teknik sektör sınavı ne kız,pek anlayamadım ama yineden başarılar dilerim inşallah geçersin, sen mühendis misin?Yok canim teknik sektör sinavi..
Mimum mumuyla sizi aynı dönemde tadınım sanırım yada arka arkaya gelmiştimiz montiye . O vakitlerdede nicinizin benzerligi dikkatimi çekmiştide ordan hatırlıyorumAynen canım aynen, nicklerimiz benzediği gibi hayatımızda benziyor galiba :)
Günaydın 7.takım güzel bayanlarııı musmutlu bir gün olur inşallahhhh hayırlı sabahlarımızzz olsunnSıra gecelerii ile güne başladımm bugün iyiyim azcık toparlandım.Sizler nasılsınızzz
Canımmm benimm yaaa kızz kendimii ittir kaktır tetikliyorum yeminlennOooo efsane geri döndü
Ausencia canım sabah yulaf kepekli omletimle başladım bakalımm dengeli sporlu orta kara gitmeye inannn emeğin özverib ve takımı komple sahiplewnmen canım yoksaa ben fıttırıyorum ara araa seviyorum kız senii gel öpicemmm takımımıza layık olacagımm yanii inşallahh
Dukan krebi bı çırpıda yedim
Uzun zamandir tutturamiyordum,
Bugünkü güzel oldu bu hafta krep takilirim. Çok iyi geldi 1.5 yulaf kepeği, 1 yumurta, 6 ymk sütten yaptım
Dukan krebi bı çırpıda yedim
Bugünkü güzel oldu bu hafta krep takilirim. Çok iyi geldi 1.5 yulaf kepeği, 1 yumurta, 6 ymk sütten yaptım
Canımm valla acayip tok tutuyorr bende baylıyorumm .Bir ara bıkmıştımdaa şimdi yeniden başadım bende omletini yaptım bugün afiyetle küplettim.Yazın ben sadece yogurta katıp yedimdiii iğğ iğğğğ işkence çekmişim bilmedennDukan krebi bı çırpıda yedim
Geçmiş olsun banuş@Daydream15 teşekürler , sınavda başarılar, ödül icinde afiyet olsun.
kelebekolacam sana daha uzun yazmak isterimde vakit yok biz sana uygun bı liste yapalım kendimiz , öğlen pro aksam sebze gibi ayarliyalimm
aeben günaydın ablacim
Sağol canımm ahh ahh buyur beraber olsun dicemde uzakız yawafiyet olsun kızlar
sağol canım yemiş kadar oldumSağol canımm ahh ahh buyur beraber olsun dicemde uzakız yaw
günaydın örtmenimGünaydın
Her zaman beklerimm güzelim bir çibörek kaçamağımız olur aman kaptan duymasınsağol canım yemiş kadar oldum
birgün oralara gelirsem bulurum seni
Her zaman beklerimm güzelim bir çibörek kaçamağımız olur aman kaptan duymasın
Sorum şu açlık hissin çok oldu muGunaydin kizlar tarti resmini yuklemeye calisiyorum ama boyut fazla dedi yuklemedi...
Dun 73.100 idim pirinclapasi dun yaptim ve sonuc 72.700 nasil ?)) bir haftada zor verdigimi 1 gunde vermis gibiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?