Kury meyvelerde sıkıntı yasamiyorum ama bi yesil elma yiyeyim direkt midem yaniyor bide ac yersem ilac almak zorunda kalabilirim..olur tabi kuru meyvede benimde cnm hurma çekiyor ya hurma alıcam
diger meyveleri yiyemiyormusun ?
Bekar değil de mimumun söylediği gibi biraz stres takıntı = hızlı giden kilo sanırımşimdi mimu bekar saadet bekar bizde bekar olsak haftada 2 kilo verirmiyiz?
Abla olsun ya önemli olan hızlı vermek değil hızlı giden hızlı geliyor zamanında yaşadım bunu o yüzden aslında yavaş gitsin kalıcı olsun inşallahYok annem siz gençsiniz 36 yaşındaki biriyle 22 yasinda ( saadet meto bi degil ki ) bak bana ablaya 36 cebbelesiyor resmen))
bi gün hiç unutmam 2 elimde poşetler yolda yürüyorum.bi çocuk yaklaştı yardımcı olabilirmiyim dedi.saolun gerek yok dedim.bu arada ingilizce konusuyor.yabancı yani.kendini tanıttı ve dedi benimle evlenirmisin.Herkese teşekkür ederim :)
mimu88 canım ne çıtırım ne çıtırım sorma bu arada fark ettim ben de aynı kiloyu vermişiz kilodaşım
Ay bugün sokak hayvanları için para isteyen bi çocuk benimle tanışmak istedi yolda. Diyo ki instagram hesabını istesem sorun olur mu, kullanmıyorum dedim bi daha konuşma ihtimalimiz var mı acaba telefon numaranı alsam olur mu sıkıntı olmazsa dedi hayır istemiyorum dedim bu arada peşimden geliyor ben yürüyorum. İşte dedi ki sevgilin mi var evet dedim aa tamam dedi bu arada kirpiklerin çok güzel dedi. Allahım ya çattık dedim içimden neyseki vazgeçti de kurtuldumböyle saçma sapan şeyler benim başıma gelir zaten
Ya evet ben de üzüldüm ama artık nazar boncuğu olsun bu da :)
tebrikler saadet,kaptanımızın heyacanını boşa çıkarmadın
ama sanırım yanlız birincilik kaçtı bu hafta
Ahaha insanlar tuhaf ya ilk görüşte aşık mı oldu yani anlam veremiyorumbi gün hiç unutmam 2 elimde poşetler yolda yürüyorum.bi çocuk yaklaştı yardımcı olabilirmiyim dedi.saolun gerek yok dedim.bu arada ingilizce konusuyor.yabancı yani.kendini tanıttı ve dedi benimle evlenirmisin.
ay sorma teyzenin biride kırmızı ışıkta yanımda durdu.kızım sen ne okuyon dedi tıp dedim benim torun varda 6.sınıf ne dersin dedi.olmaz teyze ben birinci sınıfım dedim.yok mu ev arkadasın felan diye ekledi.Ahaha insanlar tuhaf ya ilk görüşte aşık mı oldu yani anlam veremiyorum
Teyzeme bakay sorma teyzenin biride kırmızı ışıkta yanımda durdu.kızım sen ne okuyon dedi tıp dedim benim torun varda 6.sınıf ne dersin dedi.olmaz teyze ben birinci sınıfım dedim.yok mu ev arkadasın felan diye ekledi.
Ben de toplantidan geldim . BeBem aç benj özlemişÖğretmen kurul toplantısı vardı daha yeni bitti sabah 9.30 dan bu yana
Günaydın kalmadı ama günaydın gaptanim
Haftayada şube toplantısı varmış birsuru iş çıktı bugün törenler tatbikatlar kermeslerBen de toplantidan geldim . BeBem aç benj özlemişyemek yok evde..Neyse kocam şimdi yapio galiba
Canım çok teşekkür ederim seninde verdiğin kiloya bayıldım hep böyle olur inşallah tebrikler cnmtebrikler cnm iyi toparladın haftayı
mimuşş sen neler yapacaksın
Herkese teşekkür ederim :)
mimu88 canım ne çıtırım ne çıtırım sorma bu arada fark ettim ben de aynı kiloyu vermişiz kilodaşım
Ay bugün sokak hayvanları için para isteyen bi çocuk benimle tanışmak istedi yolda. Diyo ki instagram hesabını istesem sorun olur mu, kullanmıyorum dedim bi daha konuşma ihtimalimiz var mı acaba telefon numaranı alsam olur mu sıkıntı olmazsa dedi hayır istemiyorum dedim bu arada peşimden geliyor ben yürüyorum. İşte dedi ki sevgilin mi var evet dedim aa tamam dedi bu arada kirpiklerin çok güzel dedi. Allahım ya çattık dedim içimdenneyseki vazgeçti de kurtuldum böyle saçma sapan şeyler benim başıma gelir zaten
Hadi insallah cnm çok güzel iyi sonuçlar alırsınız insallah rabbim gönlünüze göre versin tatlimCanım benim kontrole geldim ben doktora giricem muayene ve tahlil için bekliyorum :) evet bitanem bu ay yada önümüzdeki ay başlayacağım Rabbim'in izniyle :)
Teşekkürler cnm senin süper gitmiş tebrik ederim cnmBasarilii gene de. Sanâ yetiscem inşallah sekercikzim
Kızzz gecemem belki amMMA yetiscemmTeşekkürler cnm senin süper gitmiş tebrik ederim cnmhadi gel geç beni tabiki çok memnun olurum tabi gecebilirsen
Aaa geldinmi hoşgeldin tatlimIstanbul a geldim tatlım zaten
Hımm benim sınıfım yok nöbet yok 16 saat dersim var . Şükur kafam rahat .Haftayada şube toplantısı varmış birsuru iş çıktı bugün törenler tatbikatlar kermesler
Yetişirsin sekerim azcık azim sadeceKızzz gecemem belki amMMA yetiscemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?