Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eyyyy maşallah millet doğuruyor ... ay ben böyle insanlara imreniyorum ama benim bakacak enerjim yokk... ben biraz bencilimde sanırım kendimi yormayı sevmiyorum çok cocuk çok harcama demek eeee ben ne olacam süsüm püsüm gezmem tozmam ne olacak....

Ofiste lahmacun partisi var, zaten küçücük ofis her yan lahmacun koktu ben yer miyim bhnları yemem salatamı bekliyorum. Ayrıca canım da çekmedi hıh

canım benimkilerde simit üzerine bal, kaymak sürülerr
zeytinli ekmege peynir sardılarrrr
bende yemedimm , hedefe kilitlendik biz anacım

canımmm ben 9 aralık da başladım ama diyete... dengemi bozmadığım sürece iyi gitti canım.. 4 gün diyeti de bana iyi geldi... 78 lerden kurtardı beni... tavsiye ederim..
Tesekür ederim canim bende yapmak istiyorum aslinda ama su sabahki ekmeksiz yumurtalar korkutuyor beni belki bi cesaret denerim
canım daha düzenli gel buraya burası çook motive ediyor canım çok menüleirni hatırlamıyorum o yüzden yorum yapamıyorum ne yiyiorsun ne içiyorsun...
Ben kafama göre takiliyorum canim ama bi liste lazim sanirim muzaffer kushani yapacak gibiyim düzenli gelmek istiyorum ama cocuklar tlf sürekli elimde görsün istemiyorum bazende cok yogun oluyo hayirlisi bakalim

benimde bugün akşamki menüm yogurt
cumartesi- pazar protein takılmaca , kahvaltıda degişik bişiyler yemek istiyorum Ausencia sopa var yenmi diycek şimdi

hafta içide yemekler uyarsa yerim uymazsa,
ton balıklı peynirli salata
pazartesi,salı,çarşamba akşamları yeşil su

perşembe akşamı guruldamış migde

ayyy geldim yemektennnnn

oldu işte , yemedim ne kaybettim ?
TEMİZLEYECEK ARTIM YOK

Gel öpüceeeeem , işte buuu

Kilom
Gecen hafta:81.5
Bu hafta:81.4

Vurma kafanııı , vurmaaaaa .

Her fırsatta gel mumu ... bak geliyor 79 . ne kaldı şurda ?

gel bir daha öpecemmmm

canım portakal diyeti ilk sayfada birinci mesajda ekli .
Madem artık emzirme sorun değil o kadar , daha bir sıkı ele alırım seni haberim olsun

Bu emziriyorsun diye kıyamadığım halimdi de

Aynen tatlım bir hafta serbest kalsammm , cozuturumm ... bu taktik iyi gibi geldi bana .
Sporda eklenince 200 300 devam eder herhalde

Lapayı benimde tavsiyem salata ile yağsız tüketmen , aynen böyle karıştırırsan lezzetl olur bence

Ofiste lahmacun partisi var, zaten küçücük ofis her yan lahmacun koktu ben yer miyim bhnları yemem salatamı bekliyorum. Ayrıca canım da çekmedi hıh

Amaaaaan mimu lahmacun canı çeker mi insanın

Missss gibi salata varken

ablam takımdaki trafikten korkmuş.kenarda bekliyor.

06 ecemavi ... 06 ecemavi ..... bekleme yapma ... dal trafiğe

Ya kızılcık sopa arası falaka ya da mis gibi tek yumurtadan lorlu yulafla omlet yap kendine ... 2-3 zeytin ve maydanoz at içine ...böyle kek gibi bi kabarsınnnn ... sanki gözleme havasını alsınnnnnn bide yeşil çay patlat yanına

kızlar bu sabah tartıldım 77 kiloyum

Ooooo kelebekolacam haftaya ablan seni yakalar

ecemavi canım ...77 hoop , miiisss oldu bitti gitti denilecek harika bir başlangıç kilosu .

Bugünden itibaren menü yaz .

Bakalım ne yiyerek 77 oldun .... neleri alalım .... neler ekleyelim

o emziriyooooooooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…