- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Menün gayet güzel olmuş ortimCumartesi menü bildirimi 11.02.2017
KALKINCA :
1 bardak ılık limonlu su,
1 çk çörekotu yağı,
1 fincan türk kahvesi,
2 kuru kayısı
KAHVALTI:
yarım lavaş,
marul
peynir,
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı zahter baharatı
az mantarlı omlet
ARA :
1 minik muz
ÖĞLE :
bir kase et suyundan tarhana çorba,
1 kase peynirli salata,
1 kase acı biberli yoğurt
ARA : yok
AKŞAM :
1 kase çorba,
3 yk et kavurma,
2 yk patlıcan kavurma,
3 yk yoğurt
ARA :
yarım portakallı – tarçınlı yoğurt
SU : 2 lt
SPOR : yok
Bu haftayi unuy canim, gecen hafta masumun haftasiydi, bu hafta benle kelebemin haftasi olacak , bu da sana puhahahaaaaSonucta sen ve kelebek rakibemsiniz takipteyim seniiii haberin ola)
Güle güle giy cnm geldimi dogal gazınızSlm bugün dışarıdaydık yeni cici aldım çok şükür eskisi gibi hantal değilim
Canım Ausummmm ♡♡♡ canım benim. Çınarımdır o inşallah :)İnşallah güzelliğimmm ...
Nana gelmeyeydi rüyanın sonuna öğrenirdim Çınar paşa mıydı :)))
Bu arada dün yazdığım meseleyi hallettik , bu haftadan itibaren izinli notu düşülecek yanına . Hafta yyoksun listede
Ama bombaaaaaaaaaaaaa gibi geleceksinnnnn ki
Liste de bana da sana uygun geldi
Belli değilmiş süre , 15 güne netleşir kalışım dedi .
Rabbim güzel haberler nasip etsin saydınım da , buluşmayı denk getirmek kısmet :)
Ama benim sözüm söz Mart / Nisan İstteyim nasipse.
Oyyy nanammmm hayır olsun kuzum inşallahGeçenlerde bende rüyamda saydın78 i gördüm kucağında bebek vardı, çekindim kendisine demeye
Takım birinci olamadı mıortalaması iyiydi gerçi ama 3.takimdaki kızın ortalaması tüm takımları geride bıraktı sen tüm listeyi izne ayır, ben geleyim , her hafta iyi ortalama çıkarırız ablam ne dersin
Dedi kilo veremeyen Nana
Bu konu aklımda ... max. sayı olduğu gibi min. sayıda olmalı takımlarda ... takım ama biri eksi biri artı , hop 1.lik ...adil değil .
Neyseeeeeeeeeeeeeeeee
Diyoruz ...evet ya saydınım için dua dua dua ..tedavi süreci başladı yine ...
Sen neden saldın kuzum ?
