Ekran görüntüsü aldım. Aldım ki unutmim listede oldgmu aslinda unutmak değil de . Sevindirik oliyim her baktıgmdà. Kurtlar kemirsin bi taraflarımdan***7.TAKIM 504. ETAP***
Betulina(76.6/77/+0.4/%-0.52)
saydin78(62.1/61.6/0.5/%0.81)
tuba52(86.8/86.1/0.7/%0.81)
masumm(69.8/68.8/1/%1.43)
DelyDoly(87.2///%) kilosu sabit
Ahu060812(82.1/81.3/0.8/%0.97)
kelebekolacam(75.3/75.1/0.2/%0.27)
Sekercikiz(62.9/62.5/0.4/%0.64)
fatmanurkaya (107.6/107/0.6/%0.56)
ada81 (73.5/73.1/0.4/%0.54)
mimu88 (76.8/74.7/2.1/%2.73)
Dersaadet_ (76.1/74/2.1/%2.75)
Sherrysherrylady (81.6/81.4/0.2/%0.25)
pamukskr (66.4/65.9/0.5/%0.75)
vorones (67/64.9/2.1/%3.13)420.etapta 7.takımdan mezun olan üye geri döndü.Baş.trh Hzrn ’16.Baş.kl 73.Hedef Kilo 59
7. Takım Ortalaması % 1.008
Saygı çoktan bitti. Bana küfürler ederken bile benim saygısızlık yaptığımı iddia eden biri o. Keşke hiç bulaşmasaydım o şahısa hayatım tıkırında giderdi ne güzel.Canim seninle asla kötü konuşmasına izin verme saygi biterse hersey biter canim bunu unutma....
Ayy olur olur . Siyah daha zayıf gösterir daha cekiçi olursun. Ay az önce güldür güldür programı var ya orda aşkın Nur Yengi vardı. Siyah elbise giymiş anammm ne oyle biklim biklim göbek kilo... sasirdim. Sen de öyle durmaz zaarKiiiizzz beni masrafa sokma benim rengim siyah hem siyahta olur dimi
Ayy sorma 4gözle bekliom. Da burda hava biraz zor düzelir nisan sonunu bulur bileHavalar isinsin bikac haftaya yuruyusede baslarsin yada bisiklet
Sen meyve seviyorsun benim aklima bile gelmez meyve...guzel aslinda,bende bu hafta sabah greyfurt sıkıp iciyim diyordum ama doktor hanım tansiyon düşüklüğü yapar dedi bilemedim .
1 greyfurt cokmu olur acaba , bakayım bı meyve olculerine
Bende hiç aramamSen meyve seviyorsun benim aklima bile gelmez meyve...guzel aslinda
Simdi giysem oyle olurAyy olur olur . Siyah daha zayıf gösterir daha cekiçi olursun. Ay az önce güldür güldür programı var ya orda aşkın Nur Yengi vardı. Siyah elbise giymiş anammm ne oyle biklim biklim göbek kilo... sasirdim. Sen de öyle durmaz zaar
Sen meyve seviyorsun benim aklima bile gelmez meyve...guzel aslinda
Dualarim seninle saydinim güzel haberlerini bekliyoruz inşallahŞekerlerim güzel dilekleriniz ve sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Çok yoğun bir gündü alıntı yapamadım yazdıklarınızı. Sizleri çok seviyorum ♡♡♡ Ben bugün itibariyle tedaviye başlamış bulunuyorum :) Dr. hersey yolunda bence bu fırsatı kaçırmayalım deyince kendimi tedavinin içinde buluverdim :) hayırlısı Rabbim'den. InşaAllah bu kez yüzüm güler. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ♡♡♡♡
@Ausencia kaptanım canım benim, rica etsem beni tedavi sürecinde izne ayırabilir misin bitanem? Sonrası Allah Kerim :) hersey için çok sağol, hakkını helal et kuzucum ♡♡♡♡
Pastayı atmak ..Hayirli aksamlar kizlar menümü yazayin
Kahvaltidan önce 1 elma
Kahvalti
1 dilim ekmek
1 yunurta
Peynir zeytin
Roka
Öglrden sonra
3 ev yapimi lahmacun
Cok az hashasli
Salata
Cayin yanina biraz cekirdek.
Simdi diyceksinizki bu menü ne bende hemen aciklayayim bugün bi arkadasla sözlesmistik lahmacun icin o yüzden sabah az yemeye calistim arkadas pastada yapmis pastadan kurtulmak icin biraz cekirdek yiyip arkadas görmeden pastayi cöpe attim ( Allah affetsin ).
@Ausencia menü bildireyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Az peynir
Öğle
İzmir köfte nin köftesi 4 adet
Salata
Yoğurt
Tavuk suyu çorba 1 kepçe
Akşam
1haslama baget
2 kaşık barbunya
2 lt su
1 fincan yeşil çay
1 fincan zencefil
Teşekkür ederim ablacımmenü
Pamugum güzel kilo vermede şaşırmadım bu menüyü görünce
Aynı zamanda montignac menüsü olmuş.
Hııı ondan laf ebesi tevekkeli , stajınıda senin üstündenmi yapıyor neHukuk okuyor ablacım. Okumak denirse ona
Saadet sen arıyorsun açmıyo . Birde dönerse devam eder gibimi diyorsun benmi okudugumu yanlış anlıyorum...Abla biz nelerin üstünden hiçbir şey olmamış gibi konuştuk bi bilsen... Bilmiyorum valla şimdi telefonlarımı açmıyor geri dönmezse de dönmesin. Dönerse devam eder gibi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ki çok mu ezdirdim kendimi. O hayatımda olduğu sürece kendimi toparlayamam gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?