İnşallahh canımm nasiptir hiçç belli olmazzbende söylemem,cuma günü tartıdan sonra yeriz haftaya kadarda eritiriz
bende beklerim buralara
adaa çok iyi tabikide hemde 1 günde,Gunaydin kizlar tarti resmini yuklemeye calisiyorum ama boyut fazla dedi yuklemedi...
Dun 73.100 idim pirinclapasi dun yaptim ve sonuc 72.700 nasil ?)) bir haftada zor verdigimi 1 gunde vermis gibiyim....
Canim ben iki ogun yaptim normal 3 ogun biraz aciktim cunku ara ogun yok yani bi ceviz findik bile agzima atmadim....3 ogun olsa cook tok tutar ....birazda tansiyon düşürüyor...Sorum şu açlık hissin çok oldu mu
öyle tabikide nasip belli olmazİnşallahh canımm nasiptir hiçç belli olmazzKapatannn yicekkk bizii akıllı fikirleri yemee içmede diyeee
Yap canim evde daha kolay ustelik wc cikmadim sabah ciksaydim daha fark ederdi...adaa çok iyi tabikide hemde 1 günde,
yarın bende mi yapsam ki yaa 14 şubat ta geliyo hedefi tuttururum belki
sen bugünde yapıcakmısın bunu ?
Anladım bir günlük sonuç çok güzel öyleyse düz hesaptan bugünde 400 gram gitse al sana - 800Canim ben iki ogun yaptim normal 3 ogun biraz aciktim cunku ara ogun yok yani bi ceviz findik bile agzima atmadim....3 ogun olsa cook tok tutar ....birazda tansiyon düşürüyor...
Ben tek gun yaptim canim normal 2 gun...persembe yapacam ..bugun peynirime kahvaltima kavuştumAnladım bir günlük sonuç çok güzel öyleyse düz hesaptan bugünde 400 gram gitse al sana - 800
Fikir çok güzel ben tuttum bunu olur valla yeni bişeyler lazımdı zatenKızlar eşleşmeler hakkında ne düşünüyorsunuz ? ikili mi yapalım yine ama 3 raundluk ?
Aaaaa buldum 4 lü yapalım ... bak bak fikre bak ... şimdi
Örnek veriyorum ki öhömmm öhömmm .......... mimu ile ben / saadetle ahuya karşı ...böylece hem ben aynı gruptayız diye mimuyu da dürtüp duracam hadi diye , hem karşı taraf bzi yenmek için dürtüşecek ?
Sonuçta rakiplerini 3 hafta sonunda 3/3 yaparak yenen grubun 2 üyesine bonusssssssshediye ...
3/2 yapan gruba cızzzz şansı kaçamak ucundan .... 3/1 eeee ayy neyse......ona bir şey yok tabii kiii
Yok canim istatistikciyim sigorta sektor sinavi bu..teknik sektör sınavı ne kız,pek anlayamadım ama yineden başarılar dilerim inşallah geçersin, sen mühendis misin?
Başarılar canım inşallah istediğin sonuçları alırsın rabbim zihnini açık etsin emeklerini boşa çıkarmasınGunaydin kizlar...malum kacamagin yarisini yedim yarisini da sinava giderken yerim artik..dua edin bana olur muu
anladım canım,kaçta başlıyor sınavın?Yok canim istatistikciyim sigorta sektor sinavi bu..
Demeee şu kış günü ne sinir bozucu evde küçük bebeği yaşlısı olanların hepinizi allah yardımcısı olsun canımEvde doğalgaz yok dondu samsunda genel bir doğalgaz kesintisi var hayat dıurdu
Bi ara dukan yapmıştım hergün bunu yiyodum şimdi tadı ağzıma geldide ıııyyyy oldumDukan krebi bı çırpıda yedim
Uzun zamandir tutturamiyordum,
Bugünkü güzel oldu bu hafta krep takilirim. Çok iyi geldi 1.5 yulaf kepeği, 1 yumurta, 6 ymk sütten yaptım
Canımm valla acayip tok tutuyorr bende baylıyorumm .Bir ara bıkmıştımdaa şimdi yeniden başadım bende omletini yaptım bugün afiyetle küplettim.Yazın ben sadece yogurta katıp yedimdiii iğğ iğğğğ işkence çekmişim bilmedennekmeğinide yapıyorum bak o da süper oluyor
Bi ara dukan yapmıştım hergün bunu yiyodum şimdi tadı ağzıma geldide ıııyyyy oldumben dereotuda doğruyodum afiyet olsun cano
Ablam ben dizi açıp yapıyorum dizi açamıyorsamda müzikle yapıyorum sıradaki şarkı bana gelsin sıradaki şarkı şuna gelsin şimdiki şarkıyı kocam bana söylesin diye diye 40-50 dk yapıyom işte kendimi oyalayarakBen neden sıkılıyorum eliptik yaparken. 10 dk.anca. 75 dakika nasil yaptin begumum..
Bu çok iyi adacım çok sevindim senin adına bak arada değişik bişeyler yapmak çok işe yarıyomuş değilmi senin metobolizma da şaşırmış oldu şimdi ne oluyo diyeGunaydin kizlar tarti resmini yuklemeye calisiyorum ama boyut fazla dedi yuklemedi...
Dun 73.100 idim pirinclapasi dun yaptim ve sonuc 72.700 nasil ?)) bir haftada zor verdigimi 1 gunde vermis gibiyim....
Ustelik wc yok ...
Yemek miiii nerde hani nerdeee banada banadaöyle tabikide nasip belli olmaz
yemek mi yoo o neyki biz bilmiyoruz öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?