Ben fazla giremiyorum kızlar bu hafta işlerim yoğun arada bir face bakabiliyorum sadece oğluşumda malum hasta havalarda böyle depresyona girmek üzereyim yaa..
ben ben ben
meyvem nasılsın şekerim nasıl oldun?
ayy ne depresyonu yapma yaz kapıda toparlan kendine gel sacını kestir boyat yeni bişiler al parfümünü rujunu değiştir..
Ne bilim değişik bi yere git.. Sabit kalma .. Sürekli beynin bişilerle mesgul olsunn
iimm cnaım yürümedimmi spor yapmadım mı iimm ama hareket edince ağrıyo hınzır
meyvem sorma yauv yaz gelecek diye planlar yapıyorduk dışarısı buz gibi işler dersen birsürü oğluşum dersen keyifsiz kocişi hiç anmayalım herşey sanki üst üste gelmeye başladı.
aman canım dikkat et kendine biraz sporsuz yaşa
canım herkes de aynı seyler var bak buu hafatdan sonra yaz geliyor su bi kac günü atlattıkmı sonrası sıcacık yazz
Birazcık daha sabır birazcık daha sıkı diyet
ayy zaten 1.5-2 aydır spor yapmıom :26:
oy oy oy frangi'cim gelmi$$$$$.özledik seni.iyilestinmi.nasilsin simdi?iyi olmussundur insallah.cok alistik sana,bir daha hasta olma
frangi azeri nasilsiniz balli kurabiyelerim
evet sana yasak bidaha hasta olmak
olursun canım üzülme...iyi olda önce ...
frangi hosgeldin.gecmis olsun bende hala düzelemedim.hala hastayim.
diyeti düsünme ya.önce iyiles,diyetine devam edersin nasil olsa.bir ön sayfada sana bisey yazmistim
iremciğim hg cnm..sen bak keyfine iyileşte diyeti sonra düşünürsün..tatlı egem nasıl benim
sağol cnm..dün çok güzel bişey oldu..çok beğendiğim bi ev vardı..havuzlu güvenlikli site içinde..fitness salonu bile var.yaşadım yani..eşim ordan bakmıyodu hiç bende hep söylüyodum ordan alalım diye.dün eşim gitmiş bakmış bi eve çok beğenmiş..hayal kurmaya başladı bile..ama aynı zamanda babasıda şehir dışından geldi hastalanmış yer arıyo zaten eşimi döndürmez kararından inşallah..dua edin benim için
selam ceyce..Slm kızlar kimler var bakalım
aynen ben de ısınsın artık havalar...Ben fazla giremiyorum kızlar bu hafta işlerim yoğun arada bir face bakabiliyorum sadece oğluşumda malum hasta havalarda böyle depresyona girmek üzereyim yaa..
yaaaa eee ne zaman belli olcak girip girmediğim?
aman aman pek havalara girdim...inş. har hafta böyle olur.....kahvaltımı ettim bi iki kelam ediim dedim kızçelerle....
kızlar bu arada kan sonuclarım süper geldi
seker dengem cok ii
HDL kolesterolüm yükselmiş gecen sene bu zamanlar 33 dü 52 olmus sporun faydası inş bacağımda bişi yokturda yine baslarım spora..
kan depolarım alt sınırda o da normal her ay regl oluyoruzzgecen ay olmadım da kanım yükselmiş
selam kızlar, ekmek dietime başladım, hayırlı olsun :)
ayy gelsin artık meyvem şu yaz yaa ne diyet isteği var ne hareket etme isteği.
Iremcim nasılsın şekerim iyileştinmi?
saferan canım çook sevindim, hadi bakalım devamı gelir inşallah.. bu haftanın birincisi sen olacaksın sanırım..
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım.. ne güzel.. ben de yaptıracaktım bu hafta da doktor şu an hastasın iyileşince kan verirsin dedi..
bacağına ne oldu senin? geçmiş olsun..
cemrecim yeni diyetin hayırlı olsun şekerim.. uff bütün gün nasıl ekmek yicenki.. benim zaten ekmekle aram pek yok.. yemeklerle hiç aramam ekmeği ancak kahvaltıda reçelle falan yerim ya da sandviç/tost olarak yerim... şimdi kuru ekmek nasıl yenir koca gün?
sağol canım, valla bugün başladım şimdilik idare ediyorum, bakalım sonra ne olacak???
ceyce canım kerem nasıl oldu? daha iyi mi?
ben daha iyi sayılırım canım, sağol...
Slm saferancım
cemre kız bu diyetin listesi çook güzelmiş ben bukadar yemiyorum normalde zaten yapsammıki acaba bu ekmek diyetinin menüsü nasıl canım ?
Ireeeemmmm duy ssesimiii nasılsın?
saferan canım çook sevindim, hadi bakalım devamı gelir inşallah.. bu haftanın birincisi sen olacaksın sanırım..
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım.. ne güzel.. ben de yaptıracaktım bu hafta da doktor şu an hastasın iyileşince kan verirsin dedi..
bacağına ne oldu senin? geçmiş olsun..
cemrecim yeni diyetin hayırlı olsun şekerim.. uff bütün gün nasıl ekmek yicenki.. benim zaten ekmekle aram pek yok.. yemeklerle hiç aramam ekmeği ancak kahvaltıda reçelle falan yerim ya da sandviç/tost olarak yerim... şimdi kuru ekmek nasıl yenir koca gün?
ceyce canım kerem nasıl oldu? daha iyi mi?
ben daha iyi sayılırım canım, sağol...
Iremcim sağol şekerim yaa dağa iyi kerem toparladı bayağı kendini ama işte yemek yemiyor bende üstelemiyorum.özlemişim seni egecik iyi değilmi aman dikkat edin irem salgınmış bu yaa allahtan rota aşımızı yaptırdıkta bukadar ufak atlattık daha ağır oluyormuş.
ayy ne depresyonu yapma yaz kapıda toparlan kendine gel sacını kestir boyat yeni bişiler al parfümünü rujunu değiştir..
ne bilim değişik bi yere git.. sabit kalma .. sürekli beynin bişilerle mesgul olsunn
evet ya bu gecis mevsimlerinde hep boyle olurmeyvem sorma yauv yaz gelecek diye planlar yapıyorduk dışarısı buz gibi işler dersen birsürü oğluşum dersen keyifsiz kocişi hiç anmayalım herşey sanki üst üste gelmeye başladı.
yaza incecik girmeliyiz kizlar ha gayret yaz kapidacanım herkes de aynı seyler var bak buu hafatdan sonra yaz geliyor su bi kac günü atlattıkmı sonrası sıcacık yazz
birazcık daha sabır birazcık daha sıkı diyet
[][B COLOR="darkred"]ayy zaten 1.5-2 aydır spor yapmıom :26:[/COLOR][/B]
doyurdum doyurdum komsum memnun ayrildi ama benb dikkat ettim yediklerime bir parca ekmekten yedim beyaz peynir zeytin bi tanede yumurta yedim bol yesillik yedim amayani dozu kacirmadim cumaya insallah vermis olarak girecemganfed doyurdunmu kı komşunu..
ne güzel kalabalığız...
daha önce protein dieti yapan oldu mu kızlar?
haftaya şu dieti yapıcam:
Hedef: 3 günde ortalama 3 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal
İçerdiği vanilyalı dondurma ve fıstık ezmesi ile ünlü Kalp Vakfı diyetinin bu düşük kalorili versiyonu 3 günden fazla sürdürülmemeli. Yağ ve protein oranı yüksek bir diyet.
Bu diyetin menüsü
1.GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2.GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3.GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnıbahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?