Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bismillah o zaman betül .
Bu artıyı unutalım ... önümüze bakalım ..

Görüşme derken ?

sans_sans yazdıklarını bi solukta okudumm . Açıkcası etkilendim de ...
Ama geleyimmm kurallara :)
Listemiz dolu .
Ve listesine katılım bekleyen takımlar var .
O yüzden ben öncelikle sana başka takımda , link veririm, yarışmak ister misiniz diye sorayım .
Cuma yarışlarında hemen her takımın azmi,motivesi yüksektir .

Ama dersen ki , burası olsun ... listeye almadan katılabilirsin aramıza .

sans_sans yazdıklarını bi solukta okudumm . Açıkcası etkilendim de ...
Ama geleyimmm kurallara :)
Listemiz dolu .
Ve listesine katılım bekleyen takımlar var .
O yüzden ben öncelikle sana başka takımda , link veririm, yarışmak ister misiniz diye sorayım .
Cuma yarışlarında hemen her takımın azmi,motivesi yüksektir .

Ama dersen ki , burası olsun ... listeye almadan katılabilirsin aramıza .
[/QUOTE]

Acikcasi bu grubu istemistim ama gonuller bir olsun dedigim gibi amacim hayatimi degistirmek ve yaklasik 10 gundur bunun icin cabaliyorum tartimda problem vardi olcemiyordum ve persembe duzeldi persembe 89.4 iken ertesi gun 89.1 i gordum ve biraz destekle bir mucizeye imza atabilirim diye dusundum
Madem dolusunuz o zaman siz bana tavsiye edin hangi gruba girmem konusunda
Zaman ayirip okudugunuz ve cevap verdiginiz icin tesekkur ederim

Geldim canım birsürü şey hazırlamıştı arkadaş sağolsun ama diyetteyim diyincede bişey diyemedi cayimi ictim geldim kaçamak yok sorun yok oh misss

Halden anlayan arkadaşları seviyorummm .

Rica derim ne demek ... Tabii ki destek olmak isterim , isteriz . Ama Cuma grupları bir yarışma ve yarışma için listenin dolu olduğunu belirtmek zorundayım bende :) yoksa kilo vermek isteyen herkese kapımız açık .

İstersen liste dışı burda kalır , istersen

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1102

Linkine yazıp başvuru yapabilirsin , davet eden takımlar oradan . Benim bir takım tavsiye etmem doğru olmaz .

Az kaldı ama sarzim da bitti iyi geceler hanımlar yarın görüşürüz öptüm hepinizi

İyi geceler canım ..keyifli hafta sonların olsun .

Görüşme, yanlış yazmışım dermişim bu sıralar aracılarım vızır vızır çalışıyor ama sonuç yok

Aracılar işi biliyor

Hayırlısı güzelim .... nasipten ötesi boş .

Rica derim ne demek ... Tabii ki destek olmak isterim , isteriz . Ama Cuma grupları bir yarışma ve yarışma için listenin dolu olduğunu belirtmek zorundayım bende :) yoksa kilo vermek isteyen herkese kapımız açık .

İstersen liste dışı burda kalır , istersen

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1102

Linkine yazıp başvuru yapabilirsin , davet eden takımlar oradan . Benim bir takım tavsiye etmem doğru olmaz .

[/QUOTE]

Tesekkur ederim sagolun linke tikliyorum simdi size yazdiklarimi orda paylasip davet bekleyecegim bol eksili mutlu bedenler diliyorum hepinize saglikla kalin muck

Hoşgeldin cnm aramiza insallah istediğin kilolara inersin bizimle birlikte

Hosgeldin canim..bu bilinc ve azimle sen yolu yarilamissin..o kilolar senden korksun :)

Hosgeldin canim..bu bilinc ve azimle sen yolu yarilamissin..o kilolar senden korksun :)
Tesekkur ederim Allah razi olsun insallah hepimiz azmimizi ve sabrimizi kaybetmeden mutlu bedenlerimize kavusuruz
Sunu unutmayalim ki hayallerimizde hep incecik bedenlere sahibiz ve gunden gune o hayale giden yolda adim adim ilerliyoruz ben basaracagima inaniyorum cunku kendime inaniyorum kafama koydum insallah basardim diye de mesaj yazmayi nasip eder Allahim
Iyi geceler

Ben geldimm eş yine erken geldi arkadaşa gittik menümü yazayım
Sabah
Muz süt

Öğlen
Köfte salata

Akşam
Tonlu salata

Ara 2 yulaflı bisküvi (arkadaşta)

Su 2
Spor
55 dk eliptik
20 dk egzersiz

Bazen gerekiyor gercekten halden anlamiyolar ne yapalim bugün yapma sonra yaparsin ,bilseler o bigünün 1 haftaya mal oldugunu
Ay ay keptin

Haklısınız. Konuştuk bu arada. İki hafta beni arama sorma hiçbir şekilde iletişime geçme dedi. Hayhay dedim ama içimde bi burukluk. Of niye böyleyim. Psikiyatriye gittim ilaç yazdı ilaçlarımı kullanıyorum. Psikoloğa da mı gitmem gerekiyor acaba.

Saadet böyle bi fırsatı sakın tepme kız sen sokakta gezerken bulursun yenisini ona mı kaldın kaba sakal nolacak boş ver kuzu sen daha iyilerine layıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…