Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar tarti resmini yuklemeye calisiyorum ama boyut fazla dedi yuklemedi...

Dun 73.100 idim pirinclapasi dun yaptim ve sonuc 72.700 nasil ? )) bir haftada zor verdigimi 1 gunde vermis gibiyim....
adaa çok iyi tabikide hemde 1 günde,
yarın bende mi yapsam ki yaa 14 şubat ta geliyo hedefi tuttururum belki
sen bugünde yapıcakmısın bunu ?

Canim ben iki ogun yaptim normal 3 ogun biraz aciktim cunku ara ogun yok yani bi ceviz findik bile agzima atmadim....3 ogun olsa cook tok tutar ....birazda tansiyon düşürüyor...
Anladım bir günlük sonuç çok güzel öyleyse düz hesaptan bugünde 400 gram gitse al sana - 800

Fikir çok güzel ben tuttum bunu olur valla yeni bişeyler lazımdı zaten

Dukan krebi bı çırpıda yedim
Uzun zamandir tutturamiyordum,

Bugünkü güzel oldu bu hafta krep takilirim. Çok iyi geldi 1.5 yulaf kepeği, 1 yumurta, 6 ymk sütten yaptım
Bi ara dukan yapmıştım hergün bunu yiyodum şimdi tadı ağzıma geldide ıııyyyy oldum ben dereotuda doğruyodum afiyet olsun cano

Ya ben eskiden güzel yapardım
Bı dönem tutmadı , bugün ki iyi oldu ama bu hafta krep takilirim

Günaydın güzellikler büyükler okula küçük anneanneye gitti bende hızlı hızlı işlerini yapıp spor yapıcam kimse gelmeden malum sonrası anne ve kv günü bide araya arkadaşım sıkışırsa araba öğret diye hiç gelemem yarında amcama gidecez oğlu nikah yaptı hayırlı olsuna.ilk hedefim benimde mayıstaki o düğün Mayıs'a 6 ları görmek istiyorum inşallah.

Ben neden sıkılıyorum eliptik yaparken. 10 dk.anca. 75 dakika nasil yaptin begumum..
Ablam ben dizi açıp yapıyorum dizi açamıyorsamda müzikle yapıyorum sıradaki şarkı bana gelsin sıradaki şarkı şuna gelsin şimdiki şarkıyı kocam bana söylesin diye diye 40-50 dk yapıyom işte kendimi oyalayarak

Sınavında başarılar bende ilerde smmm büromu açınca işleri düzene koyunca yanına sigortacı da açmayı düşünüyorum mükellefim az olsun ama herşeyiyle benim olsun mantığı.bende araştıracaktım o sınavları nasıl oluyo bi bilgin varmı

Gunaydin kizlar tarti resmini yuklemeye calisiyorum ama boyut fazla dedi yuklemedi...

Dun 73.100 idim pirinclapasi dun yaptim ve sonuc 72.700 nasil ? )) bir haftada zor verdigimi 1 gunde vermis gibiyim....

Ustelik wc yok ...
Bu çok iyi adacım çok sevindim senin adına bak arada değişik bişeyler yapmak çok işe yarıyomuş değilmi senin metobolizma da şaşırmış oldu şimdi ne oluyo diye sana hep aynı şeyi soylüyorum bi daha yazıcam usanmadan ben bigün yediğimi diger gün yemiyorum metobolizmam yavaşalmasın diye sende değiştir artık şu yediklerini diye diye dilimde tüy bitti ama sonunda oldu bak süperrr süperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…