Oovvv şair arkadaşıma bakÜşüyenlere sıcacık sevgimi ...
Uyanamayanlara haxır uyunmuş 5 saatimi :)...
Kot çanta yapacaklara overlok makinemi
Gönderippp .... çıkayım bende okul yoluna
anladım abla çok sağol,bigün bi cesaret edeyimde burda hastanede doktorlar yapıyo, onlara bi gideyim bakayım,inşallah hepimize şifa olurSağol begümüm .
Benimki genel sağlık için sırttan yaptırdım baş agrım yok hamdolsun .
Ama yan tarafta yapıyorlardı . Evet saçınno bölgesi kesiliyo baştan yapınca .
Arkadasım geçen yıl enseden saç dibinden yaptırmış baş agrısı için . Çok memnun agrım kalmadı diyor .
Çok bişi hissetmedim gıdıklanmam daha çoktu . 1 gün yerlerinde hafif agrı oluyor yani elbise vs değince . Akşam hala kızarıktı kupa yerleri . Şifa olur inşallah .
o konuda yanlız değilsin,20 kilo gitti hala fazlalıklarım var,kilo verdikçe daha fit bi görünüm kazanacağımızı sanıyoruz ama bu iş sadece diyetle değil sıkı bir bir sporla mümkün,bu nedenle kendini mutsuz hissetme,spora ağırlık verDemi kaptanım oğlanı zor yatirdim teli vermiyorki gireyimbu arada bende kendimi hiç beğenmiyorum aynaya bakıyorum bakıyorum sanki 12 kilo benden gitmemiş hiç bi değişiklik göremiyorum kendimde ve sinir oluyorum bu duruma zaten 58 lerde bi gelemedi
günaydın ortiGünaydın günaydın günaydın
Eslerde hakli bizde hakliyiz bunun çözümü yok gibivalla auscum çok bişiy yemedim
ama eşimin dırdırı nı saymazsakk
vay efendi benimle gitmekten keyif almıyormuş
ben yemiyormuşum
8 senedir böyleymiş
bu hamburger yiyormuş ben ekmeksiz tavuk döner yiyormuşum
çok canımı sıktı..
hiççç kıskanacak durumda değilim.susuyorum....Eslerde hakli bizde hakliyiz bunun çözümü yok gibi)) ne kadar arti bi yaz bacim ozelden bana..kelebek gormesin artılarımızı kıskanır :))))
hayırdır doktorum,uykunu alamadın galibahiççç kıskanacak durumda değilim.susuyorum....
Hayırdir canin mi sıkkin doktorum.....hiççç kıskanacak durumda değilim.susuyorum....
hayırdır doktorum,uykunu alamadın galiba
Hayırdir canin mi sıkkin doktorum.....
enerjim yok.şişim.bedenim ruhumu taşıyamıyor..ayy negatif enerji saçmaktanda hiççç hoşlanmam.geçer siz bana bakmayın.
demiyeydin bunuenerjim yok.şişim.bedenim ruhumu taşıyamıyor..ayy negatif enerji saçmaktanda hiççç hoşlanmam.geçer siz bana bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?