Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben gidip kitap okurken uyuyayımmmm ... ya da uyurken kitap

Hadi iyi geceler herkeseeee
İyi gecelerrrrr. .Yavrim uyuyip uyanio . Koca oyun oynuo ben uyumak istemiom buralardayim . Az daha gezinim ben de yatiyim . Aç yatmak zor ama aliskinjm ben. O portakalà aşk olsun hiç mi tokluk hissi vermez

İyi gecelerrrrr. .Yavrim uyuyip uyanio . Koca oyun oynuo ben uyumak istemiom buralardayim . Az daha gezinim ben de yatiyim . Aç yatmak zor ama aliskinjm ben. O portakalà aşk olsun hiç mi tokluk hissi vermez

Daha acıktırır .
Yanlış meyve seçimi.
Sulu ve şekerli .
Yeşil ekşi Elma ya da çeyrek ayva ... tercih etseydin tok tutardı

Şimdi 1.gececi şekerci geldi .... seker gider ahu gelir
Demi kaptanım oğlanı zor yatirdim teli vermiyorki gireyim bu arada bende kendimi hiç beğenmiyorum aynaya bakıyorum bakıyorum sanki 12 kilo benden gitmemiş hiç bi değişiklik göremiyorum kendimde ve sinir oluyorum bu duruma zaten 58 lerde bi gelemedi

Geçmiş olsun, şifa olsun abla,bende merak ediyorum ama azcık anlatir misin fayda gördün mü neyin vardı ne değişti,ben migren için istiyorum ama saç kaziyolar ondan çekiniyorum
Sağol begümüm .

Benimki genel sağlık için sırttan yaptırdım baş agrım yok hamdolsun .
Ama yan tarafta yapıyorlardı . Evet saçınno bölgesi kesiliyo baştan yapınca .
Arkadasım geçen yıl enseden saç dibinden yaptırmış baş agrısı için . Çok memnun agrım kalmadı diyor .

Çok bişi hissetmedim gıdıklanmam daha çoktu . 1 gün yerlerinde hafif agrı oluyor yani elbise vs değince . Akşam hala kızarıktı kupa yerleri . Şifa olur inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…