Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana da otomatik olup olmaması değil arabinin küçük olmasi gerekiyor gibi geliyor suremesem de kucağıma alır giderim diyorum

benim arabamda küçük.
şöyle büyük peugeot partner gibi arabaları kullanan kadınlara çok imreniyorum.
Ben de büyükleri kullanamıyorum ama ufaktan alışmak istiyorum yaa

öyle diyenlere inat çıktım ben trafiğe.
gerçi korktuğum anlarda eşim, o zamanki sevgilim çok destekledi çok gazladı beni.
hakkını asla yiyemem..
Benim eşim de gazı veriyor sen yaparsa edersin diye ama direksiyona oturunca da sakin olamıyor çok birbirimize giriyoruz en iyisi başkasından ders almak

Benim eşim de gazı veriyor sen yaparsa edersin diye ama direksiyona oturunca da sakin olamıyor çok birbirimize giriyoruz en iyisi başkasından ders almak
kocadan hoca olmaz şeker.
istisnası çok çok azdır, eşim gibi.
oda kendi arabasını kullanınca bi tuhaf oluyordu, araç benim olunca daha rahattı nedense

Roxim naber güzelliğim

55 oldun mu
Yok ablam ne 55 ı iki boyut olmak bize yaraşmaz
Okul bu hafta zorluyor beni yeni programa alışamadım kurul toplantısı şube toplantısı zümre toplantısı nöbet erken kalkma derken yorgun düşüyorum sporu dondurdum 1 hafta..
Sen 58 olmuşun öyle duydum

Dün eşime söyledim bende ... bi onu kullanmadım onu da alalım dedim :)

@mimu88 ve cydnz_1 kullanıyordu yanılmıyorsam ... biri daha vardı onu unuttum .
pamukskr eveet ben kullanıyorum.
Tadı tuzu yok ama tokluk Hissi veriyor faydaları da epey fazla .her gün tuketmiyorum , tukettigim zaman da 1 tatlı kasigini geçmiyorum.
Yoğurtla karıştırıp yiyorum üzerine meyve falan da ekleyince epey guzel oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…