Hımm afiyet olsun.listeyi uyguluyorum canım.
portakal hakkım yerine kalorisini hesaplayarak yedim hurmayı.
hindi de 1,5 el ayası büyüklüğündeydi. o da listeden
Adacik benik karsit partner ya, ortim olamayacagina gore tortim olsun dedim
sagolll bebekimmmHımm afiyet olsun.
Kız var ya ayniyiz senleBana da otomatik olup olmaması değil arabinin küçük olmasi gerekiyor gibi geliyorsuremesem de kucağıma alır giderim diyorum
Annnaammm bu da neyy. . Geç geccc . Wiyyyuu canım cektisenin gözünden ada
Bana da otomatik olup olmaması değil arabinin küçük olmasi gerekiyor gibi geliyorsuremesem de kucağıma alır giderim diyorum
Annnaammm bu da neyy. . Geç geccc . Wiyyyuu canım cekti
Ayyy arasina peynir konup ne guzel yenirrrrrrsenin gözünden ada
Benim eşim de gazı veriyor sen yaparsa edersin diye ama direksiyona oturunca da sakin olamıyor çok birbirimize giriyoruzöyle diyenlere inat çıktım ben trafiğe.
gerçi korktuğum anlarda eşim, o zamanki sevgilimçok destekledi çok gazladı beni.
hakkını asla yiyemem..
bende arasına şöyle sulu sulu dilimlenmiş biftek hayal ettim.Ayyy arasina peynir konup ne guzel yenirrrrrr
kocadan hoca olmaz şeker.Benim eşim de gazı veriyor sen yaparsa edersin diye ama direksiyona oturunca da sakin olamıyor çok birbirimize giriyoruzen iyisi başkasından ders almak
Teşekkürler çok etkiniz oldu akşam hiç dayanamıyordum menü yazcam diye tutuyorum kendimiAkşam çok olmuş gibi geliyo bana amaBence örnek menü 10 numara . 2 bardak süt içebilion sa ne ala
Sherryyy simdi kaptan gelip arasina sopabende arasına şöyle sulu sulu dilimlenmiş biftek hayal ettim.
daha doğrusu biftek fajita.
anamm nasıl canım çektiii anlatamammmm
Yok ablam ne 55 ı iki boyut olmak bize yaraşmazRoxim naber güzelliğim
55 oldun mu
Sağol tatlım inşallah ♡♡♡Ayyy evet zayıflayınca bir de daha çok iskelet gibi oluyor onu seviyorum :)
Canımmm canımmmm sana bi türlü yazamadım Rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Sherryyy simdi kaptan gelip arasina sopakoyup ikram edecek ikimize hahaha
Kizz duugulandiriyosun insaniYaptım ablam.yumurtali yaptımçok yağlı da yapmadm..ekmeksiz yedim..
Sen gibi pammuk ,pammuk.ekmek.. bence de ye adacim, gondereyim canin cektiyseAyyy arasina peynir konup ne guzel yenirrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?