Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Emeğine yüreğine sağlık canım inşallah herşey güzel olucak zinciri kırmayalım yeter

Öhöm öhöm yazıların efendisi yazımı beğendi :) birimde mesleki be ablam

Kızlar eşleşmeler hakkında ne düşünüyorsunuz ? ikili mi yapalım yine ama 3 raundluk ?

Aaaaa buldum 4 lü yapalım ... bak bak fikre bak ... şimdi

Örnek veriyorum ki öhömmm öhömmm .......... mimu ile ben / saadetle ahuya karşı ...böylece hem ben aynı gruptayız diye mimuyu da dürtüp duracam hadi diye , hem karşı taraf bzi yenmek için dürtüşecek ?

Sonuçta rakiplerini 3 hafta sonunda 3/3 yaparak yenen grubun 2 üyesine bonussssssss hediye ...

3/2 yapan gruba cızzzz şansı kaçamak ucundan .... 3/1 eeee ayy neyse...... ona bir şey yok tabii kiii

Süper süper böyle yapalım :)

Gayet güzel bence.

Bu arada her ne kadar liste disi devam etmekte bi sorun olmasada herhangi bir boslukta listeye girmek istedigimi unutna emi

Süper süper böyle yapalım :)

Valla sormak için yazıyordum hatta 2 li mi yoksadan sonra baka bir şey yazacaktım , birden bu geldi aklıma .

Güzel olur .

Dur bakalım sabah herkes fikir şeyetsin de ....demokratik olsun :)))

Ben gidiyorum valla doktorum kelebeğim yarın markete çıkacak , bir şeyler alacak , ne alacak derdi beni sardı ... hiç güzel diyet bulamıyorum ... araştırayım gidim iyice

Ben evet diyorum kimsenin itiraz edeceğini de sanmıyorum büyüksün reis :) hahahah iyi geceler kaptanımmm

Ben bu hafta portakalcıyım

kelebekolacam bulamıyorum daktırımmm ...

Şok diyetler çok şok .

Dilara Koçak listeleri var , beğendim ama gözüme öyle çok geldi ki listedekiler ...

Bugün paylaştığım diyet var, hani burda yapıp şov yapan bildirimler umayvilla detoks ... o da biraz önden hazırlamalı ...

Yumurta diyeti buldum bi tane 2 haftada 9 kilo diyoooor

http://www.diyetevim.com/2017/01/2017-diyeti-ile-2-haftada-9-kilo-verin.html?m=1

Listesi burda .... habire yumurta tavuk salata ...

..........

Sabah uyanır uyanmaz sıcağa yakın limonlu su .

Ardından kahve ve yeşil elma .

1 saat sonra gibi

1 dlm etimek -bol tere/maydanoz ve yağsız peynir/zeytin ile kahvaltı ...

Arada zerdaçal/zencefil/tarçın ve yoğurt bi kase (bende acayip göbek eriyor şuan )

Yanına öğlen haşlanmış tavuk /ızgara köfte yi dönüşümlü alsan ... salata ile ...

Sonra bi yeşil çay patlasan kocaman ...

Evdede yoğurt /salata/buharda sebze ...

Yatarken bi zerdaçal zencefil kürü daha ...

Bu da aus diyeti .

5 günde 1.7 kilo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…