Git kendi başarı sayfanı oku oku gaza gaza gel
3 yumurtaCumartesi ;
Sabah:
3 yumurtadan kırmızı biberli peynirli omletimsi
Minik parça ekmek ve bal
Kahve
Akşam:
Kabak mücver 1 tane
Chiali goji berry li yoğurt
Spor :60 dk 6km
Kisinin en iyi psikologu kendidir bak uğur kosari bilirmisin ben tum kitaplarini aldim o kadar iyi geliyor ki insana lutfen okumadiysan butun kitaplarini al ve oku cook iyi gelir benim basucu kitabimdir....Şu an daha iyiyim bi psikolog araştırıp gitmem gerek
Kuzumm içine atma yaşadığın herneyse güzelim agla agla acin neyse yaşa zehir dışarı akmadan yürek yıkanmaz.En iyi psikolog insanin kendisidir inan bana belli bir zaman sonra hissetmiyorsun en büyük acilarla bile yasabiliyor insan kendimden biliyorum.Evladimi kendi ellerimle topraga verdim ve asla bitti yasayamam dedim.Ailem ve esimin yaninda ağlayamadım lakin cok dus altinda yada lavaboda hickira hickiraa agladim katila katilaa hicbir destekte almadim ve kendi kendime aştım kisacasi hayat insani acısıyla yasamayi da öğretiyor.Şu an daha iyiyim bi psikolog araştırıp gitmem gerek
Yaa geçmiş olsun
Çekim değil de. Nedenini de anlayamadılar
Röntgende bişey yok dolgularda da sorun yok , antibiyotik verdi haftaya tekrar gidicem
Aaaa bikmiyordumhadi hayirli olsun.. bu hafta zarardasin sekerim, normalde disli bir rakipsin ama bu hafta icimdr bir yag kiran hortladi
Canım Ausummmm ♡♡♡ canım benim. Çınarımdır o inşallah :)
Tamam bitanem sağolasın, listede yokumu okudum ya bi tuhaf hissettim kendimi bi anhayırlısı inşallah çok güzel gelirim bitanem ♡♡♡ güzel haberlerle gelirim umuyorum
Ausencia ağlıyorum şu an yaa sebepsiz yere. İlaçlarımın dozunu mu artırsam, bi tane yerine iki tane selectra içsem ne olur? kelebekolacam
Canım sıkkın mesajları okumadım hala..
Selam kzlar nasılsınız kilo verme durumlarınız nasıl ben suan daha almadm aynıyım
Kuzumm içine atma yaşadığın herneyse güzelim agla agla acin neyse yaşa zehir dışarı akmadan yürek yıkanmaz.En iyi psikolog insanin kendisidir inan bana belli bir zaman sonra hissetmiyorsun en büyük acilarla bile yasabiliyor insan kendimden biliyorum.Evladimi kendi ellerimle topraga verdim ve asla bitti yasayamam dedim.Ailem ve esimin yaninda ağlayamadım lakin cok dus altinda yada lavaboda hickira hickiraa agladim katila katilaa hicbir destekte almadim ve kendi kendime aştım kisacasi hayat insani acısıyla yasamayi da öğretiyor.
Sendee oylesin birtanemm inan cani gönülden seviyorum seni ve burdaki tüm dostlarimi iyikii varsinizz
cansın sen
Aynenn guzelimm o kitaplar banada en iyi gelenlerdenn şükürler oldun.Rabbimin verdiği de imtihan vermedigi de sinav dünyası gozacip kapamalik ahir zaman herhalimize şükürler olsunKisinin en iyi psikologu kendidir bak uğur kosari bilirmisin ben tum kitaplarini aldim o kadar iyi geliyor ki insana lutfen okumadiysan butun kitaplarini al ve oku cook iyi gelir benim basucu kitabimdir....
Kuzummm benimm ortimm kayipp nerlerde acabaaa kacirdim mii okuyamadim miii ahu nere kacti yoksaa beni ortii gorunce aman tanrimmm bu ne diyip topukladi mii nolduu aceplGüzeller orti (senelerin okeycisi olarak alışkanlık) sistemi benim için önemli.
Çünkü tek tek yarışta kişi diyetten kopabiliyor . Kaybetse kendi kaybedecek .
Ama burda ortağınıza,karşı da sorumlusunuz .
Siz yediniz diye o neden büyük ödülden mahrum kalsın ???
Birbirinize sıkı sıkı sarılın 3 hafta
Canim suan Allah sizin sahibinizdir kitabini okuyorum ilac gibi geliyor....evet her halimize sukurler olsun...Aynenn guzelimm o kitaplar banada en iyi gelenlerdenn şükürler oldun.Rabbimin verdiği de imtihan vermedigi de sinav dünyası gozacip kapamalik ahir zaman herhalimize şükürler olsun
Yerim senj can kaptanim... Nasıl moralim bozuk geçtim salona az önce çorbacidan gelen babasina bıraktım ömeri ne hali varsa görsün dedim artık yaklasik 3 saattir uyumasini bekliorum. Aglior kziyor oyun istio 8 9 de uyuyan bebe hala uyumadi direnio
Gelir tabii ki begümüm , geliyor da ...listeden izinli arselka , izinden döndü ve tekrar katılıma başladı yani yeni üye değil.
