Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia canım sabah yulaf kepekli omletimle başladım bakalımm dengeli sporlu orta kara gitmeye inannn emeğin özverib ve takımı komple sahiplewnmen canım yoksaa ben fıttırıyorum ara araa seviyorum kız senii gel öpicemmmtakımımıza layık olacagımm yanii inşallahh

Dukan krebi bı çırpıda yedim
Uzun zamandir tutturamiyordum,

Bugünkü güzel oldu bu hafta krep takilirim. Çok iyi geldi 1.5 yulaf kepeği, 1 yumurta, 6 ymk sütten yaptım

afiyet olsun kızlar

Bugünkü güzel oldu bu hafta krep takilirim. Çok iyi geldi 1.5 yulaf kepeği, 1 yumurta, 6 ymk sütten yaptım

Canımm valla acayip tok tutuyorr bende baylıyorumm .Bir ara bıkmıştımdaa şimdi yeniden başadım bende omletini yaptım bugün afiyetle küplettim.Yazın ben sadece yogurta katıp yedimdiii iğğ iğğğğ işkence çekmişim bilmedenn ekmeğinide yapıyorum bak o da süper oluyor

Gunaydin kizlar tarti resmini yuklemeye calisiyorum ama boyut fazla dedi yuklemedi...

Dun 73.100 idim pirinclapasi dun yaptim ve sonuc 72.700 nasil ? )) bir haftada zor verdigimi 1 gunde vermis gibiyim....

Ustelik wc yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…