toparlamada üçünçü günüm elh ve toplu gidecek ins canımListe işyerinde kaldı pazartesiye kadar bu tarz gideceğim. Bu akşam bir görüşmem vardı, muhteşem bir kafede ve ben sadece çay içtim Mecbur arkadaşta çay içti
Hadi bismillah o zaman betül .
Bu artıyı unutalım ... önümüze bakalım ..
Görüşme derken ?
Geldim canım birsürü şey hazırlamıştı arkadaş sağolsun ama diyetteyim diyincede bişey diyemedi cayimi ictim geldim kaçamak yok sorun yok oh misss
Acikcasi bu grubu istemistim ama gonuller bir olsun dedigim gibi amacim hayatimi degistirmek ve yaklasik 10 gundur bunun icin cabaliyorum tartimda problem vardi olcemiyordum ve persembe duzeldi persembe 89.4 iken ertesi gun 89.1 i gordum ve biraz destekle bir mucizeye imza atabilirim diye dusundum
Madem dolusunuz o zaman siz bana tavsiye edin hangi gruba girmem konusunda
Zaman ayirip okudugunuz ve cevap verdiginiz icin tesekkur ederim
Az kaldı ama sarzim da bitti iyi geceler hanımlar yarın görüşürüz öptüm hepinizi
Görüşme, yanlış yazmışım dermişimbu sıralar aracılarım vızır vızır çalışıyor ama sonuç yok
Halden anlayan arkadaşları seviyorummm .
Rica derim ne demek ... Tabii ki destek olmak isterim , isteriz . Ama Cuma grupları bir yarışma ve yarışma için listenin dolu olduğunu belirtmek zorundayım bende :) yoksa kilo vermek isteyen herkese kapımız açık .
İstersen liste dışı burda kalır , istersen
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1102
Linkine yazıp başvuru yapabilirsin , davet eden takımlar oradan . Benim bir takım tavsiye etmem doğru olmaz .
Hoşgeldin cnm aramiza insallah istediğin kilolara inersin bizimle birlikteAdınız : Dilek
Yaşınız:26
Boyunuz:168
Kilonuz:64.5
Hedef kilonuz: 58
Kilo alma nedeniniz: Doğum ve sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi isteme nedeniniz: artık istediğim kıyafetleri giyebilmek
Bize kendinizi anlatsanıza: 26 yaşında 2 yaşında çocuğu olan ve çalışan biriyim. En kısa zamanda da zayıflamak için buraya geldimAusencia teşekkğr ederim hoşbılduk @begum75
Hosgeldin canim..bu bilinc ve azimle sen yolu yarilamissin..o kilolar senden korksun :)ADINIZ: Gul ayse
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 89.1
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendikten sonra psikolojik problemler ve ilaclarla kilo almaya basladim nasilsa veririm derken bu gune geldim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak mutlu olmak yeni bir bedene sahip olmak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Kizlar biraz kendimden bahsedeyim size ben bir ogretmenim ama atanamamis bir ogretmenim
Evlendikten sonra uniye baslayip esimle 4 yil ayri kaldiktan sonra mezun oldum yani oldukca zorlu bir surecti
Mezun olduktan cok kisa sure sonra bir bebek kaybettim ve bunu atlatabilmek psikolojik acidan cok cok cok zordu.....
