- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ayrıldık biz sevgilimle 4 gün önce. Her günüm her dakikam onu unutmaya çalışmakla geçiyor. Bi gün başarırım belki buna inancım var, ancak yeni birini sevebileceğime ve hatta sevilecek birinin dünya üzerinde var olduğuna inancım sıfır.Birgün çok seversin inşallah
Şu 75den kurtulmam 70in altına düşmem lazım tukenmislik sendromu gelmeden.İyi gidiyorsun Maşallah
Geçmiş olsun, şifa olsun abla,bende merak ediyorum ama azcık anlatir misin fayda gördün mü neyin vardı ne değişti,ben migren için istiyorum ama saç kaziyolar ondan çekiniyorumGeldim canlar bugun hem sohbet hemde hacemat günüydü
Sırtım kızarık ve kesik içinde . Çanım çok kıymetli drğildir o yüzden biraz gıdıklanma azcıkta cızlama hissettım . Azcıkta migdem bulandı arkadaşım baya pırtı kan çıktı dedi. Şifa olur inşallah .
Allahım ya bu gençler neden bu kadar ümitsiz.kiz erkek köküne kıran mi girdi.Ayrıldık biz sevgilimle 4 gün önce. Her günüm her dakikam onu unutmaya çalışmakla geçiyor. Bi gün başarırım belki buna inancım var, ancak yeni birini sevebileceğime ve hatta sevilecek birinin dünya üzerinde var olduğuna inancım sıfır.
Ortim barbunya yemek yediğimiz kaşıkla koydum 2 kaşık tadına bakiyim diye inan doymadan kalktim sofradan halada açımOrtim sabah ve öğlen menün çok güzel akşamda güzel de barbunya olmasa daha güzel olurmuş bence sporu ne yaptın csnim
Ayrıldık biz sevgilimle 4 gün önce. Her günüm her dakikam onu unutmaya çalışmakla geçiyor. Bi gün başarırım belki buna inancım var, ancak yeni birini sevebileceğime ve hatta sevilecek birinin dünya üzerinde var olduğuna inancım sıfır.
Aferim sana bu kadar yazdiklarimizdan iyi ders almissin..boyle devam et git kapısına dayan yalvar ağla...cook kiziyorum sana kusurabakma...dunya uzerinde sevilecek biri yok buna inanmıyorum falan bu ne yaaa...madem bu kadar kölesi olduysan bir kulun o zaman hic sizlanmayip cekecen kahrini..sen kendini degil onu vazgecilmez goruyorsun bunu bilen erkekte sana istedigi gibi davranir bu kadar basit..kusurabakma cok kızdım sana..bir kul icin boyle yipranmak Allahin hosuna gitmez...Ayrıldık biz sevgilimle 4 gün önce. Her günüm her dakikam onu unutmaya çalışmakla geçiyor. Bi gün başarırım belki buna inancım var, ancak yeni birini sevebileceğime ve hatta sevilecek birinin dünya üzerinde var olduğuna inancım sıfır.
Bu kadar kendini üzme karamsar olma canım benim günün birinde gerçekten senin değerini bilen sevdicegini bulduğunda herşeyi unutursun üstelik hiç kimse senden daha önemli değilAyrıldık biz sevgilimle 4 gün önce. Her günüm her dakikam onu unutmaya çalışmakla geçiyor. Bi gün başarırım belki buna inancım var, ancak yeni birini sevebileceğime ve hatta sevilecek birinin dünya üzerinde var olduğuna inancım sıfır.
Saadet ümitsiz olma senin gibi güzel ve akıllı bir kız öyle değer bilmeyen birine yakış miyordu zaten hayatı ni saplantı yaparak yasayamazsin, değer kıymet bilenle guzeldir hayat,hem sen bu depresif halinle hastalarına nasıl faydalı olacaksın önce sen mutlu olmalısın kıymetli olduğunun farkına varmalisinAyrıldık biz sevgilimle 4 gün önce. Her günüm her dakikam onu unutmaya çalışmakla geçiyor. Bi gün başarırım belki buna inancım var, ancak yeni birini sevebileceğime ve hatta sevilecek birinin dünya üzerinde var olduğuna inancım sıfır.
Süper canım sporun maşallahOrtim barbunya yemek yediğimiz kaşıkla koydum 2 kaşık tadına bakiyim diye inan doymadan kalktim sofradan halada açım
Sporumda 45 dakika eliptik yaptım,15 dakika bölgesel hareket yaptım
Ahu060812
Kisi kendi degerini kendi belirler doktorum..benimde oyle tadiklarim var...birinin karsinda ezik durursan herseyi hee dersen olmaz kii neymis Aşkmis yemisim boyle aşkı...Walla benim birsürü arkadaş erkek arkadaşından değil eşinden ayrılıp 2.kez evlenip mutluluğu yakaladı.hayat kısa kimseyle vakit harcama lüksümüz yok.
Kız bu saat de aşk bile olsa yeme.kilo yapmasinKisi kendi degerini kendi belirler doktorum..benimde oyle tadiklarim var...birinin karsinda ezik durursan herseyi hee dersen olmaz kii neymis Aşkmis yemisim boyle aşkı...
Bunlardan biri de benim.Walla benim birsürü arkadaş erkek arkadaşından değil eşinden ayrılıp 2.kez evlenip mutluluğu yakaladı.hayat kısa kimseyle vakit harcama lüksümüz yok.
Bende sinirlendim şiştimm valla kesin arti cikarmisim hahahaKız bu saat de aşk bile olsa yeme.kilo yapmasin
Ay acayip geyik yapasim var.geldiler sağdan sagdan
Donecek tabiiii ahan buraya yaziyorummmmBunlardan biri de benim.
35 imden sonra hayatimin aşkını buldumlittlecoffeedoc sen 22 yaşında sana zerre kıymet vermeyen bir sahsa kul kolesin.
Korkarim sen yine ona geri de dönersin !
Dönerse de bir daha aşk meşk mevzuunda ona bir kelime bile yazmam !Donecek tabiiii ahan buraya yaziyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?