Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben öyle olunca 1 limonu kaynatip kabuguyla yerim.biraz acı oluyor ama ilginç bi şekilde engelliyor.bu da kocakari yontemi

Vavvv cano süper olmuş Menün bayıldım

Senden ne haberler saydınım ?

Biz bildiğin gibi devam .

Ay geliyorsun selam vermeye ama ... izne çıktın ya , sanki hiç yokmuşsun gibi özledim be
Ben varım, burdayım tatlım hep sizlerleyim ruhen
Bende özlüyorum hepinizi
Yarın kontrolüm var bakalım durumum ne

@MuMu85
Pazar :

Sabah :
3 yumurtadan peynirli omletimsi
4 zeytin
Kahve

Akşam:
Izgara balık
Salata

3.5 litre su içtim yaklaşık
93 dk yürüyüş 9 km = 630 kal.

Yine çok güzel ki .

Biraz değişik menü day ... etimekle makarna falan :)
Ama o yorgunluğa hepsi erimiş , az bile gelmiştir .

ada81

Ben öyle olunca 1 limonu kaynatip kabuguyla yerim.biraz acı oluyor ama ilginç bi şekilde engelliyor.bu da kocakari yontemi
Kelebegim yiyemem oyle de yatmadan bi nane limon üstüne bir hap atarim..farketmedim esimde soyleniyor yüz kere ayagina bisey giy dedim diye..canimin hic kiymeti yoktur benim..ilerde çıkmasa bari simdiki dikkatsizliklerim..

Kelebegim yiyemem oyle de yatmadan bi nane limon üstüne bir hap atarim..farketmedim esimde soyleniyor yüz kere ayagina bisey giy dedim diye..canimin hic kiymeti yoktur benim..ilerde çıkmasa bari simdiki dikkatsizliklerim..

Aynı ben ...
Eşim çocuk gibi uyarmasa ... bence çoktannnn

Balkon.dedigin.teras her halde.
1.5 saat süren balkon.temizliği?
Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…