- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
Allah senden razı olsun
İnsan sırf sen böyle düşündüğün için yiyemez o cıss ları ı gerçekten tanımak isterdim seni yani keşke sen benim ablam olsaydın
Bu sözleri okuyuncaaa var yaa ..
Tanışacağız canımmm , geleceğim Istanbula sözüm söz .
Herkesin uygun olduğu vakit ... sizle oturup bi kahve içip sohbet etmeyi bende öyle çok istiyorum ki ...
Ah canım sen her halden anlıyor sun gerçekten cuma diye yedim karbonu
Morel dersen Dün izin almak için savaş verdim sadece yarım gün için bugün 2 günlük çalıştım yıpratıyor lar sensiz burda işler duruyor gidemezsin felan canımı sıkıp sonra sen bizim için çok değerli sin diyorlar anlamı kalmıyor ama şimdi iyiyim kaptanim gideyim evimin son halini göreyim fındık ocakları nın gübresi ni atayım canlanip yenilenip geri geleyim bomba gibi döneceğim bu hafta 2 kg vereceğim demedi deme
Ohhh missss ... hepsini unut .
Bahçede bağda ... insan her şeyi unutur .
Depolanan lokummm gibi enerjini .
Çok şükür lahanadan ayırdık adayı
Valla büyük aşktııı ... sevenleri ayırdıkkkk banuuuu :)
Abla biz nelerin üstünden hiçbir şey olmamış gibi konuştuk bi bilsen... Bilmiyorum valla şimdi telefonlarımı açmıyor geri dönmezse de dönmesin. Dönerse devam eder gibi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ki çok mu ezdirdim kendimi. O hayatımda olduğu sürece kendimi toparlayamam gibi hissediyorum
He sen aradın bi de ....kimseye mecbur değilsin , biliyorsun değil mi ?
Kizlar 17 subatta benim zor..ama esim sali yurtdisina gidiyor 2 hafta yok..ben 72-73 olunca cok belli oluyor zayifladigim...diyorum ki o donene kadar bi 73 olsam sizde bu bacinizi gaza getirseniz :)
Oyyyyy heyecanlı dolu bi serüvennn :))
Eniştenin gözlerini yuvalarından çıkarılım dayyy ....
Çok başım ağrıyor
Geçti miiii ?
Şekerlerim güzel dilekleriniz ve sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Çok yoğun bir gündü alıntı yapamadım yazdıklarınızı. Sizleri çok seviyorum ♡♡♡ Ben bugün itibariyle tedaviye başlamış bulunuyorum :) Dr. hersey yolunda bence bu fırsatı kaçırmayalım deyince kendimi tedavinin içinde buluverdim :) hayırlısı Rabbim'den. InşaAllah bu kez yüzüm güler. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ♡♡♡♡
Ausencia kaptanım canım benim, rica etsem beni tedavi sürecinde izne ayırabilir misin bitanem? Sonrası Allah Kerim :) hersey için çok sağol, hakkını helal et kuzucum ♡♡♡♡
Saydınımmmmm
Rabbim dualarını ... dualarımızı kabul etsinnn ... hakkında hayırlı olsun .
Müjdelerle gel inşallahhh .
Sarı papatyam hakkım varsa helal olsun ne demekkk ... ama böyle veda gibi yazmışsın ... sevemedim .
Ben seni dürterim wsptan ... izne ayrılma işi haftaya kalır canım ... bildirim vakti geçti .
Bileydim yazardım bu hafta . Neyse haberleşiriz biz seninle ....
Cansin senn. .. Ayy nası gaza geldim tutmayın benı . Yarın koşarak markete gidip sebze almalıyım
Suan survivordakiler odul kazandi yiyorlar bende resmen yutkunuyorum kaybeden takim gibi hahaha)))
Ada ya
Ekran görüntüsü aldım. Aldım ki unutmim listede oldgmu aslinda unutmak değil de . Sevindirik oliyim her baktıgmdà. Kurtlar kemirsin bi taraflarımdan
Vero süpersinnnnnnn .... bozmaa.... çekiyorummmm
Hayirli aksamlar kizlar menümü yazayin
Kahvaltidan önce 1 elma
Kahvalti
1 dilim ekmek
1 yunurta
Peynir zeytin
Roka
Öglrden sonra
3 ev yapimi lahmacun
Cok az hashasli
Salata
Cayin yanina biraz cekirdek.
Simdi diyceksinizki bu menü ne bende hemen aciklayayim bugün bi arkadasla sözlesmistik lahmacun icin o yüzden sabah az yemeye calistim arkadas pastada yapmis pastadan kurtulmak icin biraz cekirdek yiyip arkadas görmeden pastayi cöpe attim ( Allah affetsin ).
Canım yarın hemen başlıyorsunnnn .
Unutuyorsun bugünü .
Harika menü bekliyorum yarın senden .
Hanıııımmmm pazarlıga gellllll
Ablaaaa mandal vereyim miii