Kendim 6 yildir tip 2 diyabet hastasiyim gecen yil karar verip kilo verme surecine girdim hergun yuruyus haftada 3 gun tenis ve haftada 2 gun yuzuyordum 2 ay boyunca bu sekilde devam ettim dr tavsiyesi uzerine hergun yuruyus miktarimi arttirdim sonlara 2. Ayin sonlarina dogru gunde 25 km yurudugumu biliyorum bu sure zarfinda 23 insulin direncime ragmen 8 kilo verdim ama malesef ki sag ayak bilegimdeki agri yuzunden geceleri uyuyamaz hale gelince mr sonucunda yaptigim yogun spor sonucu yirtik olustugu ortaya cikti ve dr ayagimin uzerine basmami yasakladi koltuk degnegine mahkum oldum zaten uzerine basamiyordum siddetli agri ise cabasi dr un bana verdigi cogunlugu vitaminlerden olusan 16 ilacla beraber 2 ay sadece tuvalete kalkip tamamen yatmam sonucu verdigim kilolari yeniden aldim ve kilo almamin sonucu sekerim tavan yapti endokrin dr um 2 gun hastaneye yatmam gerektigini soylediginde sok oldum ve boylece ilactan insuline gecmis oldum insulinin etkisi ile de kilo aldim ama zamanla insulin kilolarimi verdim cunku bu induline alisma sureciydi
Simdi ise kilo vermek degil saglikli bir hayat istiyorum saglikli hayatin baslangici ise saglikli kilo vermekten geciyor
Isin bir de su yonu var ki kilo verdikce sekerim duzene giriyor ve insulin dozlarimi simdiden dusurmeye basladim bile ve bir gun gelecek sizlere insülin kullanmayi biraktigimin mujdesini verecegim insallah dahasi ideal kiloma yaklastigimda ise ilaclari tamamen birakacagim bundan guzel birsey olabilir mi
O yuzden saglikli hayat saglikli hayat diye diretiyorum
O yuzden yavas yavas verip geri almak istemiyorum
Sok diyetler tek tip diyetler asla bana gore degil yapmam da
Benim amacim dengeli duzenli beslenip saglikli kilo verirken bu yasam bicimini felsefem haline getirmek insallah bu sekilde devam ediyorum ve amacim da bu
Bunu yaparken agir sporlar yaparak ayagimdaki problemi hortlatmak istemiyorum yavas yavas sporu arttirip kemiklerimi guclendirmek kilo verdikce sikilasip sarkmalarin onune gecmek istiyorum
Bu arada evimde kosu bandi var kullanmiyorum neden derseniz bilegimi kotu etkiliyor ve dr um yasakladi disarida yurumemi tavsiye etti belki 75lere dusersem dusuk hizda kullanmaya baslayabilirim henuz cok erken
Bu arada illa su spor bu spor diye takilmiyorum sevdigim ve yaparken mutlu oldugum sporlari tercih ediyorum ve bu sekilde devam edecegim insallah
Hangi sporlar derseniz yuruyusu seviyorum havalar guzel oldugu surece en sevdigim spor yuruyus giderim yuruyus yoluna yoruldugumu hissettigimde kenarda oturur dinlenir yurumeye devam ederim haftada birkac gun yuruyus parkurunun bas ve sonundaki spor aletleriyle calismayi severim. Bazen esim cosar hadi tenis oynayalim der 1.5 - 2 saat tenis oynar ter atariz ayrica da cok egleniriz bazen ise plates yaparim ama en en en sevdigin hangisi derseniz yuzme bayiliyorum yuzmeye drlarin da ozellikle tavsiye ettigi ve hicbir vucut uzvunuzda hasar yapmayan bir o kadar da kilo vermeye yardimci yuzme benim favorim yakinda bir havuzla anlasma yapar baslarim insallah sizlere burdan haber veririm
Iste boyle kizlar biraz olsun beni taniyin amaclarimi ve hayat felsefemi anlatayim istedim insallah hepimiz kilolarimiza veda edip musmutlu hayatlarimiza devam edecegiz
Baska bir gruptayim aslinda ama yeterince motive halde degil gibi geldi arkadaslar bana benim biraz daha motive edici kizlara ihtiyacim oldugunu dusunuyorum gunluk menu paylasimi yapan sporla destekleyen ve dahasi hayati paylasmak istedigim kardesler ariyorum kendime
Kilo verirken de sizlerin yaninda olmak beni daha iyi hissettirecek cunku sizler daha azimli ve kendine guvenen insanlarla dolu bir grupsunuz
Beni de araniza alir misiniz?
Tesekkur ederim Allah razi olsun insallah hepimiz azmimizi ve sabrimizi kaybetmeden mutlu bedenlerimize kavusuruzHosgeldin canim..bu bilinc ve azimle sen yolu yarilamissin..o kilolar senden korksun :)
Bazen gerekiyor gercekten halden anlamiyolar ne yapalim bugün yapma sonra yaparsin ,bilseler o bigünün 1 haftaya mal oldugunuPastayı atmak ..diyette etkili cozumlerr. Valaa ben de yapiom artık yani. Şunu da bitirim die ugrasmamak lazım . Kalırsa kalsın ..illa yemek mi lazım bugün ben de tabağımı bitiremedim. Başka da yemek kalmamisti hani ekleyebilcegm. Döktüm ben de.
Ay ay keptin
Bu sözleri okuyuncaaa var yaa ..
Tanışacağız canımmm , geleceğim Istanbula sözüm söz .
Herkesin uygun olduğu vakit ... sizle oturup bi kahve içip sohbet etmeyi bende öyle çok istiyorum ki ...
Ohhh missss ... hepsini unut .
Bahçede bağda ... insan her şeyi unutur .
