Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ekran görüntüsü aldım. Aldım ki unutmim listede oldgmu aslinda unutmak değil de . Sevindirik oliyim her baktıgmdà. Kurtlar kemirsin bi taraflarımdan

Canim seninle asla kötü konuşmasına izin verme saygi biterse hersey biter canim bunu unutma....
Saygı çoktan bitti. Bana küfürler ederken bile benim saygısızlık yaptığımı iddia eden biri o. Keşke hiç bulaşmasaydım o şahısa hayatım tıkırında giderdi ne güzel.

Kiiiizzz beni masrafa sokma benim rengim siyah hem siyahta olur dimi
Ayy olur olur . Siyah daha zayıf gösterir daha cekiçi olursun. Ay az önce güldür güldür programı var ya orda aşkın Nur Yengi vardı. Siyah elbise giymiş anammm ne oyle biklim biklim göbek kilo... sasirdim. Sen de öyle durmaz zaar

Hayirli aksamlar kizlar menümü yazayin

Kahvaltidan önce 1 elma

Kahvalti
1 dilim ekmek
1 yunurta
Peynir zeytin
Roka

Öglrden sonra
3 ev yapimi lahmacun
Cok az hashasli
Salata

Cayin yanina biraz cekirdek.

Simdi diyceksinizki bu menü ne bende hemen aciklayayim bugün bi arkadasla sözlesmistik lahmacun icin o yüzden sabah az yemeye calistim arkadas pastada yapmis pastadan kurtulmak icin biraz cekirdek yiyip arkadas görmeden pastayi cöpe attim ( Allah affetsin ).

Canlar ben uyuyorum galiba. Basım agriyo. Yavru yordu benı bugün . Çay sisirdi.. yarın da biraz daha gaza getrcem kendimı evde egzersiz yapmaya başlasam iyi olur. Çünkü ben kilo versem de bu göbek gitmeyecek gibi. Ahu060812 ummm bana destek olur musn. Biliom olmuştunda. Bi kulaktan girdi birinden cikti

Simdi giysem oyle olur ama 73 te olmaaaxzz

Dualarim seninle saydinim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Pastayı atmak .. diyette etkili cozumlerr. Valaa ben de yapiom artık yani. Şunu da bitirim die ugrasmamak lazım . Kalırsa kalsın ..illa yemek mi lazım bugün ben de tabağımı bitiremedim. Başka da yemek kalmamisti hani ekleyebilcegm. Döktüm ben de.

menü
Pamugum güzel kilo vermede şaşırmadım bu menüyü görünce

Aynı zamanda montignac menüsü olmuş .

Saadet sen arıyorsun açmıyo . Birde dönerse devam eder gibimi diyorsun benmi okudugumu yanlış anlıyorum...

Saadet sana ne diyecegimi şaşırdım kuzum .
Kusuruma bakma ama Bence bu adamı sen bu hale getirmissin .

Sen gel sırtıma bin diyorsun resmen .adamda sırtına binmeye nazlanıyo , birde hala devam eder dönerse diyorsun .

Anlamadım ben bu işi .

Senin bu adama bizim bilmediğimiz bir mecburiyetinmi var ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…