- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ben öyle olunca 1 limonu kaynatip kabuguyla yerim.biraz acı oluyor ama ilginç bi şekilde engelliyor.bu da kocakari yontemiOyyy sirtim tutuldu burnum akmaya basladi..1.5 saat balkon temizledim yaparken farketmedim aksam çıktı iste..
Sabaha biseycigim kalmaz cok zor grip olurum (şom ağzını açan smiley)
Menü
10:30 yogurt.yulaf kepegi 1 yk pekmez 2 cevizli karışım
13:00 bizimkiler kahvalti yaparken küçük bir dilimin icine 1 catal sucuklu yumurta..
18:00 1 etimek.karisik yesil salata.1 bardak salgam.3 catal makarna
Saat 10 dan beridir ayaktayim..sporda nirvanaya esdeger.m
Vavvv cano süper olmuş Menün bayıldımPortakal diyeti 1. Gün – 12.02.2017
KALKINCA :
Bir bardak limonlu sıcak su
KAHVALTI :
2 küçük portakal
1,5 dilim etimek
Yeşilçay
ÖĞLE :
2 su bardağı yoğurt
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1 portakal
AKŞAM :
2 haşlanmış yumurta
Az z.yağlı yeşil salata
1 yk et kavurma, 1 adet köfte
2 su bardağı yoğurt
ARA : 1 portakal
SU : 2,5 Lt.
SPOR : yok
Sekercikiz
Ben varım, burdayım tatlım hep sizlerleyim ruhen
Senden ne haberler saydınım ?
Biz bildiğin gibi devam .
Ay geliyorsun selam vermeye ama ... izne çıktın ya , sanki hiç yokmuşsun gibi özledim be
@MuMu85
Pazar :
Sabah :
3 yumurtadan peynirli omletimsi
4 zeytin
Kahve
Akşam:
Izgara balık
Salata
3.5 litre su içtim yaklaşık
93 dk yürüyüş 9 km = 630 kal.
Oyyy sirtim tutuldu burnum akmaya basladi..1.5 saat balkon temizledim yaparken farketmedim aksam çıktı iste..
Sabaha biseycigim kalmaz cok zor grip olurum (şom ağzını açan smiley)
Menü
10:30 yogurt.yulaf kepegi 1 yk pekmez 2 cevizli karışım
13:00 bizimkiler kahvalti yaparken küçük bir dilimin icine 1 catal sucuklu yumurta..
18:00 1 etimek.karisik yesil salata.1 bardak salgam.3 catal makarna
Saat 10 dan beridir ayaktayim..sporda nirvanaya esdeger.m
@Ahu060812 5mil leslie
Ben varım, burdayım tatlım hep sizlerleyim ruhen
Bende özlüyorum hepinizi
Yarım kontrolüm var bakalım durumum ne
Kelebegim yiyemem oyle de yatmadan bi nane limon üstüne bir hap atarim..farketmedim esimde soyleniyor yüz kere ayagina bisey giy dedim diye..canimin hic kiymeti yoktur benim..ilerde çıkmasa bari simdiki dikkatsizliklerim..Ben öyle olunca 1 limonu kaynatip kabuguyla yerim.biraz acı oluyor ama ilginç bi şekilde engelliyor.bu da kocakari yontemi
Kelebegim yiyemem oyle de yatmadan bi nane limon üstüne bir hap atarim..farketmedim esimde soyleniyor yüz kere ayagina bisey giy dedim diye..canimin hic kiymeti yoktur benim..ilerde çıkmasa bari simdiki dikkatsizliklerim..
Benimde uykum geldi hihhh
Sagol orticimVavvv cano süper olmuş Menün bayıldım
Tmm tatlım veririm ♡♡♡ Allah razı olsun bitanemDişin nasıl oldu ceydam ? 9 km yürüyünce iyi olmuş gibi geldi bana :))))
Haber ver bize deeee.
Dua çoook dua sana
Yok annem yoookkk ne yemegi artik 5 mil ne yaaaaaa pofff yaneeeAda da tam açımmmm ne yesem diyordu
Balkon.dedigin.teras her halde.Kelebegim yiyemem oyle de yatmadan bi nane limon üstüne bir hap atarim..farketmedim esimde soyleniyor yüz kere ayagina bisey giy dedim diye..canimin hic kiymeti yoktur benim..ilerde çıkmasa bari simdiki dikkatsizliklerim..
Yok annem yoookkk ne yemegi artik 5 mil ne yaaaaaa pofff yaneee
Ben ben bennn okudum kaptanımLütfen Hedef Kilo mesajıı okuduğunuzu belirten bir ışık verin ... Ayrıca menülerinizi yorumladığım mesajı okuduğunuzu da bileyim . Bazen havaya yazdığımı düşünüyorum .
Dişin nasıl oldu ceydam ? 9 km yürüyünce iyi olmuş gibi geldi bana :))))
Haber ver bize deeee.
Dua çoook dua sana
Rvdem götürme imkanin yok mu masum?? Ben öyle yaptım..aslinda hergun götürüyorum çünkü dışardan istiyorlar ve hepsi yağlı kizartma yemekleri..
Ooooo masummmm yetiş bizim rakip 3 kisiymis megerrrBetüle bi mesaj atayım bakem ne yapmış :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?