Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben fazla giremiyorum kızlar bu hafta işlerim yoğun arada bir face bakabiliyorum sadece oğluşumda malum hasta havalarda böyle depresyona girmek üzereyim yaa..

ayy ne depresyonu yapma yaz kapıda toparlan kendine gel sacını kestir boyat yeni bişiler al parfümünü rujunu değiştir..
ne bilim değişik bi yere git.. sabit kalma .. sürekli beynin bişilerle mesgul olsunn

ayy ne depresyonu yapma yaz kapıda toparlan kendine gel sacını kestir boyat yeni bişiler al parfümünü rujunu değiştir..
Ne bilim değişik bi yere git.. Sabit kalma .. Sürekli beynin bişilerle mesgul olsunn

meyvem sorma yauv yaz gelecek diye planlar yapıyorduk dışarısı buz gibi işler dersen birsürü oğluşum dersen keyifsiz kocişi hiç anmayalım herşey sanki üst üste gelmeye başladı.

meyvem sorma yauv yaz gelecek diye planlar yapıyorduk dışarısı buz gibi işler dersen birsürü oğluşum dersen keyifsiz kocişi hiç anmayalım herşey sanki üst üste gelmeye başladı.

canım herkes de aynı seyler var bak buu hafatdan sonra yaz geliyor su bi kac günü atlattıkmı sonrası sıcacık yazz
birazcık daha sabır birazcık daha sıkı diyet

aman canım dikkat et kendine biraz sporsuz yaşa

ayy zaten 1.5-2 aydır spor yapmıom :26:

ayy gelsin artık meyvem şu yaz yaa ne diyet isteği var ne hareket etme isteği.

Iremcim nasılsın şekerim iyileştinmi?

oy oy oy frangi'cim gelmi$$$$$.özledik seni.iyilestinmi.nasilsin simdi?iyi olmussundur insallah.cok alistik sana,bir daha hasta olma

frangi azeri nasilsiniz balli kurabiyelerim

evet sana yasak bidaha hasta olmak

olursun canım üzülme...iyi olda önce ...

teşekkür ederim kızlaaar, çok sağolun.. hala çok iyi değilim ama toparlamaya çalışıyorum işte..

frangi hosgeldin.gecmis olsun bende hala düzelemedim.hala hastayim.
diyeti düsünme ya.önce iyiles,diyetine devam edersin nasil olsa.bir ön sayfada sana bisey yazmistim

sağol azericim.. sana da geçmiş olsun çok, bir an önce iyileşelim ama yaa nefret ediyorum hastalıktan..

sağol tutkucum.. çok abartmadan yiyorum işte.. ege iyi, yerinde durmuyo hiç valla çok hareketli.. evdeyken ona görünmedim hiç, beni gördü mü bırakmıyo çünkü.. sabah verdim babanneye akşam biraz erken aldım sadece.. evdeyken beni yormasın diye babası alıyo onu içeri götürüyo; basket oynuyorlar, resim yapıyorlar.. ama ege elinde o an ne varsa bana getiriyo, benimle basket oynamak istiyo, resim yapmak istiyo.. kıyamadım ben de yaptım hepsini

bulduğun ev ne tarafta canım?? inşallah gönlüne göre bir ev bulursun, senin dediğin gibi uzakta bir yere taşınırsınız kafan da rahat eder canım..

ne güzel kalabalığız...
daha önce protein dieti yapan oldu mu kızlar?
haftaya şu dieti yapıcam:

Hedef: 3 günde ortalama 3 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal
İçerdiği vanilyalı dondurma ve fıstık ezmesi ile ünlü Kalp Vakfı diyetinin bu düşük kalorili versiyonu 3 günden fazla sürdürülmemeli. Yağ ve protein oranı yüksek bir diyet.
Bu diyetin menüsü
1.GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2.GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3.GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnıbahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

aman aman pek havalara girdim...inş. har hafta böyle olur.....kahvaltımı ettim bi iki kelam ediim dedim kızçelerle....

saferan canım çook sevindim, hadi bakalım devamı gelir inşallah.. bu haftanın birincisi sen olacaksın sanırım..

sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım.. ne güzel.. ben de yaptıracaktım bu hafta da doktor şu an hastasın iyileşince kan verirsin dedi..
bacağına ne oldu senin? geçmiş olsun..

selam kızlar, ekmek dietime başladım, hayırlı olsun :)

cemrecim yeni diyetin hayırlı olsun şekerim.. uff bütün gün nasıl ekmek yicenki.. benim zaten ekmekle aram pek yok.. yemeklerle hiç aramam ekmeği ancak kahvaltıda reçelle falan yerim ya da sandviç/tost olarak yerim... şimdi kuru ekmek nasıl yenir koca gün?

ayy gelsin artık meyvem şu yaz yaa ne diyet isteği var ne hareket etme isteği.
Iremcim nasılsın şekerim iyileştinmi?

ceyce canım kerem nasıl oldu? daha iyi mi?
ben daha iyi sayılırım canım, sağol...

Slm saferancım

cemre kız bu diyetin listesi çook güzelmiş ben bukadar yemiyorum normalde zaten yapsammıki acaba bu ekmek diyetinin menüsü nasıl canım ?

Ireeeemmmm duy ssesimiii nasılsın?

Iremcim sağol şekerim yaa dağa iyi kerem toparladı bayağı kendini ama işte yemek yemiyor bende üstelemiyorum.özlemişim seni egecik iyi değilmi aman dikkat edin irem salgınmış bu yaa allahtan rota aşımızı yaptırdıkta bukadar ufak atlattık daha ağır oluyormuş.

Slm saferancım

cemre kız bu diyetin listesi çook güzelmiş ben bukadar yemiyorum normalde zaten yapsammıki acaba bu ekmek diyetinin menüsü nasıl canım ?

Ireeeemmmm duy ssesimiii nasılsın?

amerikan kalp vakfının önerdiği bi diet bu yazdığım, listesi baya iyi. besinler birbirini tamamlıyormuş, hepsini yemek lazımmış.. haftaya yapıcam sen de yap istersen...
ekmek dieti de 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek yiyiyosun, üstüne çok az tereyağı sürülebilir, sade kahve-çay içilebilir...

sana yazdığım cevabı silmiş site nedense.
teşekkür ederim canım, şimdilik idare ediyorum da bakalım sonra ne olacak???

Cemre sen bir yap canım bu diyetide faydasını görürsen bende yaparım.asıl konu işte düzenli beslenmek ve spor yapmakta oda bizde olmuyor

sağol canımm.. biz de seni özledik.. sevindim keremin iyi olmasına, birşey olmasın kuzulara..
ege iyi çok şükür.. ya bu benimki salgınmı bilmiyorum.. benim burnumda kemik eğriliği var, ağzım açık uyuyorum genelde, bademcikler de yok.. dolayısıyla mikrop alma kapasitem çoook yüksek.. ya sinüslerim çok doluyor bu ara, ya da boğazım mikroplardan mahvoluyor.. hamileyken gitmiştim KBB doktoruna gitmiştim bence doğumdan 1 sene sonra falan yaptır bu ameliyatı demişti, ileride başına çok daha fazla iş açar demişti.. heralde bana bir ameliyat yolu gözüküyor

ne bilim değişik bi yere git.. sabit kalma .. sürekli beynin bişilerle mesgul olsunn
canimiz sikildimi boyle yapariz demi ay durun bi kosuda ben degisiklik yapip geleyim
evet ya bu gecis mevsimlerinde hep boyle olur
gecisleri yasamadan direk yaza girsek ne guzel olur demi kizlar
yaza incecik girmeliyiz kizlar ha gayret yaz kapida

ganfed doyurdunmu kı komşunu..
doyurdum doyurdum komsum memnun ayrildi ama benb dikkat ettim yediklerime bir parca ekmekten yedim beyaz peynir zeytin bi tanede yumurta yedim bol yesillik yedim amayani dozu kacirmadim cumaya insallah vermis olarak girecem

valla ben bunlari hayatta yapamam oyle ozel bir diyet alisverisim hic olmadi yapamamda ustelik birini bulsam digerini bulamam boylede tembelim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…