Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menün gayet güzel olmuş ortim sherry sekercikiz el ele daha zayıf günlere

Canım Ausummmm ♡♡♡ canım benim. Çınarımdır o inşallah :)
Tamam bitanem sağolasın, listede yokumu okudum ya bi tuhaf hissettim kendimi bi an hayırlısı inşallah çok güzel gelirim bitanem ♡♡♡ güzel haberlerle gelirim umuyorum

Oyyy nanammmm hayır olsun kuzum inşallah ♡♡♡ ne güzel rüyalar, Allahım sen gerçeğini yaşat kurban olduğum

Şu an daha iyiyim bi psikolog araştırıp gitmem gerek
Kisinin en iyi psikologu kendidir bak uğur kosari bilirmisin ben tum kitaplarini aldim o kadar iyi geliyor ki insana lutfen okumadiysan butun kitaplarini al ve oku cook iyi gelir benim basucu kitabimdir....

Şu an daha iyiyim bi psikolog araştırıp gitmem gerek
Kuzumm içine atma yaşadığın herneyse güzelim agla agla acin neyse yaşa zehir dışarı akmadan yürek yıkanmaz.En iyi psikolog insanin kendisidir inan bana belli bir zaman sonra hissetmiyorsun en büyük acilarla bile yasabiliyor insan kendimden biliyorum.Evladimi kendi ellerimle topraga verdim ve asla bitti yasayamam dedim.Ailem ve esimin yaninda ağlayamadım lakin cok dus altinda yada lavaboda hickira hickiraa agladim katila katilaa hicbir destekte almadim ve kendi kendime aştım kisacasi hayat insani acısıyla yasamayi da öğretiyor.

Yaa geçmiş olsun

Çekim değil de. Nedenini de anlayamadılar
Röntgende bişey yok dolgularda da sorun yok , antibiyotik verdi haftaya tekrar gidicem

Röntgende çıkmaması ilginç .
Eee iltihap olasılığı var ki antibiyotik verdi.
Geçmiş olsun çok.
Bu arada eminim kullanmıyorsundur ama ben kendimde yaşadığım için iltihaplı ağızda zıkkım içmek :)) ağrıdan zıplamaya davetiye .
Menünde güzel .. klasik ceyda . 3 yumurta çok gelmiyor ... devamı kuş olduğu için :)

Aaaa bikmiyordum hadi hayirli olsun.. bu hafta zarardasin sekerim, normalde disli bir rakipsin ama bu hafta icimdr bir yag kiran hortladi

Canım menün güzelmiş ... aynen devam .
Adını etiketlediğim mesaja bak .
3 hafta 2 orti:) diğer 2orti ile çarpışacak .

Bende bugün eşleşme yaparken seni yazmayınca kötü oldum .

Ausencia ağlıyorum şu an yaa sebepsiz yere. İlaçlarımın dozunu mu artırsam, bi tane yerine iki tane selectra içsem ne olur? kelebekolacam
Canım sıkkın mesajları okumadım hala..

Daha iyi olduğunu sonra ki mesajda okudum .

Şimdi ilaç dozu arttırmak yooooooook.

Kafanı topla .... gel bizle kafa dağıt .

Bi seferde sen güçlü ol .... o şaşırsın ... saadet ağlayıp bana,sarmıyor diye .

Orti yarışına hazır mısınnnnnnn

Selam kzlar nasılsınız kilo verme durumlarınız nasıl ben suan daha almadm aynıyım

Ervammm

Iyiyiz biz güzelim . Senin nasıl gidiyor ?

Ablanı ... takımını unutma böyle

cansın sen

Kisinin en iyi psikologu kendidir bak uğur kosari bilirmisin ben tum kitaplarini aldim o kadar iyi geliyor ki insana lutfen okumadiysan butun kitaplarini al ve oku cook iyi gelir benim basucu kitabimdir....
Aynenn guzelimm o kitaplar banada en iyi gelenlerdenn şükürler oldun.Rabbimin verdiği de imtihan vermedigi de sinav dünyası gozacip kapamalik ahir zaman herhalimize şükürler olsun

Güzeller orti (senelerin okeycisi olarak alışkanlık) sistemi benim için önemli.
Çünkü tek tek yarışta kişi diyetten kopabiliyor . Kaybetse kendi kaybedecek .
Ama burda ortağınıza,karşı da sorumlusunuz .
Siz yediniz diye o neden büyük ödülden mahrum kalsın ???
Birbirinize sıkı sıkı sarılın 3 hafta

Kuzummm benimm ortimm kayipp nerlerde acabaaa kacirdim mii okuyamadim miii ahu nere kacti yoksaa beni ortii gorunce aman tanrimmm bu ne diyip topukladi mii nolduu acepl

Aynenn guzelimm o kitaplar banada en iyi gelenlerdenn şükürler oldun.Rabbimin verdiği de imtihan vermedigi de sinav dünyası gozacip kapamalik ahir zaman herhalimize şükürler olsun
Canim suan Allah sizin sahibinizdir kitabini okuyorum ilac gibi geliyor....evet her halimize sukurler olsun...

Yerim senj can kaptanim... Nasıl moralim bozuk geçtim salona az önce çorbacidan gelen babasina bıraktım ömeri ne hali varsa görsün dedim artık yaklasik 3 saattir uyumasini bekliorum. Aglior kziyor oyun istio 8 9 de uyuyan bebe hala uyumadi direnio . Sabah da erkenden uyanır . Tatil güya .. Yavrum iyi olsun mutlu olsun ben surunmeye razıyım tabi de. Ona yansitmadm hiç ama resmen pilim bitti . Sinirler tavan oldu mesajlarin benj rahatlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…