Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Girmedim ablam yemedim de. Yarin yazem inşallah..

Herkescikler yatar ben gelir
Bugün sabah en küçüğün toplantısı artı semineri vardı psikolog tarafından verildi çok güzeldi beni ödülle cezalandırma diye bi kitap tavsiye etti en kısa zamanda alacam inşallah çocuklarım için
Öğleden sonraya kadar sürdü Sonra amcamlara gittik gece geldik yengem maksimum kilonda beni görmüştüm son bana yarın nerde dedi çok şaşaırdı kk ile verdim dedim bende geleyim dedi gören geliyo haliyle
yarında eşimin dayısı çağırdı mezarlıklara gidecektik onlarla geçen demişti bende gelirim dedim şimdi eşimin teyzesindelermiş ordan onları alıp götürcem off götürmek istemesem götürmem de şimdi teyze de beni görsün istiyom

Son düzenleme:

Kaptan birinden çıkmışsın öbürüne girmişsin ondan çıkmışsın ona girmişsin rüyada bile denetliyon haaa
Aynı benimki geçen bi sivilce çıkardım hah işte spora yüklendin ondan oldu zorladın sen diye ama ben biliyom kıskanıyolar bal gibi
Iyii aksamlar kizlar hareketli yogun bir pazae dinlenemedim
Menum 12.02.2017 Pazar
Sabah
5 dlm pattis kizartma
5 catal yumurta
1 kk peynirli
7 zeytin
2.5 dlm ekmek
3 bardak cay

Öğle
1 muz

Aksam
1 por.tavuk doner
2 ayran
Kız dely deli ettin sen beni

79.9 değil mi ?

Ulaşmamam için sebep göremedim ben ?

5 günde 900 gr ... hiç anormal değil ...hele bir iki haftadır durmuş bir bünyede ... (yarın 80.8 olacaksın ya :) o yüzden 900 dedim )
Ay ben sherry ve mumu bunhafta 79.9 rüyasındayız inşalaahhhhh
Huh huuuu işte bu

Ayy inşallah ortim ya.
Demin uyandik emzireyim dedim aslinda ben aldim uykusunda emsin diye bi süre sonra ağlamaya basladi.
Burnu da fıkır fıkır ediyordu temizleyeyim dedik bi baktik yaniyor çocuk.
Ateş olmus kulaktan 38.5 !
Biliyorsun kulak tam ölçü vermez. Diğer türlü ölçturmez.
Hemn soyduk soğuk kompres filan biraz daha iyi şimdi.
Ama emme.baska bahara kaldi.
Sutum gidecek.
Ben 2 yasina kadar emsin istemiştim oysaki...

Günaydınlar .... Mutlu bir haftanın başlangıcına hoş geldinizzz

Selam verip çıkıyorum ... kahvaltı .. okula bırakma ... biraz market .. sonra ev .

Kedibochi tekrar geçmiş olsun canım . Kesinlikle diş çıkarma ateşi ve huysuzluğu ... ilk dişi olacakmış ya , zorlanıyor kuzum .

Ahu060812 menü nerde güzelim yenge ahunun giden yarısını tamamlamaya çalışmadı inşallahhh

DelyDoly sana özel mesajımmm var . Bugün aktif günlerine dön ve karbon almaaaa lütfen ... ve tartıl bana bildir

Pzt . Kilosu bildirimlerini bekliyorummm .
Rakiplerine duyurmak istemeyen özelden yazabilir

Hadi çıktım ben ....

Güzel olsun her şey

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Dün ugrayamadim alışveriş yaptık telefonum bozulmuştu mecburen yenisini aldık kızım hemen kadınlar kulübünu indirmiş anne kolay ulaşırsın diye indirdim dedi
İşin tuhaf yani yanına birde yemek sitesi indirmiş diyet yemek yanyan
Artık buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…