Kuzummm benimm ortimm kayipp nerlerde acabaaa kacirdim mii okuyamadim miii ahu nere kacti yoksaa beni ortii gorunce aman tanrimmm bu ne diyip topukladi mii nolduu acepl
Yerim senj can kaptanim... Nasıl moralim bozuk geçtim salona az önce çorbacidan gelen babasina bıraktım ömeri ne hali varsa görsün dedim artık yaklasik 3 saattir uyumasini bekliorum. Aglior kziyor oyun istio 8 9 de uyuyan bebe hala uyumadi direnio. Sabah da erkenden uyanır . Tatil güya .. Yavrum iyi olsun mutlu olsun ben surunmeye razıyım tabi de. Ona yansitmadm hiç ama resmen pilim bitti . Sinirler tavan oldu mesajlarin benj rahatlatti
Evet hayatta her sey insan icin hayatta kimseyi kinamam en kotu insan bile bi hata yaptiginda acaba ne yaşadı içinde neler oldu diye durup düşünürüm...Hayatta her Şey insan için.baskasinin başına gelen hak etti diye gelmiyor o yüzden garantimiz yok heran bizimde başımıza gelebilir. O yüzden çocukları dünyanın her türlü haline hazırlıklı yetiştirmek lazım.
Bakıom ablam.. Ay halimi anladın
Senin orti bugün yoğundu ... gece gelir mutlaka...
Ahudan neler çekecen bu hafta bakalım :))))
Tepene dikilir her menüde .
Yavrum bugün bende Yusuf u napsam mennun edemedim .
O oyun bu oyun ... pil bitti .
Iki oturdum ... öfff ... pöööf ... diyor hemen .
Bırak babası ilgilensin ... az nefes al sende .
Bireysel dereceleri koydum gördün mü
Seni etiketlediğim mesajlara bak geçmişte .
Daha önce bi tanıtım formu yazmıştım ama maşallah çok aktif bi sayfa olduğu için gözden kaçmıştır ben 26 yaşında 1 çocuk sahibi çalışan ve yaklaşık 3 haftadır diyet yapıp son hafta baya duraklayarak 64.5 kilo ile kilo vermeye devam eden biri olarak sana rakip oluyorumRakibemi tanımak isterim
Baktin mi baci sen dé menüme .anca bu kadar tutabildim vàla kendimı 4 te aksam yemegi yemisim baci acikiorummmmm. Erişte kaşık kaşık yiyen ben 2 Çatal aldım kiz
Acaba dely ne yiyecek.veroyu hiç sormuyorum içimde deli bi korku
Oy vero oy takıldım sana.sendeki gelişme taş devriyle uzay çağı farkı.supersin.sagligin için. Umarım vücudun alışırBaktin mi baci sen dé menüme .anca bu kadar tutabildim vàla kendimı 4 te aksam yemegi yemisim baci acikiorummmmm. Erişte kaşık kaşık yiyen ben 2 Çatal aldım kiz
Yaa demi doğru diosun dà. Ne bilim benim bebe ilk olunca .bi d é biz esimle 2 3 senedir yalnız dik ve uyku tatil bizm için çok önemlidi. Alışmaya çalışıyorm dà. Eşim evde olmayınca çöl tahammülsuz oluyorm ya. O varken daha güçlü. Sen masallahhhhh eşin yokken iyi basarmjsssin. .aĺlahm sağlık versin ..aman hasta olmasınlar da yavrular ..varsın biz hiç uyumayakVorones bu günlerde geçer.anisi kalır.benim ortanca bi hasta olsun ateşi düşmezdi.biri karnımda biri kucağımda eşimde yok gece uyandırıp çağırdığim kaynimla acil lerde kaç sefer uykusuz kaldım.sabah kalıp işe gittim.
Hala benimkilerin tatil anlayışı yok.
Daha bu sabah ada teyzesi kılıklım sabahın köründe elinde elbise şunu mu giysem bunu mu diye gelmiş. Kilotlu çorabı giyememiş.
Bugünün menüsü
Sabah 1 bardağı elma sirkeli olamak üzere 2 bardak su
Kahvaltı peynirli omlet bi dilim kaşar peynir 2 çeri domates yarım tatlı kaşığı bal 2 ceviz 6 badem
ARA 1 mandalina 3-4 dilim portakal
AKŞAM balık ve salata
ARA limonlu sodalı yeşil çay
2 lt de su
Way cok cok zekice bir stratejiGüzeller orti (senelerin okeycisi olarak alışkanlık) sistemi benim için önemli.
Çünkü tek tek yarışta kişi diyetten kopabiliyor . Kaybetse kendi kaybedecek .
Ama burda ortağınıza,karşı da sorumlusunuz .
Siz yediniz diye o neden büyük ödülden mahrum kalsın ???
Birbirinize sıkı sıkı sarılın 3 hafta
İnsallah da pek sanmiom. Benim gene geçen sene gibi olur .sanırım. .Ben gene hirslanip yaz için zayıflamak istiyorum. Alışveriş ve gezmek .. zayıf ve istediğin bedendeOy vero oy takıldım sana.sendeki gelişme taş devriyle uzay çağı farkı.supersin.sagligin için. Umarım vücudun alışır
Öyle deme hastada olmasınlar mışıl mışıl onlarda bizde uyuyalım.bal kaymak olsunYaa demi doğru diosun dà. Ne bilim benim bebe ilk olunca .bi d é biz esimle 2 3 senedir yalnız dik ve uyku tatil bizm için çok önemlidi. Alışmaya çalışıyorm dà. Eşim evde olmayınca çöl tahammülsuz oluyorm ya. O varken daha güçlü. Sen masallahhhhh eşin yokken iyi basarmjsssin. .aĺlahm sağlık versin ..aman hasta olmasınlar da yavrular ..varsın biz hiç uyumayak
Way cok cok zekice bir stratejicok fenasin cokkk
Bende esim olmasaydi zor buyuturdum valla...sagolsun cook yardim etti kizimi büyüturken birlikte uyandik geceleri birlikte baktik....Yaa demi doğru diosun dà. Ne bilim benim bebe ilk olunca .bi d é biz esimle 2 3 senedir yalnız dik ve uyku tatil bizm için çok önemlidi. Alışmaya çalışıyorm dà. Eşim evde olmayınca çöl tahammülsuz oluyorm ya. O varken daha güçlü. Sen masallahhhhh eşin yokken iyi basarmjsssin. .aĺlahm sağlık versin ..aman hasta olmasınlar da yavrular ..varsın biz hiç uyumayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?