Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Birkez marketten hemde en bilinen köy tavugu diye paketlemisler aldim pisirdim köy möy degil..organik bulmak zor tezaduf buldum bu yeri de..tavugun sekli semali bile farkli. Suyunu buz torbalarina koyup attim buzluga hemen corba icin..

Kizlar 17 subatta benim zor..ama esim sali yurtdisina gidiyor 2 hafta yok..ben 72-73 olunca cok belli oluyor zayifladigim...diyorum ki o donene kadar bi 73 olsam sizde bu bacinizi gaza getirseniz :)
Ayy söyle de güzel kirmizi bir elbise Sonra diyet bi aşk sofrası ... Ayy hulyammmm neden olmasinnnn

Verolu . Bence ona bu fırsatı vermeliyiz baktık ihanet edip bal kaymaga devam etti gider öldürürük olur biter
Hee ehé he ablammmm. Sağol bana önayak oldun .yüzünü kara cikarmamm. Almam eve o kahnem bal kaymak . Zaten ekmek siz tadı da olmaz

Şekerlerim güzel dilekleriniz ve sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Çok yoğun bir gündü alıntı yapamadım yazdıklarınızı. Sizleri çok seviyorum ♡♡♡ Ben bugün itibariyle tedaviye başlamış bulunuyorum :) Dr. hersey yolunda bence bu fırsatı kaçırmayalım deyince kendimi tedavinin içinde buluverdim :) hayırlısı Rabbim'den. InşaAllah bu kez yüzüm güler. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ♡♡♡♡
Ausencia kaptanım canım benim, rica etsem beni tedavi sürecinde izne ayırabilir misin bitanem? Sonrası Allah Kerim :) hersey için çok sağol, hakkını helal et kuzucum ♡♡♡♡

Saydinim ibsallah Rabbim gonlune gore versin.

Tatlım allah gönlüne göre versin inşallah
Tez zamanda

Gidiyon mu ?? Hersey gonlunce hayirlisiyla olsun guzel haberlerini bekliyoruz..

Hosgeldin dilek ..ben de 2015 te 62 ile falan gelmistim 56 ile mezun oldum.verecek çok kilon yok lakin zor aralıktasin. Yani dirençlidir o kilo aralığı . Bol spor ve su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…