Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olur tabi kuru meyvede benimde cnm hurma çekiyor ya hurma alıcam

diger meyveleri yiyemiyormusun ?
Kury meyvelerde sıkıntı yasamiyorum ama bi yesil elma yiyeyim direkt midem yaniyor bide ac yersem ilac almak zorunda kalabilirim..

Gecen hafta kuru erik ve hurma almıştım bide kayisim var cesitlendirerek yerim her sabah...

şimdi mimu bekar saadet bekar bizde bekar olsak haftada 2 kilo verirmiyiz?
Bekar değil de mimumun söylediği gibi biraz stres takıntı = hızlı giden kilo sanırım

Yok annem siz gençsiniz 36 yaşındaki biriyle 22 yasinda ( saadet meto bi degil ki ) bak bana ablaya 36 cebbelesiyor resmen ))
Abla olsun ya önemli olan hızlı vermek değil hızlı giden hızlı geliyor zamanında yaşadım bunu o yüzden aslında yavaş gitsin kalıcı olsun inşallah

bi gün hiç unutmam 2 elimde poşetler yolda yürüyorum.bi çocuk yaklaştı yardımcı olabilirmiyim dedi.saolun gerek yok dedim.bu arada ingilizce konusuyor.yabancı yani.kendini tanıttı ve dedi benimle evlenirmisin.
he o arada okulu uzamış müzmin bekarlığa adım atmak üzereydim annemde takılıyor insan bi düşünür hemen hayır demeseydin.

bi gün hiç unutmam 2 elimde poşetler yolda yürüyorum.bi çocuk yaklaştı yardımcı olabilirmiyim dedi.saolun gerek yok dedim.bu arada ingilizce konusuyor.yabancı yani.kendini tanıttı ve dedi benimle evlenirmisin.
Ahaha insanlar tuhaf ya ilk görüşte aşık mı oldu yani anlam veremiyorum

Ahaha insanlar tuhaf ya ilk görüşte aşık mı oldu yani anlam veremiyorum
ay sorma teyzenin biride kırmızı ışıkta yanımda durdu.kızım sen ne okuyon dedi tıp dedim benim torun varda 6.sınıf ne dersin dedi.olmaz teyze ben birinci sınıfım dedim.yok mu ev arkadasın felan diye ekledi.

mimuşş sen neler yapacaksın

ben şimdi pazartesi itibari ile portakal yapıcam sanırım kuzummm... sen ne yapacaksın?

saadet kelin merhemi olsa başına sürer ama seni bi özel terapiye alacağım

Haftayada şube toplantısı varmış birsuru iş çıktı bugün törenler tatbikatlar kermesler
Hımm benim sınıfım yok nöbet yok 16 saat dersim var . Şükur kafam rahat . tabi ıvır zıvır çıkıo dà olsun .şükür ki atamam olmuş kız. Yeni haberlerde çıktı ya .felsefeden alım olmayacak die .sanki çok aliolar dà. 6 sene almicaklarms ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…