Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok haklsin .. tamam özür ... aptalca ydi soyledgm. Z at en herkes her yer cıs tesvikli. Pogaca yaparsam yerim. Başta kendime ayıp ederim.. vazgeçtim hiç de yapmam. Hiç değilse bu 3 hafta da
Kız vero ben dün kocama poğaça yaptım ankaraya gidicem diye attım buzluga dedim ben yokken çıkartır yersin sonra öyle bi koktuki dedim yiyeyim bir tane sonrada yok dedim bunu yiyene kadar 1 dilim ekmek 5 zeytin Peynir yumurta Domates salatalık yeşil biber maydanoz yerim dedim çünkü bir adet poğaça bütün bunlara eşit kaloride canimcim bundan sonra bi daha düşünürsün sende benim gibi yerken yoksa bizler hicmı bişeyler yapmıyoruz evet yapıyoruz ama yemiyoruz olay bu sekerim ki benim evim pastane gibidir sürekli bişeyler yaparım yapmayı seviyorum napiyim ama yemeyi sevmiyorum artik

Canım hiç üzme kendini benim bebe 3 aylikti bıraktı memeyi doktora gittim bu emmiyo inatlasiyo benle diye oda dediki bütün çocukların bi karekteri var dönem dönem oluyo böyle şeyler dedi seninkide öyledir cnm dönemseldır hiç zorlama vede üzme kendini

Balkon.dedigin.teras her halde.
1.5 saat süren balkon.temizliği?
Ben
Yok sherryim balkon ama büyük biraz..kisin tozdan derz aralari kararmis 3 sise kirec cozucu kullandim cicekler mermerler derzleri tek tek sungerle sil..1.5 saat sürdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…