Bilmiom kiz bilsem sormam yahu.. Yemedimm bisiii .. Aciimmm uleeeeeOf vero
Portakal masum ? Süt kalorili ve yağlı öylemi?
Girmedim ablam yemedim de. Yarin yazem inşallah..Portakalı bırak ..bu saatte ekmek arası masum :)
vero ... geç oldu iç suyunu yat uyu :)
Diyette insan acıkıkır bu saatlerde ... 2 kaşık yoğurt ye netan çalışsın sabaha ..içine de tarçın at bi kaşık .
Ya da sen hiç mutfağa girme :)
O 63 gelecek bu hafta .vorones
Yarın tartıl bana özelden yaz :) rakiplerin görmesin .
Günaydın
Kulaklarına vurdu ağrım
Başagti geçmişti hala devam
Birde rüyamda hsmburgerler var hareket ediyorlar yerde yakalarsam yiyebilcekmisim
Birini yakaliyotum üstüne atlayıp
Bı kalkıyorum ki ,marul olmuş
Haha dedim kesinAusencia değiştirdi .Ulan rüyada bile yiyemiyoz arkadaş
Kaptan birinden çıkmışsın öbürüne girmişsin ondan çıkmışsın ona girmişsin rüyada bile denetliyon haaa
Aynı benimki geçen bi sivilce çıkardım hah işte spora yüklendin ondan oldu zorladın sen diye ama ben biliyom kıskanıyolar bal gibiTeşekürler @roxen2303
Ausencia cnm antibiyotik verdi kapanmış boğazım hiç yutkunamiyorum zaten
Komple beyazlamış ağzımın içi
Utanmasam ağlıycam valla
Birde eşle ugrasmaca , diyet yaptığım için mis .. e sende iki gün önce yatttin diyetmi yapıyorsun diyorum .... Hemen herşeyi diyete bağlıyorlar
Kız dely deli ettin sen beniIyii aksamlar kizlar hareketli yogun bir pazae dinlenemedim
Menum 12.02.2017 Pazar
Sabah
5 dlm pattis kizartma
5 catal yumurta
1 kk peynirli
7 zeytin
2.5 dlm ekmek
3 bardak cay
Öğle
1 muz
Aksam
1 por.tavuk doner
2 ayran
Hayirli aksamlar,
Bugünkü menüm
cydnz_1
Sabah
2 dilim kizarmis kepekli tost ekmegi
Peynir zeytin
1 dilim pastirma
Yumurta (tava)
Yesil sogan
Ara
Sütlü kahve
Cok az kuru üzüm kuruyemis
Aksam
Tonlu Salata
Su suan 1 750 mllik sisemi doldurdum bitiririm ins bi kac gündür limonlu iciyorum suyu 1 kupada yesil cay icerim ins.
Ausencia cnm hedef icin tesekürler ama ben bu hafta 79.9 u görmeyi cok istiyorum önceden olsa coktan görmüstüm malesef meto mu cok bozmusum spora baslamam lazim ama önce parmagimin iylesmesini bekliyorum
Sabahki tarti mutlu etti devami gelir ins
Ay ben sherry ve mumu bunhafta 79.9 rüyasındayız inşalaahhhhh79.9 değil mi ?
Ulaşmamam için sebep göremedim ben ?
5 günde 900 gr ... hiç anormal değil ...hele bir iki haftadır durmuş bir bünyede ... (yarın 80.8 olacaksın ya :) o yüzden 900 dedim )
Huh huuuu işte bu
Ayy inşallah ortim ya.Canım hiç üzme kendini benim bebe 3 aylikti bıraktı memeyi doktora gittim bu emmiyo inatlasiyo benle diye oda dediki bütün çocukların bi karekteri var dönem dönem oluyo böyle şeyler dedi seninkide öyledir cnm dönemseldır hiç zorlama vede üzme kendini
Ohh misYok sherryim balkon ama büyük biraz..kisin tozdan derz aralari kararmis 3 sise kirec cozucu kullandim cicekler mermerler derzleri tek tek sungerle sil..1.5 saat sürdü..
İnşallah canım inşallah gel opucem
Olmaz sen herkesi opuon.Süpersin ortim gel opucem
Atmiyoruz canım nasıl yiyebildin mi ben sadece iki kaşık yedim yanında yoğurt yiyebilir miyiz ki öğlen de öyle denesemGünaydın sevgili takımım hepinizi özledimAusencia kaptanim menü sormussun işyerinde yazarım lapa ya tuz atıyor muyduk bilen var mi
Nasil yaniiiii 75 degilmiydin cuma gunuGünaydın...73.9 sana geliyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?