- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Of yaa nerde bu zilli yine
Ben olsam Doğum gününe kadar beklerdim Sonra 2 yaşına kadar emzirdim diyemiyon 2 ay kala bıraktım vs yok yok emzir hatta 3 e kadar bile emzirirdim belki şimdiki kafaylanisanın sonunda 2 yaşı bitecek
Of yaa nerde bu zilli yineçatladık meraktan
Evet evet inşallahbir dahaki ankara buluşmamızda ablamda olur inşallah.
Sağol canimbakayim 1. Sayfaya.Gel öpüceeeeem , işte buuu
Vurma kafanııı , vurmaaaaa .
Her fırsatta gel mumu ... bak geliyor 79 . ne kaldı şurda ?
gel bir daha öpecemmmm
canım portakal diyeti ilk sayfada birinci mesajda ekli .
Madem artık emzirme sorun değil o kadar , daha bir sıkı ele alırım seni haberim olsun
Bu emziriyorsun diye kıyamadığım halimdi de
Aynen tatlım bir hafta serbest kalsammm , cozuturumm ... bu taktik iyi gibi geldi bana .
Sporda eklenince 200 300 devam eder herhalde
Lapayı benimde tavsiyem salata ile yağsız tüketmen , aynen böyle karıştırırsan lezzetl olur bence
Amaaaaan mimu lahmacun canı çeker mi insanın
Missss gibi salata varken
06 ecemavi ... 06 ecemavi ..... bekleme yapma ... dal trafiğe
Ya kızılcık sopa arası falakaya da mis gibi tek yumurtadan lorlu yulafla omlet yap kendine ... 2-3 zeytin ve maydanoz at içine ...böyle kek gibi bi kabarsınnnn ... sanki gözleme havasını alsınnnnnn bide yeşil çay patlat yanına
Kaptanimcanımın içi. Yorumun benim içn çok önemliydi . Haklisn 67 di. Bu hafta da insallah eksilerle gelcem sözAda canım tebrikler , bu hafta her şey değişecek senin için . Umarım regl haftan değildir . Çünkü yeni listenle ve lahanasız çok daha başarılı sonuçlar alacağına eminim .
Verooooooo süpersin . 66.8 değil ..geçen Cuma kilo bildirimin 67 idi .
Yani tam 2.1 kilo vermişsinnnnLütfen bak bu ilk hafta idi , biraz kıstın sonuç bu .
Haftaya biraz kısmaktan öteye geç ... çünkü iilk hafta gibi olmaz . Ve yine bomba gelsin .
Yeme kuzum yemeeee .
Aşk olsun kelebek ...sen istedin de el atmadım mı ?
Harbiden direnç noktası olmuş .
Senden daha farklı sonuç bekliyordum ..kim bilir Ankarada aldın belki ancak onlar gitti .
Sen el iste ...ama el attıklarımla psikopatça uğraşıyorum ...hazır mısın ?
Hayııııır tabii ki de .
Sonra yine artı temizlemek yormadı mı seni ?
En hafif ve sağlıklı şekilde yap kahvaltını öğlen .
Simit yaaa , o susamlar mideni yakacak .
Lütfen yeme lütfen . Yiyeceksin zamanı gelince ama şimdi değil .
Selamlar zeyy... Geçen Cuma kilo bildirimin 71.3 tü .
Bir hata mı var ?
O eksi 800 ü koruduysak bir yerlerde saklı duruyordur sherry .
Haftaya çıkar meydana .
200 cidden az .
Ama beslenmen evet Hataya göre alkış alsa da herkesten bana göre çoktu ve 200 bile iyi geldi şu an .
Ellerine sağlık ahu ...
Emeğine sağlık .
Kilonu da kocamaaaan tebrik ediyorummm . Sıra geldi 80 leri yollamaya ... söz sen yolla bu hafta ben 14 şubat için değiştirdiğim hedefini düzelteceğim .
Nasıl anlaşma ama
Portakal sana yakışır mimum
Var daha canım ben bunları yazana kadar geldilerse bilemem de :))) saadet fatma var listeden .
o 3 gün olmayaydı yine şekercikiz bombası gelecekti demek .
Son kaçamaktı ...Kaçamakta değil ki mübarek 3 gün :)
Tebrikler toparlama azmin için .
Mutsuz olduğum mesaj.
Sayfaları okurken bundan önceki mesajını da alıntılamıştım . Sonra bunu gördüm onu sildim .
Toparlan betül .
Burda artıyı bırak sabiti bile görünce neden 100 gr da olsa veremedi diye düşünüyorum ben ..
Değil ki artıasla artı görmek istemiyorum kimse de ..artı demek diyet yapmadın demektir .
Begümmmm
Çok çok iyi .
Tebrikler güzelliğim .
Canim biraz benim ki uykusuzluk gece bi ara uyandim döndüm döndüm uyuyamadim sabah esimin alarm sesi beni uyandirsi 7 .15 gibi dahada uyuyamadim ondan boyle bas donmem falan yoğunluğum...benim uyku saatlerim gecince uykuyu alamazsam feci oluyorumada hala kan vermedin
sabah ne yedin? diyet yapıcam diye sağlığından olma
senı kıskandım kız yiyerek zayıflamak bu olsa gerekKaptanimcanımın içi. Yorumun benim içn çok önemliydi . Haklisn 67 di. Bu hafta da insallah eksilerle gelcem söz
Sağol canimbakayim 1. Sayfaya.
Ece maşallah herşeyi yiyor, emme ara öğün niyetine artık.
Bir kaç güne de dokuz aylik olacak, teyzesi elinden öper..
Su.içiyorum bolbol, sutum yineolur diyorum..
Al beni ele, al beni hele
Kaptanimcanımın içi. Yorumun benim içn çok önemliydi . Haklisn 67 di. Bu hafta da insallah eksilerle gelcem söz
Yettim gari
Abla ne zaman kilo bildirmedim boşuna telaş yapıyorsun ahahaSabah girmişşşş ....özelden de sıkıştırdım ki ...girip burada mesajları okumasa da orayı görsün :))
şimdigelecek abla ne zaman kilo bildirmedim boşuna telaş yapıyorsun diyecek
bende ona diyeceğim kiiii saadet 4 günde verdiysen 2.5 kilo affederim
Super masallahhhhh alkislar kocamanYettim gari2.1 vermişim 74.0 gördüm bu sabah :)
Geçen hafta 76.1
Bu hafta 74.0
Fark 2.1
Yüzde %2.75
kesinlikle süperYettim gari2.1 vermişim 74.0 gördüm bu sabah :)
Geçen hafta 76.1
Bu hafta 74.0
Fark 2.1
Yüzde %2.75
Yettim gari2.1 vermişim 74.0 gördüm bu sabah :)
Geçen hafta 76.1
Bu hafta 74.0
Fark 2.1
Yüzde %2.75
ortim sen beni ezdin mi şimdioyyy saaadet oyyyyaynı kiloyu vermişiz hololoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?