selam kızlar, ekmek dietime başladım, hayırlı olsun :)
ee yeşillk hiç yemicekmisin şimdi 2 gün boyunca sadece ekmek mi yicen..
sadece ve sadece ekmek yiycem canım...
ekmek dietinden sonra pazartesi amerikan kalp vakfının dietine başlıycam...
yap bakalım işe yararsa 1 gün bende denerim 2 gün yapabileceğimi sanmıyorumm :26:
sağol canım..darısı başına...evin istediğin gibi olur inş...iremciğim hg cnm..sen bak keyfine iyileşte diyeti sonra düşünürsün..tatlı egem nasıl benim
sağol cnm..dün çok güzel bişey oldu..çok beğendiğim bi ev vardı..havuzlu güvenlikli site içinde..fitness salonu bile var.yaşadım yani..eşim ordan bakmıyodu hiç bende hep söylüyodum ordan alalım diye.dün eşim gitmiş bakmış bi eve çok beğenmiş..hayal kurmaya başladı bile..ama aynı zamanda babasıda şehir dışından geldi hastalanmış yer arıyo zaten eşimi döndürmez kararından inşallah..dua edin benim için
cnm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni
çok iyi sonuçlARIN GÜZEL ÇIKMIŞ...kızlar bu arada kan sonuclarım süper geldi
seker dengem cok ii
HDL kolesterolüm yükselmiş gecen sene bu zamanlar 33 dü 52 olmus sporun faydası inş bacağımda bişi yokturda yine baslarım spora..
kan depolarım alt sınırda o da normal her ay regl oluyoruzzgecen ay olmadım da kanım yükselmiş
sadece ve sadece ekmek yiycem canım...
spor da yapmam şart haklısın...
canım spor da yap bari bununla sıkılasırsın ben sporu bırakınca 1 cm kalınlasmısım
sağol canım..darısı başına...evin istediğin gibi olur inş...
çok iyi sonuçlARIN GÜZEL ÇIKMIŞ...
sırf ekmekle nasıl olucak ki... salata falan ye bari biraz bağırsakların çalışmaz sonra...
çok hain gördüm kendimi.....seni yolundan alıkoymuş gibi olurum...siz kilo versenizde gitmeyin bırakmayın buraları..meyvemde gitmedi sağolsun hep buralarda....yeni topik yapalım o zaman ...hem çıtır olduk hem kanka....kilo alanları ceza olarak takıma geri yollarız...
he valla o kadar farketmiş yani...mayıs başı ölçülerimi alıcam bakiim ne kadar farketmiş....
ooh...almanlar ın anca karnı doydu desene türkler gideli içleri kurumuş zavallıların ....
ev aramak bayaa bi sorun bende arıyorum sen alıcaan için daha bi düşünüyorsundur istediğin ev olur inşallahiremciğim hg cnm..sen bak keyfine iyileşte diyeti sonra düşünürsün..tatlı egem nasıl benim
sağol cnm..dün çok güzel bişey oldu..çok beğendiğim bi ev vardı..havuzlu güvenlikli site içinde..fitness salonu bile var.yaşadım yani..eşim ordan bakmıyodu hiç bende hep söylüyodum ordan alalım diye.dün eşim gitmiş bakmış bi eve çok beğenmiş..hayal kurmaya başladı bile..ama aynı zamanda babasıda şehir dışından geldi hastalanmış yer arıyo zaten eşimi döndürmez kararından inşallah..dua edin benim için
cnm ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni
çok sevindim tatlışımmmkızlar bu arada kan sonuclarım süper geldi
seker dengem cok ii
HDL kolesterolüm yükselmiş gecen sene bu zamanlar 33 dü 52 olmus sporun faydası inş bacağımda bişi yokturda yine baslarım spora..
kan depolarım alt sınırda o da normal her ay regl oluyoruzzgecen ay olmadım da kanım yükselmiş
selam kızlar, ekmek dietime başladım, hayırlı olsun :)
hem citir olduk hem kanka tuttum bunuuuuuu.muhtesem bir fikir.
he valla almanlarin yemek kültürü yokki.mutfak sifir ya bunlarda.ne varsa Türk mutfaginda var.
ev aramak bayaa bi sorun bende arıyorum sen alıcaan için daha bi düşünüyorsundur istediğin ev olur inşallah
çok sevindim tatlışımmm
nasıl olacak hep ekmek mi yiyceksin bi dene bakalım nasıl olacak
bu smileyler niye görünmüyor ne oldu ki...
bizde sana cok isindikilk zamanlar korktum ne yalan soylim..ogrencisin vakit bulupta paylasimda bulunamazsin diye ama simdiye kadar paylasimin olumlu bana kalirsa
Masallah cok hareketlisin mina.ben cok halsizim yaa.bugün spor yapabiliecegimi düsünmüyorum.daha yeni uykudan uyandim.sen bu hareketlilikle cok hizli mezun olacaksin
çok sevindim böyle düşündüğünüze bugün tam 1 hafta oldu takıma tam olarak girdim mişimdi
dur kız o öyle kolay değil oylaması var komisyonu var sınavı var ohhhooooo birazcık sabırlı ol bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?