- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
2 milini ona hediye ettim.Benimde uykum geldi hihhh))
Betul yapmadi kii yapmadi kiiii hahahaortiden vururum seni benim orti hasta yarina yaparrrr
Ablam da yaptiriyor. Annemede.yaptiriyor.aeben hacamata ilk fırsatta ben de el aticam.hem yapma hem yaptırma
Çoook güzel orticimAy daha menü yazamadım
Sabah
1 bardak süt
5 kaşık nesfit
Öğle
Kabak yemegi kıymalı
Ara
Ayran
Aksam
Balık
Bol salata
Ara
Yeşil çay
3 litre su
Spor yok
Ausencia @Ahu060812 Kedibochi
Vayyy vayyy güzel hareketler2 milini ona hediye ettim.
Kız veroÇok haklsin .. tamam özür ... aptalca ydi soyledgm. Z at en herkes her yer cıs tesvikli. Pogaca yaparsam yerim. Başta kendime ayıp ederim.. vazgeçtim hiç de yapmam. Hiç değilse bu 3 hafta da
Bir kupa süt 76 kaloriYok balim evde süt. Olsa dà içmem galiba .yok ye re kalori alırım kız. Süt yağlı bisi
Yooo saha serbest bu yönde.Vayyy vayyy güzel hareketler))) artik betül arti cikarsa onunda yarisini alirsin hahahaha ))))
Ayyyy bu kapışma benim icimdeki canavarı cikardi)) kirilmiyirsunuz demiii şaka yaneee ...
Bende yatiyorum simdi haydi hepinize iyi geceler...Ayy yorgunluktan sizamiyorum biri bana kışt desin.
Ben bi kere yaptırdım.burda hastanede yapılıyor. Gel öğretelim dediler.keske kendime yapabilme durumu olsaydıAblam da yaptiriyor. Annemede.yaptiriyor.
Memnun kaldılar
Canım hiç üzme kendini benim bebe 3 aylikti bıraktı memeyi doktora gittim bu emmiyo inatlasiyo benle diye oda dediki bütün çocukların bi karekteri var dönem dönem oluyo böyle şeyler dedi seninkide öyledir cnm dönemseldır hiç zorlama vede üzme kendiniAy Ece bu ara pek bi huysuz.
Durmadan uykulu durmadan ağlıyor.
Memeyi de bıraktı, zorladım, yemekte vermedim ama ı ıh. bugün bir kez emdi. gerisi yemek yedi.
maşallah herşeyi de yiyor. haşlama et yedirdim mesela akşam, bol yoğurt yiyor, meyvesi çorbası herşeyi yiyor.
ama gece hariç hiç emmemesine canım sıkkın.
hataydayken başladı bu, gelince de devam etti. biraz daha üstüne düşmek istiyorum belki geri döner bana.
sanki terkedilmiş gibiyim.
ve reglim yakın ya epey sinirliyim, diyet bende yoksunluk yarattı birazda.
sağolsun eşim sakin biridir, sebebini biliyor ya hep idare etti
ben ara olarak verdiğim portakalı yemedim.
gerek görmezsem yemicem..
İnşallah canım inşallah gel opucemAyyy yazin ikimizindr olsunnnnn))
Yok sherryim balkon ama büyük biraz..kisin tozdan derz aralari kararmis 3 sise kirec cozucu kullandim cicekler mermerler derzleri tek tek sungerle sil..1.5 saat sürdü..Balkon.dedigin.teras her halde.
1.5 saat süren balkon.temizliği?
Ben
Süpersin ortim gel opucemKış kış kilolar kış kış.
Gel gel fitlik gel gel
Yarından itibaren yaparım insallah kaptanım bugün kv günüydüYazmışsın :)))
Gayet güzel . Bir de spor olsa tadından yenmez .
Eline sağlık sekerim güle güle otur bi kahvede benim için iç ordada güneşe karsi oh misYok sherryim balkon ama büyük biraz..kisin tozdan derz aralari kararmis 3 sise kirec cozucu kullandim cicekler mermerler derzleri tek tek sungerle sil..1.5 saat sürdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?