Depolanan lokummm gibi enerjini .
Valla büyük aşktııı ... sevenleri ayırdıkkkk banuuuu :)
He sen aradın bi de ....kimseye mecbur değilsin , biliyorsun değil mi ?
Oyyyyy heyecanlı dolu bi serüvennn :))
Eniştenin gözlerini yuvalarından çıkarılım dayyy ....
Geçti miiii ?
Saydınımmmmm
Rabbim dualarını ... dualarımızı kabul etsinnn ... hakkında hayırlı olsun .
Müjdelerle gel inşallahhh .
Sarı papatyam hakkım varsa helal olsun ne demekkk ... ama böyle veda gibi yazmışsın ... sevemedim .
Ben seni dürterim wsptan ... izne ayrılma işi haftaya kalır canım ... bildirim vakti geçti .
Bileydim yazardım bu hafta . Neyse haberleşiriz biz seninle ....
Ada ya
Vero süpersinnnnnnn .... bozmaa.... çekiyorummmm
Canım yarın hemen başlıyorsunnnn .
Unutuyorsun bugünü .
Harika menü bekliyorum yarın senden .
Ablaaaa mandal vereyim miii
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.416485/Kendime liste bulacam diye sayfa sayfa gezmekten midem bulandı. Uyuyum en iyisi.
Bu sözleri okuyuncaaa var yaa ..
Tanışacağız canımmm , geleceğim Istanbula sözüm söz .
Herkesin uygun olduğu vakit ... sizle oturup bi kahve içip sohbet etmeyi bende öyle çok istiyorum ki ...
Ohhh missss ... hepsini unut .
Bahçede bağda ... insan her şeyi unutur .
Depolanan lokummm gibi enerjini .
Valla büyük aşktııı ... sevenleri ayırdıkkkk banuuuu :)
He sen aradın bi de ....kimseye mecbur değilsin , biliyorsun değil mi ?
Oyyyyy heyecanlı dolu bi serüvennn :))
Eniştenin gözlerini yuvalarından çıkarılım dayyy ....
Geçti miiii ?
Saydınımmmmm
Rabbim dualarını ... dualarımızı kabul etsinnn ... hakkında hayırlı olsun .
Müjdelerle gel inşallahhh .
Sarı papatyam hakkım varsa helal olsun ne demekkk ... ama böyle veda gibi yazmışsın ... sevemedim .
Ben seni dürterim wsptan ... izne ayrılma işi haftaya kalır canım ... bildirim vakti geçti .
Bileydim yazardım bu hafta . Neyse haberleşiriz biz seninle ....
Ada ya
Vero süpersinnnnnnn .... bozmaa.... çekiyorummmm
Canım yarın hemen başlıyorsunnnn .
Unutuyorsun bugünü .
Harika menü bekliyorum yarın senden .
Ablaaaa mandal vereyim miii
Canım kötü anları daha çok düşün ki evlenince daha kötü olacak o çocuk kim ne der diye düşünme bu hayat senin boşa geçirme günlerini abla tavsiyesi
Yiyenim var bizi hiç dinlemedi böyle biriyle evlendi görmüyor um ama özlüyorum duyuyorum neler yaşadığını bizim el bebek gül bebek baktığımız dünyalar güzeli kızımız ziyan oldu sen olma
Yavrum Bu anlattıklarının hiç biri O adamı bir dakka bile çekmene sebep değil .
Bir piskoloğa gitmeni tavsiye ediyorum .anladıgım üzere bu adam seni bitirmiş kendini hiç bişi gibi hissetmene sebep olmuş.
Büyük kızımın yaşındasın saadet kuzum lütfen kendinin degerini bil .sen çok degerlisin ( herkes öyledir )
Hiç kimsenin size kölesiymiş gibi davranmasına izin vermeyin .
Unutmayın kişi kendi degerini kendi belirler !!!!
Bende var bi listeKendime liste bulacam diye sayfa sayfa gezmekten midem bulandı. Uyuyum en iyisi.
Saadet böyle bi fırsatı sakın tepme kız sen sokakta gezerken bulursun yenisini ona mı kaldın kaba sakal nolacak boş ver kuzu sen daha iyilerine layıksınHaklısınız. Konuştuk bu arada. İki hafta beni arama sorma hiçbir şekilde iletişime geçme dedi. Hayhay dedim ama içimde bi burukluk. Of niye böyleyim. Psikiyatriye gittim ilaç yazdı ilaçlarımı kullanıyorum. Psikoloğa da mı gitmem gerekiyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?