Gel öpüceeeeem , işte buuu
Vurma kafanııı , vurmaaaaa .
Her fırsatta gel mumu ... bak geliyor 79 . ne kaldı şurda ?
gel bir daha öpecemmmm
canım portakal diyeti ilk sayfada birinci mesajda ekli .
Madem artık emzirme sorun değil o kadar , daha bir sıkı ele alırım seni haberim olsun
Bu emziriyorsun diye kıyamadığım halimdi de
Aynen tatlım bir hafta serbest kalsammm , cozuturumm ... bu taktik iyi gibi geldi bana .
Sporda eklenince 200 300 devam eder herhalde
Lapayı benimde tavsiyem salata ile yağsız tüketmen , aynen böyle karıştırırsan lezzetl olur bence
Amaaaaan mimu lahmacun canı çeker mi insanın
Missss gibi salata varken
06 ecemavi ... 06 ecemavi ..... bekleme yapma ... dal trafiğe
Ya kızılcık sopa arası falakaya da mis gibi tek yumurtadan lorlu yulafla omlet yap kendine ... 2-3 zeytin ve maydanoz at içine ...böyle kek gibi bi kabarsınnnn ... sanki gözleme havasını alsınnnnnn bide yeşil çay patlat yanına
o emziriyooooooooo...
sadece tahin pekmez mi.sen bulgur köftelerini bazlamaları götürüken ben yutkunuyordumtahin pekmez yedm
yooo bence yapış yakasına.isteyince benden daha iyi verir o.metosu bi vero bi saadet asla olamaz ama..Nazik davran diyorsun yaniiipekiii hemen saf değiştiririm hiç sorun değil
ecemavi kelebek haftaya uçacak , ona 74 ü atlayıp direkt 73 göstereceğiz Allahın izni ile ...
Kız Ada süsü püsü unutucan yetmiyor bacım paran olsa vakit yetmiyoreyyyy maşallah millet doğuruyor ... ay ben böyle insanlara imreniyorum ama benim bakacak enerjim yokk... ben biraz bencilimde sanırım kendimi yormayı sevmiyorum çok cocuk çok harcama demek eeee ben ne olacam süsüm püsüm gezmem tozmam ne olacak....
ooo işin zor kelebekim oseni geçero emziriyooooooooo...
sadece 4 saatlik uykuyla ayaktayım uyku düzenim sıfır buda metabolizmayı etkiliyor
sadece tahin pekmez mi.sen bulgur köftelerini bazlamaları götürüken ben yutkunuyordum
bırakması yönünde baskılar yapıyorumooo işin zor kelebekim oseni geçer
yooo bence yapış yakasına.isteyince benden daha iyi verir o.metosu bi vero bi saadet asla olamaz ama..
ne sandınnn burda sıkı yönetim var.süylemesi ayıp pazar günü annemlerde teyzemlerle kahvaltı yaptım demeekki sonmuş
Uykudan muzdarip emziren anne çok var aramızda ... onarda bir şekilde kırdı bu direnci . en azından almıyorlar , 300 500 veriyorlar .
asla asla...bi aus bi aus
süylemesi ayıp pazar günü annemlerde teyzemlerle kahvaltı yaptım demeekki sonmuş
fena çarptırıyosun birbirineNazik davran diyorsun yaniiipekiii hemen saf değiştiririm hiç sorun değil
ecemavi kelebek haftaya uçacak , ona 74 ü atlayıp direkt 73 göstereceğiz Allahın izni ile ...
ne sandınnn burda sıkı yönetim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?