Birkez marketten hemde en bilinen köy tavugu diye paketlemisler aldim pisirdim köy möy degil..organik bulmak zor tezaduf buldum bu yeri de..tavugun sekli semali bile farkli. Suyunu buz torbalarina koyup attim buzluga hemen corba icin..Horozumu kaçırdılar damdan dama ucurdular suyunada pilav pişirdiler gehbilibili çillide horozum kayboldu
Afiyet olsun.
Benimkiler yemiyo arada çiflikten geliyorda eşimle biz yiyoruz
Markeketdende nadir tavuk alıyorum oda şu kuru yolum elle kesilmiş olandan .
Olursun bacım olursun iste dayan uğraş oldu da bittiKizlar 17 subatta benim zor..ama esim sali yurtdisina gidiyor 2 hafta yok..ben 72-73 olunca cok belli oluyor zayifladigim...diyorum ki o donene kadar bi 73 olsam sizde bu bacinizi gaza getirseniz :)
Ayy söyle de güzel kirmizi bir elbise Sonra diyet bi aşk sofrası ... Ayy hulyammmm neden olmasinnnnKizlar 17 subatta benim zor..ama esim sali yurtdisina gidiyor 2 hafta yok..ben 72-73 olunca cok belli oluyor zayifladigim...diyorum ki o donene kadar bi 73 olsam sizde bu bacinizi gaza getirseniz :)
Ada cok ozledim simiti aş eriyorum sanki. Yarinda hareketli olacak kahvalti+ ogle gibi olacak simit..o sekilde ayarlayacagim.Eee o zaman yarin ki simiti unutarak baslayabilirsin canim buda bi adim))
Insallah bi şok etkisi yaratmaliyimOlursun bacım olursun iste dayan uğraş oldu da bitti
Kiiiizzz beni masrafa sokma benim rengim siyah hem siyahta olur dimiAyy söyle de güzel kirmizi bir elbise Sonra diyet bi aşk sofrası ... Ayy hulyammmm neden olmasinnnn
Pazartesi salı lapa ya gel enişte gitmeden daha 1 kg garantiInsallah bi şok etkisi yaratmaliyim
Hee ehé he ablammmm. Sağol bana önayak oldun .yüzünü kara cikarmamm. Almam eve o kahnem bal kaymak . Zaten ekmek siz tadı da olmazVerolu . Bence ona bu fırsatı vermeliyiz baktık ihanet edip bal kaymaga devam etti gider öldürürük olur biter
Aşkın rengi kırmızı canım böyle bir gece masrafa değerKiiiizzz beni masrafa sokma benim rengim siyah hem siyahta olur dimi
Düpedüz tehdit etmiş ler yahu çok iyiHee ehé he ablammmm. Sağol bana önayak oldun .yüzünü kara cikarmamm. Almam eve o kahnem bal kaymak . Zaten ekmek siz tadı da olmaz
Bi tansiyonu olc canim..evde var mi ?
Çok başım ağrıyor
Cansin senn. .. Ayy nası gaza geldim tutmayın benı . Yarın koşarak markete gidip sebze almalıyımBence verolu..mezun oldu o ve hemen hemen her hafta kilo verdi 1 den az olmamak üzere..
Saydinim ibsallah Rabbim gonlune gore versin.Şekerlerim güzel dilekleriniz ve sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Çok yoğun bir gündü alıntı yapamadım yazdıklarınızı. Sizleri çok seviyorum ♡♡♡ Ben bugün itibariyle tedaviye başlamış bulunuyorum :) Dr. hersey yolunda bence bu fırsatı kaçırmayalım deyince kendimi tedavinin içinde buluverdim :) hayırlısı Rabbim'den. InşaAllah bu kez yüzüm güler. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ♡♡♡♡
Ausencia kaptanım canım benim, rica etsem beni tedavi sürecinde izne ayırabilir misin bitanem? Sonrası Allah Kerim :) hersey için çok sağol, hakkını helal et kuzucum ♡♡♡♡
Tatlım allah gönlüne göre versin inşallahŞekerlerim güzel dilekleriniz ve sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Çok yoğun bir gündü alıntı yapamadım yazdıklarınızı. Sizleri çok seviyorum ♡♡♡ Ben bugün itibariyle tedaviye başlamış bulunuyorum :) Dr. hersey yolunda bence bu fırsatı kaçırmayalım deyince kendimi tedavinin içinde buluverdim :) hayırlısı Rabbim'den. InşaAllah bu kez yüzüm güler. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ♡♡♡♡
Ausencia kaptanım canım benim, rica etsem beni tedavi sürecinde izne ayırabilir misin bitanem? Sonrası Allah Kerim :) hersey için çok sağol, hakkını helal et kuzucum ♡♡♡♡
Havalar isinsin bikac haftaya yuruyusede baslarsin yada bisikletCansin senn. .. Ayy nası gaza geldim tutmayın benı . Yarın koşarak markete gidip sebze almalıyım
He yaa. Valla iyi etmişler . Çocuklar gibj şen imDüpedüz tehdit etmiş ler yahu çok iyi
Hoşgeldin listeye canım hadi gözümüz aydınHe yaa. Valla iyi etmişler . Çocuklar gibj şen imliste deyim.listede la la
Gidiyon mu ?? Hersey gonlunce hayirlisiyla olsun guzel haberlerini bekliyoruz..Şekerlerim güzel dilekleriniz ve sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Çok yoğun bir gündü alıntı yapamadım yazdıklarınızı. Sizleri çok seviyorum ♡♡♡ Ben bugün itibariyle tedaviye başlamış bulunuyorum :) Dr. hersey yolunda bence bu fırsatı kaçırmayalım deyince kendimi tedavinin içinde buluverdim :) hayırlısı Rabbim'den. InşaAllah bu kez yüzüm güler. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ♡♡♡♡
Hosgeldin dilek ..ben de 2015 te 62 ile falan gelmistim 56 ile mezun oldum.verecek çok kilon yok lakin zor aralıktasin. Yani dirençlidir o kilo aralığı . Bol spor ve suAdınız : Dilek
Yaşınız:26
Boyunuz:168
Kilonuz:64.5
Hedef kilonuz: 58
Kilo alma nedeniniz: Doğum ve sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi isteme nedeniniz: artık istediğim kıyafetleri giyebilmek
Bize kendinizi anlatsanıza: 26 yaşında 2 yaşında çocuğu olan ve çalışan biriyim. En kısa zamanda da zayıflamak için buraya geldimAusencia teşekkğr ederim hoşbılduk @begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?