- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
geçmiş olsun masummGünaydın kızlar
Aksam erkenden yattım şimdide boğazım acıyor biraz,
Aksam gözlerimi açamadım baş ağrısından. Biraz stres yaptım kendime ondanmi bilmiyorum hala ağrıyor
Hoşbulduk canım
Eşimle kayınvalidem kahvaltılarını yaptılar, çocuklar da yok, bugün kahvaltı bana özel olsun dedim
geçmiş olsun masumm
çok stres yapma bak çayda işe yaradı bu hafta daha iyi olacak inşallah
Daktırım nasıl bir liste arıyorsun sürekli uyguluycakmı yoksa haftalıkmı ?Kendime liste bulacam diye sayfa sayfa gezmekten midem bulandı. Uyuyum en iyisi.
Geçmiş olsun..Günaydın kızlar
Aksam erkenden yattım şimdide boğazım acıyor biraz,
Aksam gözlerimi açamadım baş ağrısından. Biraz stres yaptım kendime ondanmi bilmiyorum hala ağrıyor
Ben neden sıkılıyorum eliptik yaparken. 10 dk.anca. 75 dakika nasil yaptin begumum..
Mumum seninde zamanında az diyet gezmelerin olmamişti
Evet zaten kastettiğim psikiyatrı degil piskoloğ .Haklısınız. Konuştuk bu arada. İki hafta beni arama sorma hiçbir şekilde iletişime geçme dedi. Hayhay dedim ama içimde bi burukluk. Of niye böyleyim. Psikiyatriye gittim ilaç yazdı ilaçlarımı kullanıyorum. Psikoloğa da mı gitmem gerekiyor acaba.
Ben neden sıkılıyorum eliptik yaparken. 10 dk.anca. 75 dakika nasil yaptin begumum..
Gunaydin kizlar...malum kacamagin yarisini yedim yarisini da sinava giderken yerim artik..dua edin bana olur muu
Ne sınavı canım Allah kolaylık versinGunaydin kizlar...malum kacamagin yarisini yedim yarisini da sinava giderken yerim artik..dua edin bana olur muu
Yok canim teknik sektör sinavi..afiyet olsun
sınavında başarılar dilerim,allah zihin açıklığı versin,hafta sonu ne sınavı bu ehliyet falan mı alıyosun ?
Sagol canim. Gunaydin..Ne sınavı canım Allah kolaylık versin
kaptanım yine döktürmüşsün,eline koluna yorumuna sağlık,evet birşeyleri başardım,başardık ama burda birlik olmanın destek olmanın sayesinde,dışardanda çok açık anlaşıldığı gibi bu takımın enerjisi çok yüksek buda başta senin ve takımdaki diğer arkadaşların sayesinde,sana çok şey borçluyuz,emeklerin için bizi bu kadar düşündüğün için sana çok teşekkür ederiz7.TAKIM GELENEKSEL EN'LER LİSTESİ
03-10 ŞUBAT
@vorones %3.13
@Dersaadet_ %2.75
@mimu88 %2.73
Nare83 %1.43
begum75 %1.01
Ahu060812 %0.97
@saydin78 %0.81
T tuba52 %0.81
@pamukskr %0.75
@cydnz_1 %0.73
@Sekercikiz %0.64
@fatmanurkaya %0.56
@ada81 %0.54
Daydream- %0.39
@Ausencia %0.32
@arselka %0.29
@kelebekolacam %0.27
@Sherrysherrylady %0.25
@MuMu85 %0.12
@DelyDoly SABİT
@Betulina % -0.52
Listelere bomba gibi düşen @vorones i tebrik ediyorum önce Böyle devam edeceğine , bir ayda mezuniyet kepi fırlatacağına da eminim .
Bu hafta kibriti çaktı , şimdi ortalığı ateşe verecek vero :)
@Dersaadet_ ve @mimu88 bunalım depresif güzeller . Size de verdiğiniz kilolar için tebrik . Ama depresif haller için abla sopası :) Bu hafta için kendinize güzel bir yol diyet seçin , 14 şubat hedefleri geliyor:)
Nare83 canım sana da kocaman alkışlar . Bu hafta hiç stres yaşamayacağız inanıyorum , temiz ve net olacak her şey . Bundan sonra her şey güzel olacak
begum75 canım bak geldin bir de liste başlarına geçtin , yetmedi 4/3 yaptın Oluyormuşun en güzel kanıtısın sen .
