Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üşüyenlere sıcacık sevgimi ...
Uyanamayanlara haxır uyunmuş 5 saatimi :)...
Kot çanta yapacaklara overlok makinemi

Gönderippp .... çıkayım bende okul yoluna
Oovvv şair arkadaşıma bak
Şiir yazıyormusun hiç aus .
Benim vardı hatta kk da bir şiir sayfam

anladım abla çok sağol,bigün bi cesaret edeyimde burda hastanede doktorlar yapıyo, onlara bi gideyim bakayım,inşallah hepimize şifa olur

o konuda yanlız değilsin,20 kilo gitti hala fazlalıklarım var,kilo verdikçe daha fit bi görünüm kazanacağımızı sanıyoruz ama bu iş sadece diyetle değil sıkı bir bir sporla mümkün,bu nedenle kendini mutsuz hissetme,spora ağırlık ver

Eslerde hakli bizde hakliyiz bunun çözümü yok gibi )) ne kadar arti bi yaz bacim ozelden bana..kelebek gormesin artılarımızı kıskanır :))))

enerjim yok.şişim.bedenim ruhumu taşıyamıyor..ayy negatif enerji saçmaktanda hiççç hoşlanmam.geçer siz bana bakmayın.
demiyeydin bunu Geçmiş olsun Ben de şiş şiş şişşim, sonra anladım niye şiş olduğumu, son üç aylık gidişata göre yarın veya cuma sabahı regl olmam lazım Ben göüslerimi taşıyamıyorum sabaha kadar canım yanıyor son üçgündür ve çok şişiyorlar Bir an önce zayıflayıp küçültmek istiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…