Allah kolaylık versin,ev taşımak çok zor işİyi haftalar arkadaşlar yoğun bi pazartesi ile başladım haftaya. Cuma da ev taşıyorum evde her yer koli her yer dandini. Akşamdan akşama çocukla nasıl toplanacaksam artık hayırlısı bakalım bu hafta baya zor geçecek bana
slm canım ALLLAH kolaylık versin ev taşıması yerleştirmesi gerçekten zor hele bir de küçük çocuk varsaİyi haftalar arkadaşlar yoğun bi pazartesi ile başladım haftaya. Cuma da ev taşıyorum evde her yer koli her yer dandini. Akşamdan akşama çocukla nasıl toplanacaksam artık hayırlısı bakalım bu hafta baya zor geçecek bana
Sagol FatmacimmHoşgeldin canım yeni işin hayırlı olsun nasılsın
Dikekciğim geçmiş olsum çok üzüldüm evdemisin okuldamı
Gecmis olsun canım acil şifalar diliyorum
Vaaaaav kim gelmiş hoşgeldin canım
İyi haftalar arkadaşlar yoğun bi pazartesi ile başladım haftaya. Cuma da ev taşıyorum evde her yer koli her yer dandini. Akşamdan akşama çocukla nasıl toplanacaksam artık hayırlısı bakalım bu hafta baya zor geçecek bana
canım şimdi ne diyim bilemedim gene bi dayanmaya çalışayım da bakayımpamuk aben abla hep 1 gün yapardı lapayı eger snei bu kadar bunalttıysa
bünyene yazık yapma canım bırak zaten giden 1. günde gidiyor
allah kolaylık versin canımİyi haftalar arkadaşlar yoğun bi pazartesi ile başladım haftaya. Cuma da ev taşıyorum evde her yer koli her yer dandini. Akşamdan akşama çocukla nasıl toplanacaksam artık hayırlısı bakalım bu hafta baya zor geçecek bana
ben gerekirse hiç birşey yemem seni geçerim diyecem de diyemiyorumYavrum bu pirinç Pilavı kilo yapiyiiiken. Lapası zayifkatio demek . Nişastası bilmem yağı yok emme olsun pilav .o.iki de çubukla yiyin bacilar cinliler gibim . Yada kaşık kaşık yiyi n kız. . ikili de geçecez siziii
Hadi bakem elimizden geleni ardimiza koymeyek. Yok be ya. Benim kahvaltıya baksana sade yumurta yemedim pastırmalıben gerekirse hiç birşey yemem seni geçerim diyecem de diyemiyorum
sen çatır çatır kg verdin geçen hafta
ama elimden geleni ardıma koymam kuzum
ay tatlı şey seniHadi bakem elimizden geleni ardimiza koymeyek. Yok be ya. Benim kahvaltıya baksana sade yumurta yemedim pastırmalıama gene de kork benden geccz sizi sen gene de sağlıklı ye iç. Hiç bişi yemeden olmas
canım şimdi ne diyim bilemedim gene bi dayanmaya çalışayım da bakayım
olamazsa olmaz bir daha yapmam ama yoğurtla deneyecem şimdi
belki daha iyi olur.
canımsın beni düşündüğün için teşekkür ederim.bence yapmaa pamuk devam etmeee
bukaar zorlanarak yapma
birdahaki sefere benim dediigm gibi yap
zaten ilk gün iyi kilo gidiyor yarın boşa işkence yapma kendineee
canımsın beni düşündüğün için teşekkür ederim.
Biliom biliom dà . Zor zanaat. Yemedgin bisiyi bu kilo verdirio die yemek zor iş. Kolay gelsin. Yahu.vorones pilavda kilo yapan birtek pirinç degil ki
onun yagı ,tuzu vs
gün boyu sadece pirinç yiyorsun yag, tuz yokkk
buda kilo verdiriyorr
sorma sorma ortalık bit pazarı gibi oldu.Yaaa bizim doktorumuz niye böyle bakıyor
Ayyy tasinmayi sevrn dunyada bi benim.baya heves ettiydim olmadı acaba şehir içi mi taşinsam değişiklige bayılırım.İyi haftalar arkadaşlar yoğun bi pazartesi ile başladım haftaya. Cuma da ev taşıyorum evde her yer koli her yer dandini. Akşamdan akşama çocukla nasıl toplanacaksam artık hayırlısı bakalım bu hafta baya zor geçecek bana
Walla ben sanırım onuda seviyorum.hersey bilinçaltında bitiyor.Biliom biliom dà . Zor zanaat. Yemedgin bisiyi bu kilo verdirio die yemek zor iş. Kolay gelsin. Yahu.
Yemek aşk işidir kız. Lapayi da severek yemek lazım . Yoksa mideyi hiç de doldurmamak lazm birak boş kalsın ketum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?