- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Yok zararlı şeyler bunun bi de yaşlılığı var.insuline bagimli diyabetus mellitus hipertansiyon hiperlipidemi koroner artrr hastaligi varİnsallah da pek sanmiom. Benim gene geçen sene gibi olur .sanırım. .Ben gene hirslanip yaz için zayıflamak istiyorum. Alışveriş ve gezmek .. zayıf ve istediğin bedendeyazin avm lerde gene gomerim fasfood pizza kola dondurma. Bunlar şimdi bana heden
Hadi bakalim petullll gorelim bu hafta sahalarda sizi
Şimdi kelebekle girin kol kola ... rakipler sağlammmm ...
Her hafta bi stil bulan masumm ve yeni listesi ile ada ...
3 hafta ...
Eee bu 3 haftada sen oldun 72
İnsallah da pek sanmiom. Benim gene geçen sene gibi olur .sanırım. .Ben gene hirslanip yaz için zayıflamak istiyorum. Alışveriş ve gezmek .. zayıf ve istediğin bedendeyazin avm lerde gene gomerim fasfood pizza kola dondurma. Bunlar şimdi bana heden
Sağolsun benim eşimde oyledir de şu iki gundr arkadaşlar ı gelio o gidio o yüzden yalnz kalmak ilgilenmek çok yıpratıcı olduBende esim olmasaydi zor buyuturdum valla...sagolsun cook yardim etti kizimi büyüturken birlikte uyandik geceleri birlikte baktik....
Sen goremezsin tozdan dumandan. Ay yine küçük enisteye bağladım. Çözün beniHadi bakalim petullll gorelim bu hafta sahalarda sizi))
Sağol canım yardımlarını bekliyorum fatma
Ben hali saha macina bile gondermek istemezdim hahahaSağolsun benim eşimde oyledir de şu iki gundr arkadaşlar ı gelio o gidio o yüzden yalnz kalmak ilgilenmek çok yıpratıcı oldu
Sen goremezsin tozdan dumandan. Ay yine küçük enisteye bağladım. Çözün beni
Aynen ablam ben o yaza hamis falan olmasam hani büyük konismim de
Bu en kötü senaryo .
Ama hadi diyelim böyle olacak .
Yaza 68 le girip 75 le çıkmak mı ????
Yaza 58 le girip 65 le çıkmak mı ???
O yüzden şimdi 58-59 olacaksın .
Nisanda yürümeye ... mayıstan itibaren bisiklete .... o zaman yesende sabitleteceksin .
Gör bak .
Burdayım canım bugün ablamin çocuklarına da ben baktım evde toplam 6 çocuk vardı
Ben de hiç ıstemiom. .Hep surat yapiom ama kiyamam git diom sonra.Ben hali saha macina bile gondermek istemezdim hahaha) sonra bacagini sakatladida gidemedi )) spor hayati bitti... )
Ben hali saha macina bile gondermek istemezdim hahaha) sonra bacagini sakatladida gidemedi )) spor hayati bitti... )
Ama artı ile gelmedim diyecem kötü örnekler var.sery ile ahu da gitti ikisi de eksi döndüler.
en çok sana yakışıyooo ama ...
Bi de bu hafta küçük eniştelikten terfi zamanı .
Şaka maka 2 haftada giden sadece 200gr .
He he he siz iki kare bitter yerken biz masumla varisa varirizSen goremezsin tozdan dumandan. Ay yine küçük enisteye bağladım. Çözün beni
Ayyy cook isime geldi niye yalan soyleyim gece 10 da gidip 12 de geliyordu sinir oluyordum...
Aynı benim Mr.değnek :))))
Deliriyor şimdi ... hem lig maçları vardı hem antreman ... hem halı saha ...
Hepsi yasak artık
Sağolsun benim eşimde oyledir de şu iki gundr arkadaşlar ı gelio o gidio o yüzden yalnz kalmak ilgilenmek çok yıpratıcı oldu
Hanımmmmm hanimmmmmm sen benim bitterleri sayacağına transparan lahmacunlarina bakHe he he siz iki kare bitter yerken biz masumla varisa variriz))
Anammm bu saate hayatta şu koltuktan kalıpta bu saatte spor yapamam valla pili bitmis bebek gibi yatiyorum enerjine sağlık sekerimAy ben bugün spor yapmadım adam sahanın tozunu alırken ben de bi 5 mil yapayım geç mec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?