusu dördüncüye eşimin teyzesinin gelini dördüncüye bizim arkadaşta beşinciye hamile kalmış
Nasıl çok zor diyolar zor başladı mı
Dediğimi mi uyguluyon kız kaptan ben gerçi koruma için bi hafta ye bi hafta diyet dediydim de öyle ipin ucu kaçar
ay resimde tavuk da mı var be ben bol yeşillikle yapacam tabisi
2 kaşık kızzz hahahaheee diyoruz sanaa ada bi degiştir listeni bi degişiklik yap diye
taktın köz biber 4 kaşık lora
Ofiste lahmacun partisi var, zaten küçücük ofis her yan lahmacun koktu ben yer miyim bhnları yemem salatamı bekliyorum. Ayrıca canım da çekmedi hıh
2 kaşık kızzz hahahah)) haklısın bu hafta inşallah atak yapayım artık bir 71 görürmüşüm dur bi hayal kurayım
eee diyoruz sanaa ada bi degiştir listeni bi degişiklik yap diye
taktın köz biber 4 kaşık lora
olacak bu hafta olacaksenin için diyorum cnm degiştir oynayacaksın diyettte
a yolu olmadı b yolu
bak bana 40 takla atıyorumm
sürekliii yol degiştiriyorummm
Tesekür ederim canim bende yapmak istiyorum aslinda ama su sabahki ekmeksiz yumurtalar korkutuyor beni belki bi cesaret denerimcanımmm ben 9 aralık da başladım ama diyete... dengemi bozmadığım sürece iyi gitti canım.. 4 gün diyeti de bana iyi geldi... 78 lerden kurtardı beni... tavsiye ederim..
Ben kafama göre takiliyorum canim ama bi liste lazim sanirim muzaffer kushani yapacak gibiyim düzenli gelmek istiyorum ama cocuklar tlf sürekli elimde görsün istemiyorum bazende cok yogun oluyo hayirlisi bakalimcanım daha düzenli gel buraya burası çook motive ediyor canım çok menüleirni hatırlamıyorum o yüzden yorum yapamıyorum ne yiyiorsun ne içiyorsun...
yakalasın bir yerden dalsın sohbeteablam takımdaki trafikten korkmuş.kenarda bekliyor.
ada hala kan vermedinbende bugün spor yapmayacam yine hafif baş dönmem var çünkü koltuğa yapıştım bi duş alayım kendime geleyim sonra buaralarda olurum görüşürüz kızlar))
ada hala kan vermedin
sabah ne yedin? diyet yapıcam diye sağlığından olma
ayyy geldim yemektennnnn
oldu işte , yemedim ne kaybettim ?
TEMİZLEYECEK ARTIM YOK
Kilom
Gecen hafta:81.5
Bu hafta:81.4
kızlar benim bi hatamda cuma günü rehavetiydi , nasılsa bir haft var diye
kaçamak yapıyordum ama artık anladımki onunda bi farkı yok çarşambadan perşembeden
cumaya yatırım aslında bütün günler ..
simit alındıgını duyunca yarım simit yerim , ya yemeye yemeye ne olcakki dedim
her şeyden yemek lazım , buraya yazdım amaAusencia yazısını okuyunca ona hak verdim
aşagıya indim
bol peynir
iki yumurtaya yakın yumurta(tereyaglı)
10 zeytin
domates, salatalık
yedim
simit+pogaça+zeytinli ekmek yemedimmm
iyikide yemedim
ece epey azalttı emmeyi.
ne bileyim canım da sıkıldı bu duruma benim. eksi 800 den eksi 200 e çıkmak, 2 gün içinde, ne demek yaa !
portakal yapayım ben bi araştırayım en iyisi
@Betulina canım sende vardı liste sanırım, özelden atar mısın bana bi bakayım listeye...
Hee ablam uçakla mı gittin hayırlı haberlerle dönersin inşallah
İnşallah inşallah bi Bebek haberi de @saydin78 ablamdan gelir inşallah ya bu ara hep bebek haberi duyuyorum kaynanamın komşusu dördüncüye eşimin teyzesinin gelini dördüncüye bizim arkadaşta beşinciye hamile kalmış
Nasıl çok zor diyolar zor başladı mı
Dediğimi mi uyguluyon kız kaptan ben gerçi koruma için bi hafta ye bi hafta diyet dediydim de öyle ipin ucu kaçar
ay resimde tavuk da mı var be ben bol yeşillikle yapacam tabisi
Ofiste lahmacun partisi var, zaten küçücük ofis her yan lahmacun koktu ben yer miyim bhnları yemem salatamı bekliyorum. Ayrıca canım da çekmedi hıh
ablam takımdaki trafikten korkmuş.kenarda bekliyor.
benimde bugün akşamki menüm yogurt
cumartesi- pazar protein takılmaca , kahvaltıda degişik bişiyler yemek istiyorumAusencia sopa var yenmi diycek şimdi
hafta içide yemekler uyarsa yerim uymazsa,
ton balıklı peynirli salata
pazartesi,salı,çarşamba akşamları yeşil su
perşembe akşamı guruldamış migde
kızlar bu sabah tartıldım 77 kiloyum
azcık iyi olunca iyileştim sanıyo ama kansızlık 2 gün üzüm yemeyle kendini toparlayacak bi durum değil,ben 2,5 senedir hap kullanıyorum dahada anca alt sınıra çıktıada yeni toparlamıştı
şimdiide lapa ile dagıtıyorrr
o emziriyooooooooo...Oooookelebekolacam haftaya ablan seni yakalar
ecemavi canım ...77 hoop , miiisss oldu bitti gitti denilecek harika bir başlangıç kilosu .
Bugünden itibaren menü yaz .
Bakalım ne yiyerek 77 oldun .... neleri alalım .... neler ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?