Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah senden razı olsun
İnsan sırf sen böyle düşündüğün için yiyemez o cıss ları ı gerçekten tanımak isterdim seni yani keşke sen benim ablam olsaydın

Bu sözleri okuyuncaaa var yaa ..
Tanışacağız canımmm , geleceğim Istanbula sözüm söz .
Herkesin uygun olduğu vakit ... sizle oturup bi kahve içip sohbet etmeyi bende öyle çok istiyorum ki ...

Ohhh missss ... hepsini unut .
Bahçede bağda ... insan her şeyi unutur .
Depolanan lokummm gibi enerjini .

Çok şükür lahanadan ayırdık adayı

Valla büyük aşktııı ... sevenleri ayırdıkkkk banuuuu :)

He sen aradın bi de ....kimseye mecbur değilsin , biliyorsun değil mi ?

Kizlar 17 subatta benim zor..ama esim sali yurtdisina gidiyor 2 hafta yok..ben 72-73 olunca cok belli oluyor zayifladigim...diyorum ki o donene kadar bi 73 olsam sizde bu bacinizi gaza getirseniz :)

Oyyyyy heyecanlı dolu bi serüvennn :))
Eniştenin gözlerini yuvalarından çıkarılım dayyy ....

Çok başım ağrıyor

Geçti miiii ?

Saydınımmmmm

Rabbim dualarını ... dualarımızı kabul etsinnn ... hakkında hayırlı olsun .

Müjdelerle gel inşallahhh .

Sarı papatyam hakkım varsa helal olsun ne demekkk ... ama böyle veda gibi yazmışsın ... sevemedim .

Ben seni dürterim wsptan ... izne ayrılma işi haftaya kalır canım ... bildirim vakti geçti .
Bileydim yazardım bu hafta . Neyse haberleşiriz biz seninle ....

Cansin senn. .. Ayy nası gaza geldim tutmayın benı . Yarın koşarak markete gidip sebze almalıyım

Suan survivordakiler odul kazandi yiyorlar bende resmen yutkunuyorum kaybeden takim gibi hahaha )))

Ada ya

Ekran görüntüsü aldım. Aldım ki unutmim listede oldgmu aslinda unutmak değil de . Sevindirik oliyim her baktıgmdà. Kurtlar kemirsin bi taraflarımdan

Vero süpersinnnnnnn .... bozmaa.... çekiyorummmm

Canım yarın hemen başlıyorsunnnn .
Unutuyorsun bugünü .
Harika menü bekliyorum yarın senden .

Hanıııımmmm pazarlıga gellllll

Ablaaaa mandal vereyim miii

Kizlar 17 subatta benim zor..ama esim sali yurtdisina gidiyor 2 hafta yok..ben 72-73 olunca cok belli oluyor zayifladigim...diyorum ki o donene kadar bi 73 olsam sizde bu bacinizi gaza getirseniz :)
Vuuuuu süprizzz geliyor desene .
Ay iki haftada çok uzunmuş ayrılık için

Abla kastettiğin gibi bir mecburiyet yok çok şükür tabi. Bilmediğiniz bir şey de yok sadece duygusal boşluk sanırım. Yani yalnız kalırım kimseyi bulamam yalnız kalırsam mutsuz olurum bizim ilişkimizi herkes biliyor şimdi sorgu sual olucak niye ayrıldınız vs. Onun tüm ailesiyle nerdeyse tanıştım beni çok seviyorlar ne bileyim bunları düşünüyorum güzel anıları düşünüyorum

Canım kötü anları daha çok düşün ki evlenince daha kötü olacak o çocuk kim ne der diye düşünme bu hayat senin boşa geçirme günlerini abla tavsiyesi
Yiyenim var bizi hiç dinlemedi böyle biriyle evlendi görmüyor um ama özlüyorum duyuyorum neler yaşadığını bizim el bebek gül bebek baktığımız dünyalar güzeli kızımız ziyan oldu sen olma

Yanlış düşünüyorsunn... 22 yaşında karar verip bitirmenle ... 3-5 sene sonra terk edilmenin acı tecrübesini yaşamamm ... arasında çok fark var .

Yol nasıl yordu neyse 45 dk ya varacağız Allah'ın izniyle

Nerdeydi pamuğumm ... araba yolculuğuna bayılırım ben

Hosgeldin canim aramıza

Hoşgeldin dilek
Bende aeben ablam 41 yaşındayım 10 yıla yakındır buralardayım. Artık takımın demirbaş listesindeyim .

