Kaptanim.. Canimsin..
Hayırrrrr .... bu takımda herşeyi sırtlanınnn ama moralsizliği bana pas edin .
Ben siz,kilo veremeyince kafi miktarda üzülüyorum ama size yasak :))
Moral diyetin can damarıdır .
Nerde bizim karikatür ? Bak gül azıcık
Teşekkür ederim canım hoşbuldum inşallah hep beraber hemencecik inşallahHoşgeldin cnm aramiza insallah istediğin kilolara inersin bizimle birlikte
Hanımlar açıklama yapma geregi duydum lapa hakkındaAnladım bir günlük sonuç çok güzel öyleyse düz hesaptan bugünde 400 gram gitse al sana - 800
o zaman bu diyetle giden sadece ödem mi peki?Hanımlar açıklama yapma geregi duydum kapa hakkında
Adacım 400 gr senin için iyi bir rakam keşke 3 öğün yapsaydın 2 az olmuş.
Lapada ilk gün çok gider çünki çogu ödemdir .
Ben şahsen 2. Gün yapmadım sadece seneler önce lapayı ilk duydugumda 2 gün yapmıştım ve 1.5 kilo gitmişti .
Diyet guruplarının kurucusu olan püsküüt şöyle yapardı : her hafta normsl diyetini uygular perlembrlerde lapa yapar her hafta 500 gr verirdi ve bu mezun olana kadar devam etti .
Sizlerede bunu tavsiye ederim 2. Gün lapada pek kilo kaybı olmaz.
canım senin adına çok sevindim ama kardeşinin çocuğu olacak bunun kışı yazı mı olur elbetteki gitmek hakkın,gitmek için izin almakta ne olakiKızlarrrr sonunda kocamdan izin alabildimm ankaraya gidiyorum oleyyyyyyy çok mutluyummmm bennnnnn....
Bu ay içerisinde erkek kardeşimin bebeği olucak allah nasip ederse 38 haftasında gelinimiz normal olucak doğum her an olabilir yani hala olucam kısmetse...
Kış günü ne işin var diyodu yazın gidersin diyodu sonunda kandırdım öyle mutluyumki anlatamam çok özledim ankarayı ailemi arkadaşalarımı bir yılı geçmişti gitmeyeli....
Begümüm çogu ödem olsada kalıcı kilo kaybıda oluyor sonuçta 1 gün ama etkili . Hani kilo kaybı olurda baskülde görünmezya bu lapa birazda süpürge görevi görüyor sanırımo zaman bu diyetle giden sadece ödem mi peki?
yağdanda kaybetme şansı varmı acaba?
Amin canım çok teşekkür ederim iyi dilerilerin içincanım senin adına çok sevindim ama kardeşinin çocuğu olacak bunun kışı yazı mı olur elbetteki gitmek hakkın,gitmek için izin almakta ne olaki
yeğeninde hayırlısıyla gelsin inşallah,hayırlı güzel bir ömrü olsun,analı babalı büyüsün
Amin canım çok teşekkür ederim iyi dilerilerin içincanım senin adına çok sevindim ama kardeşinin çocuğu olacak bunun kışı yazı mı olur elbetteki gitmek hakkın,gitmek için izin almakta ne olaki
yeğeninde hayırlısıyla gelsin inşallah,hayırlı güzel bir ömrü olsun,analı babalı büyüsün
Ayyy çok mutlu olurum banucum evet sizin mahalleye geliyorum kısmetse bi kahve içelimada81
Cnm bak inmiş tartı gözün aydın ama sen illa bir değişiklik yapicaksin bundada yaptın 3 öğün yesen daha çok giderdi
aeben abla bende kızlara puskkutu örnek verdim lapa konusunda lapa diyince o geliyor aklıma hep
Sekercikiz gözün aydın cnm bizim mehleye geliyorsan görüşmeye çalışalım fırsatın olursa ada81 konusunda bende ona hep aynı şeyleri dedim aus ile birlikte ama şükür biraz biraz değiştiriyor kendini
Ayyy çok mutlu olurum banucum evet sizin mahalleye geliyorum kısmetse bi kahve içelimada81
Cnm bak inmiş tartı gözün aydın ama sen illa bir değişiklik yapicaksin bundada yaptın 3 öğün yesen daha çok giderdi
aeben abla bende kızlara puskkutu örnek verdim lapa konusunda lapa diyince o geliyor aklıma hep
Sekercikiz gözün aydın cnm bizim mehleye geliyorsan görüşmeye çalışalım fırsatın olursa ada81 konusunda bende ona hep aynı şeyleri dedim aus ile birlikte ama şükür biraz biraz değiştiriyor kendini
Amin canım çok teşekkür ederim iyi dilerilerin içinmalesef ben eşimden izin almadan kapıya bile çıkamam canım biraz kıskançtırda aileme bile göndermiyo bir hafta kalıcaksın diyo bende gitmişken 20 gün kalayım bari diyorum ama bakalım onun içinde epey bi dil dökmem lazım
Amin canım inşallah ah bende nasıl kızıyorum bi bilsen ama halledemiyoruz yıllardır kronikleşti bizde artıkayy çok kızıyorum böyle eşlere
ama sorunu çözmüşsünüz senin adına sevindim,inşallah istediğin kadarda kalırsın
O nasıl yapılıyodu canımKızlar ben size ayran detoks unuda tavsiye ederim iki gün. Ve yağdan gidiyor eskiden çok yapardık aeben abla ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?