Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günün menüsü
Sabah. 1 i sirkeli olmak üzere 2 bardak su
Kahvaltı. Sucuklu yumurta beyaz peynir kaşar peynir 1 tatlı kaşığı bal 2 ceviz 7 badem

ARA Yeşilçay limonlu

Öğlen 1 adet elma

Akşam. Maalesef misafirlikteydik yarım dilim kek ve 1 kurabiye kalanları kızımın ağzına tepiştirdim

Su 2,5 litre
Spor 350 ip atlama ve 250 bel simiti hareketi ecemavi

79.9 değil mi ?

Ulaşmamam için sebep göremedim ben ?

5 günde 900 gr ... hiç anormal değil ...hele bir iki haftadır durmuş bir bünyede ... (yarın 80.8 olacaksın ya :) o yüzden 900 dedim )

Seri sabaha göre gün içinde eksi çıktıysa
Bence sabaha eksileri görürsün cnm bı

ay kızlar heyecanlandım...
kendime nazarım degmesin

Tabii ki güzel bir menü olmamış canım .
Sabah ki ceviz ve bademi , arada yeşil çayına alsan ...
Öğleni elme ile geçiştirmek yerine en azından biraz haşlanmış beyaz et / salata ... ya da sebze / yoğurt yesen ...
Ve tabii ki her nerede olursak olalım ... teşekkür ederim ben almayayım diyerek cızlara dokunmasak .

Ama o akşam harici de iyi değil menü .

Su ve spor güzel gayet .

Ay Ece bu ara pek bi huysuz.
Durmadan uykulu durmadan ağlıyor.
Memeyi de bıraktı, zorladım, yemekte vermedim ama ı ıh. bugün bir kez emdi. gerisi yemek yedi.
maşallah herşeyi de yiyor. haşlama et yedirdim mesela akşam, bol yoğurt yiyor, meyvesi çorbası herşeyi yiyor.
ama gece hariç hiç emmemesine canım sıkkın.
hataydayken başladı bu, gelince de devam etti. biraz daha üstüne düşmek istiyorum belki geri döner bana.
sanki terkedilmiş gibiyim.
ve reglim yakın ya epey sinirliyim, diyet bende yoksunluk yarattı birazda.
sağolsun eşim sakin biridir, sebebini biliyor ya hep idare etti

Yeşil elma varsa ye .
Portakal şeker .
Gece olmaz .

ben ara olarak verdiğim portakalı yemedim.
gerek görmezsem yemicem..

Son düzenleme:
Portakal diyetini evde olsam bende yapmak istiyorum aslında , sen ara ogune alışık oldugun için zorlamıştır bence seni
Rvdem götürme imkanin yok mu masum?? Ben öyle yaptım..aslinda hergun götürüyorum çünkü dışardan istiyorlar ve hepsi yağlı kizartma yemekleri..

Dis cikariyordur belki ondandir..

Aynen haklısın kaptanım ben diyete başladığımdan beri ekmeği birden ve tamamen kestim ama kahvaltıda eksikliğini hissettiğim için beni tok tutan badem ve cevizi almıştım. Bu arada gerçekten dengesiz bir menü oldu bugün öğlen yemeği aksayınca ve bundan sonra cıslardan uzak olucam inşallah

Oyyy sirtim tutuldu burnum akmaya basladi..1.5 saat balkon temizledim yaparken farketmedim aksam çıktı iste..

Sabaha biseycigim kalmaz cok zor grip olurum (şom ağzını açan smiley)

Menü

10:30 yogurt.yulaf kepegi 1 yk pekmez 2 cevizli karışım

13:00 bizimkiler kahvalti yaparken küçük bir dilimin icine 1 catal sucuklu yumurta..

18:00 1 etimek.karisik yesil salata.1 bardak salgam.3 catal makarna

Saat 10 dan beridir ayaktayim..sporda nirvanaya esdeger.m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…