Ayyy evet zayıflayınca bir de daha çok iskelet gibi oluyor onu seviyorum :)
Canımmm canımmmm sana bi türlü yazamadım Rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Allah kavustursun canım Ohhh temizliği de yapmışsın ellerine sağlık
Eşim sırf bende kullanabileyim diye otomatik vites aldı ama cesaret edemiyorum bir türlü
Ayy canım ıspanak çekti yarın bende yapayım ben Yoğurtlu seviyorum
Bende çok severim yoğurtu her an yiyebilirim
Teşekkür ederim canım bilgi içinpamukskr eveet ben kullanıyorum.
Tadı tuzu yok ama tokluk Hissi veriyor faydaları da epey fazla .her gün tuketmiyorum , tukettigim zaman da 1 tatlı kasigini geçmiyorum.
Yoğurtla karıştırıp yiyorum üzerine meyve falan da ekleyince epey guzel oluyor :))
Pişikkkk var mi bende o gozSen gibi pammuk ,pammuk.ekmek.. bence de ye adacim, gondereyim canin cektiyse
Sabah tahin pekmezi saymazsakMenü
Sabah
Haşlama yumurta çay peynir7 adet zeytin , acılı sos 1tatlı kaşığı tahin pekmez 2dilim tb ekmeği
Öğle
Süt findik
Arada
Kahve azcik çikolata
Akşam
Tarhana salata yoğurt fırında karnabahar (birer porsiyon)yarım dilim ekmek
Çay
suda1,5 lt
Birgün çok seversin inşallahSevmediğim bir gün. Belki yalnız olduğumdan da olabilir ama sevmiyorum. Sevmiyorum işte sevgilileri de sevmiyorum bugünü de sevmiyorum
Geldim canlar bugun hem sohbet hemde hacemat günüydüHeyyyaeben baci nerelerdesin??
Sana tadına bayilacagin kabak tarifi verem mi ben gecen gun yaptim okumusmuydun ayyy nasil guzel olduuu bayildimmmm...Ev miş gibi kabak çorbası kokuyo
Ortim sabah ve öğlen menün çok güzel akşamda güzel de barbunya olmasa daha güzel olurmuş bence sporu ne yaptın csnimKaptanımAusencia bugünkü menüm
Sabah (07:45)
1 dilim ekmek
2 Zeytin
5 ceviz
Peynir
Öğlen (11:50)
Et sote
3 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase kadar cacık
Akşam (19:00)
1,5 kepçe buğday çorbası
2 kaşık barbunya fasulye
Salata
Ayran
9 gibi spora basliycam inşallah
Sabah 2 yumurta 1 dilim ananas
Ara 7 badem
Öğle 4_5 yk yoğurt badem 1 yeşil elma 1 wasa 1 yk yulaf
Ara 1.5 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 küçük bağ tere
Akşam 1 tabak pirasa 3 yk yoğurt
Ara 3 diyet bisküvi
Spor 30dk tempolu yürüyüş 3 mil leslie
Ya ne yiycemi sasirinca doymuyorum.
Kabak çorbami yaptım 2 gün öğle ve akşam ogunu yapıcam.
Sekercikiz sende yapmışsın.
Ev miş gibi kabak çorbası kokuyo
Bu aralar ayrı yemek yapmaya gücüm yok.tad ariyamiyorum adacim. benimkilerde yemez .herseyi attım dudukluye blenderdan da geçirdim bana 2 gün hazır yemek.Sana tadına bayilacagin kabak tarifi verem mi ben gecen gun yaptim okumusmuydun ayyy nasil guzel olduuu bayildimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?