Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 504. ETAP***

Betulina(76.6/77/+0.4/%-0.52)
saydin78(62.1/61.6/0.5/%0.81)
tuba52(86.8/86.1/0.7/%0.81)
masumm(69.8/68.8/1/%1.43)
DelyDoly(87.2///%)
kilosu sabit
Ahu060812(82.1/81.3/0.8/%0.97)
kelebekolacam(75.3/75.1/0.2/%0.27)
Sekercikiz(62.9/62.5/0.4/%0.64)
fatmanurkaya (107.6/107/0.6/%0.56)
ada81 (73.5/73.1/0.4/%0.54)
mimu88 (76.8/74.7/2.1/%2.73)
Dersaadet_ (76.1/74/2.1/%2.75)
Sherrysherrylady (81.6/81.4/0.2/%0.25)
pamukskr (66.4/65.9/0.5/%0.75)

7. Takım Ortalaması % 0.856

Çok güzel sonuçlar tebrik ederim herkesi

Biraz işler var güzeller ...

Az bi el atayım geleceğim .

Kilo veren herkese tebrikler ...

Vermeyen , alan , az veren ... hepsi ile elbet hesaplaşacağız hesaplaşma derken şapkayı önümüze alıp , yeni yol bulmak ... gittiğimiz yolu değiştirmek ... yanlışlar için pişman olmak gibi gibi gibi ...

Dileyene dilediği manevi desteği verebilirim . Buradaki paylaşımların dışında da ...moral motivasyon menü destek ... madem bir işi yapıyoruz tam yapalım değil mi ?

littlecoffeedoc tatlım çok tebrik ederim . Güzel gitmiş evet 2.5 olaydı takımca 1.lik ponponu sallardık ama önemli mi değil ?

Çünkü bu haftada da çoooooooook iyiyiz .

Aus ne der ;

Kötü bir yüzde ile 1. olmaktansa ...iyi bir yüzde ile sonuncu olalım . Bu haftaki yüzdemiz geçen hafta bizi birinci yapan yüzdemiz ile neredeyse aynı .

İyi gidiyoruz .

Şimdi hep beraber bu yolda duraksama , zorlanma ..pes etme noktasına gelen arkadaşlarımızın elinden tutma zamanı .

Ve tabii aynı şekilde kendi motivasyonumuzu koruma zamanı .

Gelince ikili yarış sonuçlarını açıklarımmmmm .... belki yorumları sonraya kalsa da enler listesinin sıralamasını da yazarım .

Şimdi şu çamaşırları asayım

şimdi mimu bekar saadet bekar bizde bekar olsak haftada 2 kilo verirmiyiz?

saadet de ben de kafasına takan tipler olduğumuz için bol sıkıntı stres ay yaşım geçiyor ne olucam ben ööfff bunu hak etmiyorum söylemleriyle aç uykusuz kalınca böyle oluyor

saadet de ben de kafasına takan tipler olduğumuz için bol sıkıntı stres ay yaşım geçiyor ne olucam ben ööfff bunu hak etmiyorum söylemleriyle aç uykusuz kalınca böyle oluyor
Yok annem siz gençsiniz 36 yaşındaki biriyle 22 yasinda ( saadet meto bi degil ki ) bak bana ablaya 36 cebbelesiyor resmen ))

ada81
adacım bu haftaki planın nedir acaba ?
Canim suan pirinc yiyorum eger etkisini gorursem persembe tercihim bu..diger gunler senin ve ausun onerdigi gibi beslenecem...sana bisey soracaktim sabahlari ac karnina meyve dedin ya simdi benim midem asitli seyler yiyince meyve asitide buna dahil mide yanmasi başlıyor sabah iki kuru kayisi ve su icsem olur mu ..yani kuru meyve olarak yesem olmaz mi ???

olur tabi kuru meyvede benimde cnm hurma çekiyor ya hurma alıcam

diger meyveleri yiyemiyormusun ?

Herkese teşekkür ederim :)
mimu88 canım ne çıtırım ne çıtırım sorma bu arada fark ettim ben de aynı kiloyu vermişiz kilodaşım

Ay bugün sokak hayvanları için para isteyen bi çocuk benimle tanışmak istedi yolda. Diyo ki instagram hesabını istesem sorun olur mu, kullanmıyorum dedim bi daha konuşma ihtimalimiz var mı acaba telefon numaranı alsam olur mu sıkıntı olmazsa dedi hayır istemiyorum dedim bu arada peşimden geliyor ben yürüyorum. İşte dedi ki sevgilin mi var evet dedim aa tamam dedi bu arada kirpiklerin çok güzel dedi. Allahım ya çattık dedim içimden neyseki vazgeçti de kurtuldum böyle saçma sapan şeyler benim başıma gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…