Sakarya Karasu manavpinarı köyü kaptanim
Ben yolculuk yapmayı sevmem daraliyorum

Yavrum Bu anlattıklarının hiç biri O adamı bir dakka bile çekmene sebep değil .
Bir piskoloğa gitmeni tavsiye ediyorum .anladıgım üzere bu adam seni bitirmiş kendini hiç bişi gibi hissetmene sebep olmuş .
Büyük kızımın yaşındasın saadet kuzum lütfen kendinin degerini bil .sen çok degerlisin ( herkes öyledir )

Hiç kimsenin size kölesiymiş gibi davranmasına izin vermeyin .

Unutmayın kişi kendi degerini kendi belirler !!!!

Bu arada daha forum olayını pek bilmediğimden alıntılar saçma sapan oluyor kusura bakmayın arkadaşlar bende ilk menümü bildireyim o zaman
SABAH kalkınca 1 i elma sirkeli olmak üZere 2 bardak su
KAHVALTI 1 haşlanmış yumurta 1 çeri domates peynir- kaşar peynir 2 ceviz 6 badem
ÖĞLEN 1 kepçe mercimek çorbası 1 tabak tavuk sote salata ve yoğurt
ARA Yeşilçay
AKŞAM 2 köfte yarım kase yoğurt ve salata
Yatmadan öncede sodalı yeşilçaylı limonlu çay

hayırlı geceler kızlar

CUMA MENÜM
SABAH
2 kuru kayısı
Türk kahvesi

KAHVALTI
1 dl tb ekmek ile sucuklu kasarlı tost
bir domates
kıvırcık

ÖĞLEN
sahlep

AKŞAM
tavuklu haşlama (1 dl patates)
salata
2 lt su

Karasuya en son 30 yıl evvel gitmişimdir neredeyse ...

Babama küsmüştüm hatta :)) deniz var demişti ... dalgadan girip yüzmek ne mümkün .
Denizi hala öyle ama biz havuz seviyoruz ev bitsin havuz da yaptıracağız denizde ıslanıp güneşlenmek güzel tarlada işler güzel Aquapark çok güzel ama evet deniz çok dalgalı

Gayetttt güzelll .

Zaten okudum yazmışsın . Iyi de kilo vermişsin ilk haftalar ..
Vermeye devam ... durma noktalarında biz varız artık .

hayırlı geceler kızlar

CUMA MENÜM
SABAH
2 kuru kayısı
Türk kahvesi

KAHVALTI
1 dl tb ekmek ile sucuklu kasarlı tost
bir domates
kıvırcık

ÖĞLEN
sahlep

AKŞAM
tavuklu haşlama (1 dl patates)
salata
2 lt su

Toparlamışsın betülüm .

Liste uygulayacak mısın bu hafta ?

Öyle daha iyi oluyor sanki.

ADINIZ: Gul ayse

YAŞINIZ: 32

BOYUNUZ: 170

KİLONUZ: 89.1

HEDEF KİLONUZ: 65

KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendikten sonra psikolojik problemler ve ilaclarla kilo almaya basladim nasilsa veririm derken bu gune geldim

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak mutlu olmak yeni bir bedene sahip olmak istiyorum

