- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ahaha kaba sakal dedin beni güldürdün ahu ablaSaadet böyle bi fırsatı sakın tepme kız sen sokakta gezerken bulursun yenisini ona mı kaldın kaba sakal nolacak boş ver kuzu sen daha iyilerine layıksın
Ah gülüm ya suan sana kim ne derse desin hakli olduklarini bilsende kalbinin sesini dinlemeye devam ediceksin , aklin baska kalbin baska söyliycek keske kalbini degilde mantigini dinleyebilsen cok zor biliyorum nerden biliyorum cünkü yasadim ama inan hepsi geciyor önce nefes alamiycakmissin gibi geliyor ama sonra alismaya sonrada unutmaya basliyorsun sonrada cok sükür Allahim iyki beni kurtarmissin diyorsun.Eroin bagimliligi gibi birsey bu sana böyle davranan birini seviyo olamassin sadece aliskanlik lütfen yapma kendine bu kötülügü 22 yasinda hayatinin baharindasin bu günler asla geri gelmeyecek 1 aglar 2 aglar alisirsin ,kendim yasamis olmasam bu kadar rahat yazamam belki ama inan bana alisiyorsun .Ahaha kaba sakal dedin beni güldürdün ahu abla
Zaten arayıp sormayacağım iki hafta. İnşallah alışmış olurum da geri dönme isteği olmaz içimde. Bi de sorun bendeymiş hala böyle düşünüyor ben deli oluyorum.
Canım Rabbim o güzel gönlüne göre versin insallah bir an önce hayırlı haberlerini alirizŞekerlerim güzel dilekleriniz ve sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Çok yoğun bir gündü alıntı yapamadım yazdıklarınızı. Sizleri çok seviyorum ♡♡♡ Ben bugün itibariyle tedaviye başlamış bulunuyorum :) Dr. hersey yolunda bence bu fırsatı kaçırmayalım deyince kendimi tedavinin içinde buluverdim :) hayırlısı Rabbim'den. InşaAllah bu kez yüzüm güler. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun ♡♡♡♡
Ausencia kaptanım canım benim, rica etsem beni tedavi sürecinde izne ayırabilir misin bitanem? Sonrası Allah Kerim :) hersey için çok sağol, hakkını helal et kuzucum ♡♡♡♡
Ay çok mutlu oldum verom ya sonunda istediğin oldu hadi bol eksileri olsun insallahHe yaa. Valla iyi etmişler . Çocuklar gibj şen imliste deyim.listede la la
Abla kastettiğin gibi bir mecburiyet yok çok şükür tabi. Bilmediğiniz bir şey de yok sadece duygusal boşluk sanırım. Yani yalnız kalırım kimseyi bulamam yalnız kalırsam mutsuz olurum bizim ilişkimizi herkes biliyor şimdi sorgu sual olucak niye ayrıldınız vs. Onun tüm ailesiyle nerdeyse tanıştım beni çok seviyorlar ne bileyim bunları düşünüyorum güzel anıları düşünüyorum
Ah gülüm ya suan sana kim ne derse desin hakli olduklarini bilsende kalbinin sesini dinlemeye devam ediceksin , aklin baska kalbin baska söyliycek keske kalbini degilde mantigini dinleyebilsen cok zor biliyorum nerden biliyorum cünkü yasadim ama inan hepsi geciyor önce nefes alamiycakmissin gibi geliyor ama sonra alismaya sonrada unutmaya basliyorsun sonrada cok sükür Allahim iyki beni kurtarmissin diyorsun.Eroin bagimliligi gibi birsey bu sana böyle davranan birini seviyo olamassin sadece aliskanlik lütfen yapma kendine bu kötülügü 22 yasinda hayatinin baharindasin bu günler asla geri gelmeyecek 1 aglar 2 aglar alisirsin ,kendim yasamis olmasam bu kadar rahat yazamam belki ama inan bana alisiyorsun .
Malesef öyle canim cok sükür Rabbim korudu benide direkten döndüm,umarim bütün hayatini etkileyecek bi hata yapmazHerkes kendi tecrübesini kendi deneyimliyor işte kendi canı yanmadan anlayamıyor.
Biliyorum biz ne yapsak gidecek yine ama değmez
Hay ağzına sağlık bunu ben soracaktım. .Saadet sen arıyorsun açmıyo . Birde dönerse devam eder gibimi diyorsun benmi okudugumu yanlış anlıyorum...
Saadet sana ne diyecegimi şaşırdım kuzum .
Kusuruma bakma ama Bence bu adamı sen bu hale getirmissin.
Sen gel sırtıma bin diyorsun resmen .adamda sırtına binmeye nazlanıyo , birde hala devam eder dönerse diyorsun .
Anlamadım ben bu işi.
Senin bu adama bizim bilmediğimiz bir mecburiyetinmi var ????
Malesef öyle canim cok sükür Rabbim korudu benide direkten döndüm,umarim bütün hayatini etkileyecek bi hata yapmaz
Sanirim :) benimki mutlu sonla bitti Rabbim sanada nasip etsinAynen canım aynen, nicklerimiz benzediği gibi hayatımızda benziyor galiba :)
Sanirim :) benimki mutlu sonla bitti Rabbim sanada nasip etsin
Ne kadar tanıdıksın Saadet? Bunların tek sebebi ne biliyor musun? ÖZGÜVENSİZLİK!!!
Çok çok güzel bir kızsın, öylesine söylemiyorum gerçekten! O varya senin kapında köpek olmalı, okuduğun okuldan belli zekan maşallah ama duygusal zeka sıfır!
Bencil ol Saadet, kendini düşün!
Bu yaşta kendini düşünmezsen ileri de hiç düşünemeyeceksin!
Tüm ailesini tanıyor olabilirsin, herkes sana hayranda olabilir, peki ya o? Yıllardır tanıyorum aman emek verdim diyerek kalbinde bir ağrıyla mı yaşayacaksın ömür boyu? Nişandan da dönebilirsin, nikah masasından da kalkabilirsin, herkes yaşıyor bunları. Bu kadar şartlama kendini
Sil Saadet sil! 2 hafta mı ! Ağla özle ama arama, değerini bil. Ararsa da Şen'inle olan ilişkim hayatıma ve ruh sağlığıma zarar veriyor 2 hafta zorlanmadık bitsin de! Bi kere de şunu.
Geçen gün yazmıştın evlilik düşünüyorsun, çok şaşırdım dedim aklımda Saadet'le konuşacağım. Evlilik düşündüğüm hep en son şeydi 28 yaşındayım ve evlenmediğim için hiç pişman değilim eğer mutsuz olacaksam evlenmeyeyim zaten!
Ay Saadet kısura bakma seni kardeşim gibi görüyorum şu an seni döve döve aklını başına getirmek istedim zaten iki sokak ötemde oturuyorsun başarım evini :)
Bu arada 100 gr la yarisi kazanmisim aman ne büyük bi basari
10 numara yazı ...
Saadet çıktısını al ..as duvara ...
Bak bunun da ben çıktısı alacağım , çok güldüm napayım
O benimde dikkatimi çekti de ...galibiyet galibiyettirdedim ... neden dedim :) çünkü bende 200 gr la rakibii yendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?