Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla ben seviyorum lapayıı , mgdesizmiyim neyimmm

valla ben seviyorum lapayıı , mgdesizmiyim neyimmm
Yanlış alıntı yapiom falan. Neyse buna şükr. Okulun net ı ile anca b ü kadar. kelebekolacam ben de severim taşınmayı yalnız değilsin

Masumum kıyamam deme öyle kendine. Merak ettim vala..belkim bi gün bnde denerim. Bu takımda yapmam dediğim çok şeyi yaptım. Hep sonuc iyi oldu

Aklımda ıspanak yemeği çorba vardi. Eşim aradı ki surpriz dedi. Biraz ben bira z annem yapcek aksam yemegi nı merak etme dedi. Dedi de ben Hemen ama çok kalorili olmasin dedimm mm. . Of gene benim disimda gelişen bi menü .allahm banà güç ver çok yemim .yemezken mutlu oliyim

kızlar ben bu lapayı yapıyorumda hani bağırsak çalıştırıyordu tık yok ki Nare83

Cts
Sabah eklediğim kahvaltı tabağı
Öğle/ara elma, portakal, muz
Akşam canımız bişey istemedi kahvaltı yaptık, haşlanmış patates, peynir, zeytin, domates, ekmek

Pazar
Sabah 1 dl ekmek, beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin, çay
Ara kahve, lokum
Öğle borş çorbası, domates, ayran
Akşam fırında erikli kuzu incik, kuzu pirzola , haydari, salata, 1 dl çavdar ekmeği
Gece çay yanına gofret

Pzt
Sabah maydanozlu naneli yumurta, beyaz peynir, zeytin, çay, 1 dl t.buğdayekmeği
Ara yeşilçay,5- 6 badem
Öğle 2 kepçe kurufasulye
Ara kahve, lokum
Ara 1 avuç a.fıstığı,kaju, yeşil elma
Akşam fırında kaşarlı mantarlı tavuk, marul salatası, ayran

Zencefilli limonlu bol su içiyorum biyandan da
Çok düzgün menüler çıkartamadım henüz ama inşallah düzelicek kaptanım ve hülya ablam. Eşimle iddiaya girdik 15 marta kadar 6 kg vermek için
vorones Daydream- eski işyerimde başladım yine gıda müh. olarak. Çocuklar annemlerdeydi bir haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…