Aynen bendeeee kendi bilir...yaaa tamam yas küçük tecrübe falan bile desek anamm ben o yasta burnum havada gezerdim...Dönerse de bir daha aşk meşk mevzuunda ona bir kelime bile yazmam !
Onu.seviyoruz mutsuz iken.üzülüyoruz ama göz göre göre gidiyor yineo adama.kendini uzduruyor.Aynen bendeeee kendi bilir...yaaa tamam yas küçük tecrübe falan bile desek anamm ben o yasta burnum havada gezerdim...
Evet aynen oyle o guzel yuzune kiyamiyorum butun sinirim bundan bu kadar guzelligin farkinda degil ama kendi bilir biz ablalari olarak anlattik...demekki duymak istedikleri bunlar degil...Onu.seviyoruz mutsuz iken.üzülüyoruz ama göz göre göre gidiyor yineo adama.kendini uzduruyor.
Deli olmamak.isten.değil..
Iyi akşamlar kızlar bugünkü menumu yazayım önce
Sabahçörek otu yağı 2dilim kepek ekmeği ile tost roka maydanoz tere
Ara sade kahve
Öğle 2kepce tavuk çorbası pırasa yoğurt
Ara 1portakal 1bardak ayran
Aksam 2kepce tavuk çorbası salata yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 45 dakika yürüyüşbegum75 Ausencia @Ahu060812
Portakal diyeti 3. Gün – 14.02.2017
KALKINCA :
Bir bardak limonlu ılık su
KAHVALTI :
1 portakal
1 dilim peksimet
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
3 lokma kavurma
Yeşilçay
ÖĞLE :
2 su bardağı yoğurt ( zencefil zerdeçal tarçınlı )
½ haşlanmış yumurta
ARA : sütlü nescafe, 2 mini hurma, 1 peksimet
ARA : 1 yk yoğurt, 1 ısırık taze soğan ( susamak için )
AKŞAM :
Hindi ızgara
1 kase acı biberli – taze soğanlı yoğurt
Ara : 2 fincan çay, 2 minik hurma
( Hakkım olan 2 portakal, ve 1 peksimet yerine 4 mini hurma ekledim )
portakal : 47 kcal, kuru incir : 50 kcal, kuru hurma : 40 kcal., etimek : 36 kcal
Ek : 3 lokma kavurma, 2 dilim pastırma, bir lokma kuru soğan, yarım çay bardağı kadar süt
SU : 3 Lt.
Fazladan 30-50 kcal almışım ama dün ve ilk gün yaşadığım o baş ağrısından bugün eser yoktu
Bugun menu
Sabah
2 bardak ilik su ve 2 adet kayisi..
Kahvalti 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Dere otu
Marul
Maydanoz
1 adet kizarmis form ekmek.
Ara
3 yk yogurt icine 5 badem karistirip yedim.
Aksam 16.10
4 adet tavuk kofte
Salata
2.5 lt su ve maydanoz suyu icildi..Ausencia ve @Ahu060812 35 dakika yürüyüş , 3 mil lesli , 120 ip atlama
Kızlar ben henüz gidemedim
Yılbaşında denediğim elbiseleri tekrar denedim daha güzel oldu ama bilmediğim bi ortam olduğu için dar paça kot, sığın gömlek topuklu ayakkabı giydim
Eşimin bi arkadaşı vardiye bilkent te bir yerde sahne alıyormuş o aramış burdayım diye bi gidip bakalım nasılmış çok yememeyi ümit ediyorum
Merhaba kızlar
Menüm salı
SABAH
60 gr peynir
4-5 ceviz
2 bardak süt
ÖĞLE
İki parça tavuk haşlama
Ayran
ARa ikisi bir arada
AKŞAM
Yarım tabak ıspanak
Bi kase yağlı yoğurt
Bi kase etli kemik suyu çorba
2lt su şimdilik
Spor yapıcam şimdi
4 mile leslie yaptım @Ahu060812
Hu huuuu hayirli aksamlar kizlar
Iki gubdur yatili.misafirim vardi, ne is yerinde ne evde musait olamadim. Telden cok iyi yazip, okuyamiyorum ama en azindan menulerimi yezayim hemen dedim
Menü yazem. Ay nasıl toparlıcim. .
Sabah 2 dilim peynir 4 zeytin yarım domates limonlu ilik su
Öğle
Yarım kızartma yumurta
Salata domatesli
Bi Çatal ucu tahinpekmez
4 dilim peynir
1 yemek kaşığı lor peynir
1 lokma ekmek kıtırı
Akşam
5 hamsi
1 tabak yumurtalı ıspanak
4 adet mantı
1 kase sebzeli mercimek çorbası
Salata 2 kornison turşu
Ekmek yok
Su 2.5 lt spor yok
Çay : 1 kuru kayısı yarım cezerye yarim nesfit
Ayy bugün dersteyim kapı çaldı çiçekçi elinde orkide ben şok eşim çünkü yapmaz sevgiler gününde biliyorum öğrenciler hep bir ağızdan ooo diyor çiçekçi yan sınıfta ki öğretmenin adını söyledi meğer çiçekler bana değilmiş ben tabi ikinci şokbiraz sonra çiçekçi tekrar geldi neyseki bu defa cicekler banaymis yoksa sınıfın ortasında çiçekçiye dalardim herhalde
Sherryyy simdi kaptan gelip arasina sopakoyup ikram edecek ikimize hahaha
Yok ablam ne 55 ı iki boyut olmak bize yaraşmaz
Okul bu hafta zorluyor beni yeni programa alışamadım kurul toplantısı şube toplantısı zümre toplantısı nöbet erken kalkma derken yorgun düşüyorum sporu dondurdum 1 hafta..
