Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne ne ne moralsizligi hemen onu kış kış ediyoruz biz çok iyiyiz güzeliz diyoruz iiiimmmmmm( yoga duruşlu smayli )

littlecoffeedoc kayıplardasın ?

Neye karar verdin bu hafta . Geçmiş doldu , sen seni etiketlediğim mesajları özellikle oku ve bildir .
İkili ortili yarışlara katılırım tabi menümü yazayım
Sabah
2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Çok az salça

Akşam
Et kavurma 8-10 yk
2 yk pilav
Yarım bardak limonata

Su : 2 lt
Spor yok

Bu günlerde modum düşük ama buraya geleceğim biraz daha iyi hissediyorum kendimi burada.

İyi gecelerrrrrrr

Aus bacım yarın diyete bismillah diyicrm inş . Ama ama . Amalarımla

Yarın sabah etkenden. Kayıt yenilemeye çıkıcam dişarı, sonrada arapça kursuna .
Akşama anca evdeyim .
Salı günüde sohbet var akşamada hacamat yaptırmayA gidicem inş.

Sanmaki başlamadan bahane üretiyorum sırf size söz verdim diye başlıyorum vaz caymak yok
Ama bu hafta menülerin düzenli olmayacak şimdiden bilesiz .

Bende bende at ozelden bana sonucu

Saadet ben 15 yaşında 67 kiloydum 50 li kiloları ancak ilkokulda gördüm sanırım ..
Her sene bi 5-6 kilo verir geri alırdım . Sonra diyet guruplarıyla tanıştım .
80 kiloya merdiven dayamıştım . Yavaş oldu ama oldu 58 kiloyla 38 bedenle mezun oldum 6. Takımdan .

Olmaz olmaz diye bişi yok ben 34 yaşında 3 çoçuktan sonra 58 kilo oluyorsam siz bu yaşta haydi haydi olursunuz

Ben ben bennn okudum kaptanım veee Hamdi beyin teklifine varım diyorum

İşte buuuuuuuuuuu süper

Sen daha menü yazmadın di mi

Eşim de aynı şeyi söyledi
Ama hala ağrıyor malesef , yürürken pek aklıma gelmedi sanırım

Heee aynı benim hasta iken spor yapan halim , eşimden tepki ; dur oğlum dur annen iyileşiyor şu an :)))

Ooooo masummmm yetiş bizim rakip 3 kisiymis megerrr )))

Aaaaa aaaaa kuru iftira :))) o ç.içileri sayacaksan , masumla rekor kırarım az önce özel bir iksir bile yolladım kendisine

Pilavı bırak saadet .
Ortine sıkı sıkı sarıl . Şimdi kayıp .Kartepe tatilinde . Pzt den itibaren gazlanın ikinizde . Rakipleriniz çok sağlam ahu ve dely.

Ve tabii ki istediğin kiloda olursun . @aeben ne güzel yazmış işte , biz ki bu yaşta indik .

Ama gel şurda motive ol sürekli :)

Ooooooooo aeben sahalara dönüyorrrrrrrrr.
Tartı bildirimi bekliyorum , ister yarıın ster cumaya kadar müsade .

Merhaba arkadaşlar geldim İşler güçler lapami yaptim ama sebze olmadan çok da beğenmedim artık başladık yapacaz sabah ola hayrola bu arada regl oldum her tarafım ağrıyor
Hoşgeldin pamuklcum oh mis enerjiyi depoladin şimdi sen oralarda burdada fırtına gibi esersin artık

P
ben kankama güveniyorum.olacak bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…