sorma sorma ortalık bit pazarı gibi oldu. Ayyy tasinmayi sevrn dunyada bi benim.baya heves ettiydim olmadı acaba şehir içi mi taşinsam değişiklige bayılırım. Eşime diyorum ev içi değişiklik yapalım.ama hiç oralı olmuyor Sana kolay gelsin canim
Biliom biliom dà . Zor zanaat. Yemedgin bisiyi bu kilo verdirio die yemek zor iş. Kolay gelsin. Yahu.
Yemek aşk işidir kız. Lapayi da severek yemek lazım . Yoksa mideyi hiç de doldurmamak lazm birak boş kalsın ketum
Yanlış alıntı yapiom falan. Neyse buna şükr. Okulun net ı ile anca b ü kadar.valla ben seviyorum lapayıı , mgdesizmiyim neyimmm
Slm arkadaslar simdilik @aeben ime soz verdim yeniden gelmek icin bir slm verem dedim aksama gorusuruz ins.
kızlar ben bu lapayı yapıyorumda hani bağırsak çalıştırıyordu tık yok kiYanlış alıntı yapiom falan. Neyse buna şükr. Okulun net ı ile anca b ü kadar.kelebekolacam ben de severim taşınmayı yalnız değilsin
Masumum kıyamam deme öyle kendine. Merak ettim vala..belkim bi gün bnde denerim. Bu takımda yapmam dediğim çok şeyi yaptım. Hep sonuc iyi oldu
Ben bilmiom pek bacim da . Ne bilim form cayları icerdim ben emzirmezkenkızlar ben bu lapayı yapıyorumda hani bağırsak çalıştırıyordu tık yok kiNare83
kızlar ben bu lapayı yapıyorumda hani bağırsak çalıştırıyordu tık yok kiNare83
belkide ben yalnış anladım olsun bakalım ne olacak.yok cnm ben öyle bi etki görmedimmm
Bende cok severim yogurt ve pulbiberli olacak ama..valla ben seviyorum lapayıı , mgdesizmiyim neyimmm
sevmek miBende cok severim yogurt ve pulbiberli olacak ama..
Bende cok severim yogurt ve pulbiberli olacak ama..
Gercekten guzel oluyor tuz haric istedigin baharatla tatlandirabiliyorsun. Ben yogurt canavari oldugum icin hersey yogurtla yenebilir gözümde..sevmek mi
bir de limonBende cok severim yogurt ve pulbiberli olacak ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?