Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

enerjim yok.şişim.bedenim ruhumu taşıyamıyor..ayy negatif enerji saçmaktanda hiççç hoşlanmam.geçer siz bana bakmayın.
kız ortim, benim yüzümden mi haayt sevincini kaybettin yoksam tortileri kandırmak için negatif sallıyon

Oovvv şair arkadaşıma bak
Şiir yazıyormusun hiç aus .
Benim vardı hatta kk da bir şiir sayfam

Vardı benim de
Alkatraz kaçkını

Canım bence mutsuz bi tablo çiziyorsunuz .
Bende aylardır bizimkilerin akşsm yemeği sofrasına tabak koymam kendine ... geç oluyor onlarla.

Sen hamburger yemiş gibi enerji dağıtsan adama ne tabağında 1,5 iskender mi var salata mı var ?

Kesinlikle yemek muhabbeti yapmayın eşlerle .
Kuxu çevirip yemiş gibi mutlu olun sofrada

ada81 ya da diyorum bennnn açımmmm diye iki seksen uzanırsan akşam eşin rabii ki de laf eder diyetine .

Ben ekstra hoooop hooop hadi gençlere bağlıyorummm ...

dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 heşlanmış yumurta,
peynir
4 zeytin
ara
1 mandalina
öğlen
köfte
ayran
1 dilim ekmek
ara yoğurt
akşam
ıspanak
yoğurt
salata

Menü güzel tuba . Kilo bildirimi tapmadın ortine ve bana .

dün 2 çatal yaş pasta yedim eskiden olsa 1 dilimi anında mideme indirdim ama 2 çatalla kendimi sınırladım

Al benden de o kadaaaaar .

enerjim yok.şişim.bedenim ruhumu taşıyamıyor..ayy negatif enerji saçmaktanda hiççç hoşlanmam.geçer siz bana bakmayın.

Heeeeey Ortadoğu ve Balkanların en tatliş daktırı

kız ortim, benim yüzümden mi haayt sevincini kaybettin yoksam tortileri kandırmak için negatif sallıyon
tek başına bıraktın beni gücüm kalmadı.onların sporunu tek başına yüklendim.yoruldum.bu akşam sporu sen yapıcaksın kaçarı yok.

Günaydın güzellikler

Daydream-

Dünkü menüm
Sabah kumru, çay
Ara kahve, 2-3 kare bitter
Ara muz, elma
Öğle mantarlı tavuk , haydari, 1 turşu
Ara 1 avuçtan fazla kaju,a.fıstığı,ceviz
Akşam 2 dl tam ekmek arasına peynir

Limonlu zencefilli su

Benim aralarda çok atıştırasım geliyor, ağzım boş durmasa daha mutlu olcam. 1 kilom gitmiş bile çok şükür tatlı yemeyince
Ben eskisi kadar aktif olamıyorum, mesajları falam takip edemiyorum sevgili kaptanım ve sevgili arkadaşlarım. Mazur görür müsünüz beni

yemek muhabbeti yapmıyorum ki cnm
8 senedir bıktım diyor adam, bir yere gidiyoruz ben yiyorum sen yemiyorsun
yoksa yiyemiyorum diye dırlanmıyorumm kesinlikle
yok efendim o ahmacun yemiş ben yememişimmm

bende götür sen beni cigerci hanedana bak nasıl yiyorum hafta sonu dedimm

ama bizim sorunlarımız farklı altta yatan nedenler var , neyse....

tek baına bıraktın beni gücüm kalmadı.onların sporunu tek başına yüklendim.yoruldum.bu akşam sporu sen yapıcaksın kaçarı yok.
kız ben bu şişkinliğime sporda yaparsam 1- canım acır, göğüslerime üflesem ağrıyorlar 2- Allah kourusun daha da ağır gelirim cuma sabahı diye korkuyorum.

Etimekli hülya abla menüsü özel bir diyet yapmıyorsun di mi abla? Akşam 3 etimek fazla olmuş sanki çorba ve yumurtayla beraber

Keşke daha çok gelebilsen canım o ayrı ama mazur görmek ne demek ... bak bi iki kısma ile ilk 1 gitmiş .
Ama menün diyet menüsü olmaktan uzak tatlım .
Haftaya biraz daha otursak daha güzel olmaz mı ?

Canım benim yani sorun vardır yoktur bilemem tabii de ...tabağında ne olduğu erkekleri pek ilgilendirmez bunu demek istedim .

Umarımmm yemek dışında eğlenmişsinizdir

sanada cnm takımın ruhu ölü bugün
AAAAA o niyeymiş.. Ne güzel bir 15 Şubat sabahı MUTLU OLUN BAKAYIM Bir ELHAMDULİLLAH çekin, sağlığımız için, birbirimize sahip olduğumuz için, verdiğimiz tüm yağ zerrecikleri için

bende öyleyim bugün

kızlar bugün bende şişim,halsiz bitkinim,kolum kanadım kırık gibiyim,yaşlı teyzeler gibi her yerim ağrıyor

Etimekli hülya abla menüsü özel bir diyet yapmıyorsun di mi abla? Akşam 3 etimek fazla olmuş sanki çorba ve yumurtayla beraber
Ozel bir diyeti tam uymayarak yapiyorum biraz kafama göre yani. Etimek cok oldu evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…