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

Kizlar biraz kendimden bahsedeyim size ben bir ogretmenim ama atanamamis bir ogretmenim
Evlendikten sonra uniye baslayip esimle 4 yil ayri kaldiktan sonra mezun oldum yani oldukca zorlu bir surecti
Mezun olduktan cok kisa sure sonra bir bebek kaybettim ve bunu atlatabilmek psikolojik acidan cok cok cok zordu.....
Kendim 6 yildir tip 2 diyabet hastasiyim gecen yil karar verip kilo verme surecine girdim hergun yuruyus haftada 3 gun tenis ve haftada 2 gun yuzuyordum 2 ay boyunca bu sekilde devam ettim dr tavsiyesi uzerine hergun yuruyus miktarimi arttirdim sonlara 2. Ayin sonlarina dogru gunde 25 km yurudugumu biliyorum bu sure zarfinda 23 insulin direncime ragmen 8 kilo verdim ama malesef ki sag ayak bilegimdeki agri yuzunden geceleri uyuyamaz hale gelince mr sonucunda yaptigim yogun spor sonucu yirtik olustugu ortaya cikti ve dr ayagimin uzerine basmami yasakladi koltuk degnegine mahkum oldum zaten uzerine basamiyordum siddetli agri ise cabasi dr un bana verdigi cogunlugu vitaminlerden olusan 16 ilacla beraber 2 ay sadece tuvalete kalkip tamamen yatmam sonucu verdigim kilolari yeniden aldim ve kilo almamin sonucu sekerim tavan yapti endokrin dr um 2 gun hastaneye yatmam gerektigini soylediginde sok oldum ve boylece ilactan insuline gecmis oldum insulinin etkisi ile de kilo aldim ama zamanla insulin kilolarimi verdim cunku bu induline alisma sureciydi
Simdi ise kilo vermek degil saglikli bir hayat istiyorum saglikli hayatin baslangici ise saglikli kilo vermekten geciyor
Isin bir de su yonu var ki kilo verdikce sekerim duzene giriyor ve insulin dozlarimi simdiden dusurmeye basladim bile ve bir gun gelecek sizlere insülin kullanmayi biraktigimin mujdesini verecegim insallah dahasi ideal kiloma yaklastigimda ise ilaclari tamamen birakacagim bundan guzel birsey olabilir mi
O yuzden saglikli hayat saglikli hayat diye diretiyorum
O yuzden yavas yavas verip geri almak istemiyorum
Sok diyetler tek tip diyetler asla bana gore degil yapmam da
Benim amacim dengeli duzenli beslenip saglikli kilo verirken bu yasam bicimini felsefem haline getirmek insallah bu sekilde devam ediyorum ve amacim da bu
Bunu yaparken agir sporlar yaparak ayagimdaki problemi hortlatmak istemiyorum yavas yavas sporu arttirip kemiklerimi guclendirmek kilo verdikce sikilasip sarkmalarin onune gecmek istiyorum
Bu arada evimde kosu bandi var kullanmiyorum neden derseniz bilegimi kotu etkiliyor ve dr um yasakladi disarida yurumemi tavsiye etti belki 75lere dusersem dusuk hizda kullanmaya baslayabilirim henuz cok erken
Bu arada illa su spor bu spor diye takilmiyorum sevdigim ve yaparken mutlu oldugum sporlari tercih ediyorum ve bu sekilde devam edecegim insallah
Hangi sporlar derseniz yuruyusu seviyorum havalar guzel oldugu surece en sevdigim spor yuruyus giderim yuruyus yoluna yoruldugumu hissettigimde kenarda oturur dinlenir yurumeye devam ederim haftada birkac gun yuruyus parkurunun bas ve sonundaki spor aletleriyle calismayi severim. Bazen esim cosar hadi tenis oynayalim der 1.5 - 2 saat tenis oynar ter atariz ayrica da cok egleniriz bazen ise plates yaparim ama en en en sevdigin hangisi derseniz yuzme bayiliyorum yuzmeye drlarin da ozellikle tavsiye ettigi ve hicbir vucut uzvunuzda hasar yapmayan bir o kadar da kilo vermeye yardimci yuzme benim favorim yakinda bir havuzla anlasma yapar baslarim insallah sizlere burdan haber veririm
Iste boyle kizlar biraz olsun beni taniyin amaclarimi ve hayat felsefemi anlatayim istedim insallah hepimiz kilolarimiza veda edip musmutlu hayatlarimiza devam edecegiz
Baska bir gruptayim aslinda ama yeterince motive halde degil gibi geldi arkadaslar bana benim biraz daha motive edici kizlara ihtiyacim oldugunu dusunuyorum gunluk menu paylasimi yapan sporla destekleyen ve dahasi hayati paylasmak istedigim kardesler ariyorum kendime
Kilo verirken de sizlerin yaninda olmak beni daha iyi hissettirecek cunku sizler daha azimli ve kendine guvenen insanlarla dolu bir grupsunuz

Beni de araniza alir misiniz?

Denizi hala öyle ama biz havuz seviyoruz ev bitsin havuz da yaptıracağız denizde ıslanıp güneşlenmek güzel tarlada işler güzel Aquapark çok güzel ama evet deniz çok dalgalı
14-15 yaşında boğuluyordum orada ama bu beni karadeniz sevdasından vazgeçirdi mi, hayıııllllll Karadeniz gibisi yok, oynaşan denizi seviyorum

toparlamada üçünçü günüm elh ve toplu gidecek ins canım Liste işyerinde kaldı pazartesiye kadar bu tarz gideceğim. Bu akşam bir görüşmem vardı, muhteşem bir kafede ve ben sadece çay içtim Mecbur arkadaşta çay içti

Geldim canım birsürü şey hazırlamıştı arkadaş sağolsun ama diyetteyim diyincede bişey diyemedi cayimi ictim geldim kaçamak yok sorun yok oh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…