Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok zararlı şeyler bunun bi de yaşlılığı var.insuline bagimli diyabetus mellitus hipertansiyon hiperlipidemi koroner artrr hastaligi var

Bu en kötü senaryo .
Ama hadi diyelim böyle olacak .
Yaza 68 le girip 75 le çıkmak mı ????
Yaza 58 le girip 65 le çıkmak mı ???

O yüzden şimdi 58-59 olacaksın .
Nisanda yürümeye ... mayıstan itibaren bisiklete .... o zaman yesende sabitleteceksin .

Gör bak .

Bende esim olmasaydi zor buyuturdum valla...sagolsun cook yardim etti kizimi büyüturken birlikte uyandik geceleri birlikte baktik....
Sağolsun benim eşimde oyledir de şu iki gundr arkadaşlar ı gelio o gidio o yüzden yalnz kalmak ilgilenmek çok yıpratıcı oldu

Sağolsun benim eşimde oyledir de şu iki gundr arkadaşlar ı gelio o gidio o yüzden yalnz kalmak ilgilenmek çok yıpratıcı oldu
Ben hali saha macina bile gondermek istemezdim hahaha ) sonra bacagini sakatladida gidemedi )) spor hayati bitti...)

Aynen ablam ben o yaza hamis falan olmasam hani büyük konismim de
68le asla girmem. .58 59 olmam şart. .şimdiden baslattin benj sağol ki o zman 56 bile olurum bisiklet vs. Ile

Kaptanim Ausencia ben ortimi tanimiyorum, pek sık gelmiyo buraya A arselka acaba artık gelicek mi
Burdayım canım bugün ablamin çocuklarına da ben baktım evde toplam 6 çocuk vardı kreş havasında bir gün geçirdim yeni gönderdim evlerine hemen geldim hemen kendimi tanitayim canım sınıf öğretmeniyim ben iki çocuk annesiyim 69,9 kg yim biraz az gitti kilolar bu haftaya kadar ama bu hafta daha güzel sonuçlar bekliyorum inşallah

en çok sana yakışıyooo ama ...

Bi de bu hafta küçük eniştelikten terfi zamanı .
Şaka maka 2 haftada giden sadece 200gr .
Ama artı ile gelmedim diyecem kötü örnekler var.sery ile ahu da gitti ikisi de eksi döndüler.
Ben elimden geleni yapıcam olur inşallah kaptanicem

Kankim bak estim havamıdda attım ama rakiplerde dişli tırsmıyor değilimbir yerdr listelerde dwrceleriyle @pamuksk diğer yanda istikrarlı bide liste değiştiren T tuba52 var yani aramızda kalsın güçlü rakipler
Amaaaaaaa biz kötümüyüz
Bilmiyorumne olacağımı sende bende süpriz yumurta gibiyiz ne çıkarız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…