Ahu060812 iki haftadır yüzde 1 in kıyısında , istikrarı süper ... aynen devam . Bu hafta lapa ile sahalara 79.9 bırakacak mı meraktayım ?
@saydin78 sarı papatyam , her şey çook güzel olacak , dualardasın bu hafta yine güzel işler başardın . Dön yine başaracaksın canım .
T tuba52 tatlım sana da tebrikler ... bundan sonra çok hızlı olacak ..Uçuşa hazır mısın ? Haftada en az 1 kilo hedefleyeceğiz ... ve olacak tuba
@pamukskr pamuğummmm sana da kocaman tebrikler .En büyük tebrikte kendini çok iyi tanıdığın için . Bu haftadan az ümitliydin , öyle oldu ..Haftaya ççook ümitlisin öyle olacak
- @cydnz_1 güzel ceydama da tebrikler ... bir katılım konusunda anlaşamıyoruz ama olsun kilolarını versin dee .. kutlamasını 90+ lar ile beraber yapacağız , bonusla masaya çıkacağım hatta :)
@Sekercikiz bu haftada kendine de bana da korkular saran şekercim sana da tebrikler . Yaşanan o 3 gün saçma sapandı . Sonucu daha da kötü olabilirdi . Şimdi önümüze bakıyoruz ...tam yol ileri 50'ler
@fatmanurkaya fatmacım sana da tebrikler , ama kocamaaan tebrikler haftaya . Sen olanla yetinmesini bilirsin evvelAllah ama olanı çoğaltmasını da bilirsin . Bu hafta onu yapacağız . Ben artık fatmanın yarı buruk bildirimlerini değil , kendine güvenli şov yapan süper kilo bildirimlerini özledim .
@ada81 güzel ada'm bu hafta tüm zincirleri kıracağımız adacım . Lapalarla tansiyonu düşen adacım .. Çok güzel şeyler hakkediyor azmin ve iraden ve hepsi gelecek canım
Daydream- day canım sana da tebriklerr ..aslında o artılar olmayaydı başta , bu hafta yine listeyi kasıp kavuracaktın ... Ama 72 olup enişte şaşırtma haftasında yaparız onu
@arselka canım toparlanmaaa zamanı . Biraz daha motive . Böyle ağır ağır gitmek bir süre sora demorilize edebiliyor insanı . O yüzden azıcık hızlanma zamanı . Haftaya çok daha iyi sonuçlar bekliyorum .
@kelebekolacam daktırıııım canımmmm , takımın bi tanesi ... Napcaz ne edecez haftaya seni 73.9 yapacaz ? Şu yazı bitsin fellik fellik liste arayacağım . Bu ara bir duraksadın ki , bende şaşkınım ..sabit ardı 200 gr .. bunu toparlamak lazım .yapacağız gör bak
@Sherrysherrylady şerimin 800 nünü kim çaldııııı ? bugün canım sıkıldı biliyorum , benim de sıkıldı . Ama unuttuk , hooop bak yeni hedefler konuluyor bile . Bu hafta tüm bunların üzerine kapak olsun diye süper menülerle ve sporla geleceksin ...sonra da hooop tartı ooo lalala
@MuMu85 bu hafta bizden uzak kalmanın faturası bu :) Senin içinde toparlanma zamanı mumu . Bugün arkadaşını kırmamak için 1 adette yiyebilirdin mesela ... Biraz sallanma oldu bence ama acil eylem tuşuna basıp düzelteceğiz
@DelyDoly dely artık yola tam gaz başlama zamanı . Diyetten bıkma durumun varsa paylaş , onu da toparlayalım .
Ama bu haftadan sonra artık gerçekten eski dely i görmek istiyorum . Kopmalar yaşayan , ya çok az yiyen ya fast food ..hazır gıda ne ise işte ile öğleni geçiren dely kilo veremiyor işte gördün . Biraz hatrım emeğim varsa , ne olur toparla kendini . Bu kaçıncı toparla diyişim saymadım da ... yapma ama ben bu kadar ısrar ederken sen geri durma .
@Betulina ve betülllllllll ..oy betül ... bu hafta ne yalan söyleyeyim beni en çok üzen betül . Takımdan uzak kaldıkça takım ruhundan kopan betül ... bir şey yerken kendini unutsa takımı hatırlamak varken bunları da unutan betül ... Toparlanma , ayağa kalkma ...zamanı şu geçen 2 gündü ..şimdi koşma zamanı betül . Yapacaksın . Herkes yapabiliyor , sende yapacaksın betülüm lamı cimi yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?