Ama itirazlarınıza açığım ...
Dilek merhabalar , hoş geldin . Fatma bahsetmişti geleceğinden ...
Kilo için mutsuz mu olur insan hiç yahu ?
Karar verdin ya , geldin ya buraya ...gerisi çorap söküğü ..
İlk sayfada ki formu doldurup paylaşır mısın lütfen ?
Ben beğendim adacımmm .
Gayet iyi .
Sen nasıl hissediyorsun kendini ?
Deliiiiiiiiiii sana L giyip sevinmek yooook . Öyle giyinince sevinip diyeti bırakıyorsunnn . Gel şu 75 e ... sonra gül eğlen çoş ...
Canım geçmiş olsun çok .
Dr munda demiş antibiyotik alma bence de .
Adaçayı , tuzla gargara ...ve bol bol dinlen .
Ilık su için sürekli .
Saadet sadece adanın şu alttaki mesajını uygula .
Başka da bir şey yapma .
Ha bir de menü yaz .
Dün menünü gördüm , 4 günlüğü 3 günde bırakmış sanırım .
Menünde de pilav vardı akşam yanılmıyorsam , olmasın .
Birde grupları açıkladım .
Ortağın @mimu88 ... ikiniz ahu ve dely ile savaşacaksınız 3 hafta :))
Süpeeer akıl ... öpecem ada .
Salatada olaydı ala olurdu ... Güzel dely .
Böyle devam et . 6 gün sık dişini . Cuma kilolar gidince sende çoşacaksın zaten .
Fatma ikinizi vero ile bilerek eşleştirdim , umarım memnun kaldınız .
İkinizden de harika sonuçlar bekliyorum .
Kavurun şu listeleri ...
Harikasın vero ... bunlarla kilo veriyosun ...düşün ki patates/erişte yerine 2 but daha fazla salata ile doyduğunu ..vay vay vay ..
Çok sevindim vero cidden .
Muhteşem bir ikili oldu yaaa ... Fatma bu ara biraz durdu , bombası gelecekte ne zaman gelecek . Fatmayı çoşturma görevi senin vero ...seni çoşturma görevi de benim :)))
Ben çokta ooooo çok kötü bulmadım . Elbette oynamalar gerek . Ama felaket bir menü değil.
Sabah yumurtadaki patatesi kaldırsak .. öğle salatamını bulgurla yeseydin mesela ... akşam sadece çorba ve tavuk dönerle salata ayran ...
Bak 2 değişiklik çok şey değiştir .
Neyi ne ile ne zaman yediğimiz önemli .
Bir de yeşil çay tüket mutlaka ve 2,5 lt en az su :)
Su azalmış shery!immm :)
Biraz daha içiver . Onun dışında güzel .
Sen nasılsın ? Ece nasıl oldu ?
Daha da iyi olacaksın tubamm .....
Tam da onu yazacaktım , akşam ekmeği ve karbonu kaldır tuba .
Ya protein al ya sebze ...
Yoğurtla
Akşam ekmek yok :))
Bir de eşleşmeleri okudun mu ?
Orağın pamuk , beraber rakiplerinizi devirecekisiniz :))
Katılamam , ortime destek olamam dersen ..yaz lütfen .Ya da mutlaka daha sık gelip ortinin menülerini takibine al , birbirinizi motive edin .
Bende öğlene kadar kuş kadar yiyip akşam ki menünü görmekten pişmanım .
Onları öğlen yiyeydin keşke .
Balık patates geç saat değildi umarım , 5-6 ise iyi yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?