Sen 58 olmuşun öyle duydum
İyi akşamlaAr
Sali:
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Kahve
Ogle :
Yoğurt + chia tohumu + goji berry
Yoğurt 350 grm vardı.
Aksam:
Haşlanmış et
Ayran
Spor: toplam 70 dk
@Ahu060812. @MuMu85
Kizz duugulandiriyosun insaniinsani...afiyet olsun
Menü
Sabah
Haşlama yumurta çay peynir7 adet zeytin , acılı sos 1tatlı kaşığı tahin pekmez 2dilim tb ekmeği
Öğle
Süt findik
Arada
Kahve azcik çikolata
Akşam
Tarhana salata yoğurt fırında karnabahar (birer porsiyon)yarım dilim ekmek
Çay
suda1,5 lt
Sabah 2 yumurta 1 dilim ananas
Ara 7 badem
Öğle 4_5 yk yoğurt badem 1 yeşil elma 1 wasa 1 yk yulaf
Ara 1.5 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 küçük bağ tere
Akşam 1 tabak pirasa 3 yk yoğurt
Ara 3 diyet bisküvi
Spor 30dk tempolu yürüyüş 3 mil leslie
Ya ne yiycemi sasirinca doymuyorum.
Kabak çorbami yaptım 2 gün öğle ve akşam ogunu yapıcam.
@Sekercikiz sende yapmışsın.
Hacamatın hayırlı olsun mu denir ne denir bilemedim canım :)Geldim canlar bugun hem sohbet hemde hacemat günüydü
Sırtım kızarık ve kesik içinde . Çanım çok kıymetli drğildir o yüzden biraz gıdıklanma azcıkta cızlama hissettım . Azcıkta migdem bulandı arkadaşım baya pırtı kan çıktı dedi. Şifa olur inşallah .
Ayrıldık biz sevgilimle 4 gün önce. Her günüm her dakikam onu unutmaya çalışmakla geçiyor. Bi gün başarırım belki buna inancım var, ancak yeni birini sevebileceğime ve hatta sevilecek birinin dünya üzerinde var olduğuna inancım sıfır.
Şu 75den kurtulmam 70in altına düşmem lazım tukenmislik sendromu gelmeden.
Söyle ona sana uğramasın
Sağol kaptanım şade kahve içebiliyorum daha dikkatli olurum
Yorumlarınızla bayağı akşamı azaltttım
Teşekkürler
Yeşil çayda içtim
Ortim A arselka iyi ekşın yaşamış sin bugün ama sonu güzel bitmişAyy bugün dersteyim kapı çaldı çiçekçi elinde orkide ben şok eşim çünkü yapmaz sevgiler gününde biliyorum öğrenciler hep bir ağızdan ooo diyor çiçekçi yan sınıfta ki öğretmenin adını söyledi meğer çiçekler bana değilmiş ben tabi ikinci şokbiraz sonra çiçekçi tekrar geldi neyseki bu defa cicekler banaymis yoksa sınıfın ortasında çiçekçiye dalardim herhalde
İyi akşamlar arkadaşlar
Menü
sabah 1i Elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta beyaz ve kaşar peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı bal 1 ceviz 4 badem
ARA şade Türk kahvesi
Öğlen 1 kepçe yayla çorbası yarım porsiyon müsakka salata yoğurt
ARA Yeşilçay yanında yarım elma
Akşam işten geç çıktığım için geç Saatte pek yemek istemedim onun yerine 3 dal karnabahar haşlama 3 badem
Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş
Daha tam bitmedi tabi ama akşamdan akşama koli yapmaya devam diğer evin boyası falan yapılıyor bu Arada inşallah cumaya yetişicez
Gayet güzel canım .
Işler ne durumda ? Toparlandı mı ?
Yaaa canim aklima geldi migrene biberiye cayi oneriyorlar bi arastir dene derim..Geçmiş olsun, şifa olsun abla,bende merak ediyorum ama azcık anlatir misin fayda gördün mü neyin vardı ne değişti,ben migren için istiyorum ama saç kaziyolar ondan çekiniyorum
Aklıma takılan 2 sorum var arkadaşlar bu içtiğimiz Yeşilçayların sadesi ile limonlu Elmalı vs arasında fark var Mıdır kilo verme açısından
Birde 3 gündür bel simitlerim yüzümden sağa sola esneyerek egzersiz yapıyorum . Ama hani spora ilk başlarsınıZ da kas ağrısı olur ya aynı onun gibi oluyor . Oralarda kas oluşmaz değil mi?gitsin derken hepten kalmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?