Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü yazem. Ay nasıl toparlıcim. .
Sabah 2 dilim peynir 4 zeytin yarım domates limonlu ilik su
Öğle
Yarım kızartma yumurta
Salata domatesli
Bi Çatal ucu tahinpekmez
4 dilim peynir
1 yemek kaşığı lor peynir
1 lokma ekmek kıtırı

Akşam
5 hamsi
1 tabak yumurtalı ıspanak
4 adet mantı
1 kase sebzeli mercimek çorbası
Salata 2 kornison turşu
Ekmek yok
Su 2.5 lt spor yok
Çay : 1 kuru kayısı yarım cezerye yarim nesfit

Ausencia @fatmanurkaya

Canimcim miktar yaz hele , aksam tavuk yemissin ama ne kadar 2 tabak mi 3 tabak mi bilek yaniii )))

Ayy bugün dersteyim kapı çaldı çiçekçi elinde orkide ben şok eşim çünkü yapmaz sevgiler gününde biliyorum öğrenciler hep bir ağızdan ooo diyor çiçekçi yan sınıfta ki öğretmenin adını söyledi meğer çiçekler bana değilmiş ben tabi ikinci şok biraz sonra çiçekçi tekrar geldi neyseki bu defa cicekler banaymis yoksa sınıfın ortasında çiçekçiye dalardim herhalde

Ben de otomatik vites isterdimm arabayı değişcez o dà manuel zaten 99 model ben nasi suriyim

Bacı Peksimet hurma bunlar pek şekerli yav olmasa da olur hindi ızgara cok mu ki. Miktar yazmayınca siz. Ben de yazmasam tepeleme yesem die geçio aklımdan. Bi de senin şu kavurma dan çekio Canimmmm . Banane bannannaaaneee

Eşim sırf bende kullanabileyim diye otomatik vites aldı ama cesaret edemiyorum bir türlü

2 yıl önce aldim ilk aracımı.
Mutlaka manuel olsun istedim, zoru severim.
Ayrica zaten manueli kullanmak daha zevkli
Cesaret edip çıkmalısın, ancak öyle o korkunu yenersin.

Bence örnek menü 10 numara . 2 bardak süt içebilion sa ne ala

Bacı Peksimet hurma bunlar pek şekerli yav olmasa da olur hindi ızgara cok mu ki. Miktar yazmayınca siz. Ben de yazmasam tepeleme yesem die geçio aklımdan. Bi de senin şu kavurma dan çekio Canimmmm . Banane bannannaaaneee
listeyi uyguluyorum canım.
portakal hakkım yerine kalorisini hesaplayarak yedim hurmayı.
hindi de 1,5 el ayası büyüklüğündeydi. o da listeden

2 yıl önce aldim ilk aracımı.
Mutlaka manuel olsun istedim, zoru severim.
Ayrica zaten manueli kullanmak daha zevkli
Cesaret edip çıkmalısın, ancak öyle o korkunu yenersin.
Evet haklısın canım benim annem küçükken bize aman sen yapamazsın sen suremezsin derdi hep galiba o yıllardan bir kalma bir cesaretsizlik

Evet haklısın canım benim annem küçükken bize aman sen yapamazsın sen suremezsin derdi hep galiba o yıllardan bir kalma bir cesaretsizlik

öyle diyenlere inat çıktım ben trafiğe.
gerçi korktuğum anlarda eşim, o zamanki sevgilim çok destekledi çok gazladı beni.
hakkını asla yiyemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…