- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Emeğine yüreğine sağlık canım inşallah herşey güzel olucak zinciri kırmayalım yeter7.TAKIM GELENEKSEL EN'LER LİSTESİ
03-10 ŞUBAT
@vorones %3.13
@Dersaadet_ %2.75
mimu88 %2.73
Nare83 %1.43
@begum75 %1.01
@Ahu060812 %0.97
@saydin78 %0.81
@tuba52 %0.81
@pamukskr %0.75
@cydnz_1 %0.73
Sekercikiz %0.64
@fatmanurkaya %0.56
@ada81 %0.54
@Daydream15 %0.39
Ausencia %0.32
@arselka %0.29
kelebekolacam %0.27
@Sherrysherrylady %0.25
MuMu85 %0.12
@DelyDoly SABİT
@Betulina % -0.52
Listelere bomba gibi düşen @vorones i tebrik ediyorum önce Böyle devam edeceğine , bir ayda mezuniyet kepi fırlatacağına da eminim .
Bu hafta kibriti çaktı , şimdi ortalığı ateşe verecek vero :)
@Dersaadet_ vemimu88 bunalım depresif güzeller . Size de verdiğiniz kilolar için tebrik . Ama depresif haller için abla sopası :) Bu hafta için kendinize güzel bir yol diyet seçin , 14 şubat hedefleri geliyor:)
Nare83 canım sana da kocaman alkışlar . Bu hafta hiç stres yaşamayacağız inanıyorum , temiz ve net olacak her şey . Bundan sonra her şey güzel olacak
@begum75 canım bak geldin bir de liste başlarına geçtin , yetmedi 4/3 yaptın Oluyormuşun en güzel kanıtısın sen .
@Ahu060812 iki haftadır yüzde 1 in kıyısında , istikrarı süper ... aynen devam . Bu hafta lapa ile sahalara 79.9 bırakacak mı meraktayım ?
@saydin78 sarı papatyam , her şey çook güzel olacak , dualardasın bu hafta yine güzel işler başardın . Dön yine başaracaksın canım .
@tuba52 tatlım sana da tebrikler ... bundan sonra çok hızlı olacak ..Uçuşa hazır mısın ? Haftada en az 1 kilo hedefleyeceğiz ... ve olacak tuba
@pamukskr pamuğummmm sana da kocaman tebrikler .En büyük tebrikte kendini çok iyi tanıdığın için . Bu haftadan az ümitliydin , öyle oldu ..Haftaya ççook ümitlisin öyle olacak
- @cydnz_1 güzel ceydama da tebrikler ... bir katılım konusunda anlaşamıyoruz ama olsun kilolarını versin dee .. kutlamasını 90+ lar ile beraber yapacağız , bonusla masaya çıkacağım hatta :)
Sekercikiz bu haftada kendine de bana da korkular saran şekercim sana da tebrikler . Yaşanan o 3 gün saçma sapandı . Sonucu daha da kötü olabilirdi . Şimdi önümüze bakıyoruz ...tam yol ileri 50'ler
@fatmanurkaya fatmacım sana da tebrikler , ama kocamaaan tebrikler haftaya . Sen olanla yetinmesini bilirsin evvelAllah ama olanı çoğaltmasını da bilirsin . Bu hafta onu yapacağız . Ben artık fatmanın yarı buruk bildirimlerini değil , kendine güvenli şov yapan süper kilo bildirimlerini özledim .
@ada81 güzel ada'm bu hafta tüm zincirleri kıracağımız adacım . Lapalarla tansiyonu düşen adacım .. Çok güzel şeyler hakkediyor azmin ve iraden ve hepsi gelecek canım
@Daydream15 day canım sana da tebriklerr ..aslında o artılar olmayaydı başta , bu hafta yine listeyi kasıp kavuracaktın ... Ama 72 olup enişte şaşırtma haftasında yaparız onu
@arselka canım toparlanmaaa zamanı . Biraz daha motive . Böyle ağır ağır gitmek bir süre sora demorilize edebiliyor insanı . O yüzden azıcık hızlanma zamanı . Haftaya çok daha iyi sonuçlar bekliyorum .
kelebekolacam daktırıııım canımmmm , takımın bi tanesi ... Napcaz ne edecez haftaya seni 73.9 yapacaz ? Şu yazı bitsin fellik fellik liste arayacağım . Bu ara bir duraksadın ki , bende şaşkınım ..sabit ardı 200 gr .. bunu toparlamak lazım .yapacağız gör bak
@Sherrysherrylady şerimin 800 nünü kim çaldııııı ? bugün canım sıkıldı biliyorum , benim de sıkıldı . Ama unuttuk , hooop bak yeni hedefler konuluyor bile . Bu hafta tüm bunların üzerine kapak olsun diye süper menülerle ve sporla geleceksin ...sonra da hooop tartı ooo lalala
MuMu85 bu hafta bizden uzak kalmanın faturası bu :) Senin içinde toparlanma zamanı mumu . Bugün arkadaşını kırmamak için 1 adette yiyebilirdin mesela ... Biraz sallanma oldu bence ama acil eylem tuşuna basıp düzelteceğiz
@DelyDoly dely artık yola tam gaz başlama zamanı . Diyetten bıkma durumun varsa paylaş , onu da toparlayalım .
Ama bu haftadan sonra artık gerçekten eski dely i görmek istiyorum . Kopmalar yaşayan , ya çok az yiyen ya fast food ..hazır gıda ne ise işte ile öğleni geçiren dely kilo veremiyor işte gördün . Biraz hatrım emeğim varsa , ne olur toparla kendini . Bu kaçıncı toparla diyişim saymadım da ... yapma ama ben bu kadar ısrar ederken sen geri durma .
@Betulina ve betülllllllll ..oy betül ... bu hafta ne yalan söyleyeyim beni en çok üzen betül . Takımdan uzak kaldıkça takım ruhundan kopan betül ... bir şey yerken kendini unutsa takımı hatırlamak varken bunları da unutan betül ... Toparlanma , ayağa kalkma ...zamanı şu geçen 2 gündü ..şimdi koşma zamanı betül . Yapacaksın . Herkes yapabiliyor , sende yapacaksın betülüm lamı cimi yok .