kız ortim, benim yüzümden mi haayt sevincini kaybettin yoksam tortileri kandırmak için negatif sallıyonenerjim yok.şişim.bedenim ruhumu taşıyamıyor..ayy negatif enerji saçmaktanda hiççç hoşlanmam.geçer siz bana bakmayın.
Oovvv şair arkadaşıma bak
Şiir yazıyormusun hiç aus .
Benim vardı hatta kk da bir şiir sayfam
valla auscum çok bişiy yemedim
ama eşimin dırdırı nı saymazsakk
vay efendi benimle gitmekten keyif almıyormuş
ben yemiyormuşum
8 senedir böyleymiş
bu hamburger yiyormuş ben ekmeksiz tavuk döner yiyormuşum
çok canımı sıktı..
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 heşlanmış yumurta,
peynir
4 zeytin
ara
1 mandalina
öğlen
köfte
ayran
1 dilim ekmek
ara yoğurt
akşam
ıspanak
yoğurt
salata
dün 2 çatal yaş pasta yedim eskiden olsa 1 dilimi anında mideme indirdim ama 2 çatalla kendimi sınırladım
enerjim yok.şişim.bedenim ruhumu taşıyamıyor..ayy negatif enerji saçmaktanda hiççç hoşlanmam.geçer siz bana bakmayın.
Masumum yorumları şöyle göz ucuyla bakınca afet olmuşsun gibime geldi, maşallah sana yabende öyleyim bugün
tek başına bıraktın beni gücüm kalmadı.onların sporunu tek başına yüklendim.yoruldum.bu akşam sporu sen yapıcaksın kaçarı yok.kız ortim, benim yüzümden mi haayt sevincini kaybettin yoksam tortileri kandırmak için negatif sallıyon
Vardı benim de
Alkatraz kaçkını
Canım bence mutsuz bi tablo çiziyorsunuz .
Bende aylardır bizimkilerin akşsm yemeği sofrasına tabak koymam kendine ... geç oluyor onlarla.
Sen hamburger yemiş gibi enerji dağıtsan adama ne tabağında 1,5 iskender mi var salata mı var ?
Kesinlikle yemek muhabbeti yapmayın eşlerle .
Kuxu çevirip yemiş gibi mutlu olun sofrada
ada81 ya da diyorum bennnn açımmmm diye iki seksen uzanırsan akşam eşin rabii ki de laf eder diyetine .
Ben ekstra hoooop hooop hadi gençlere bağlıyorummm ...
Menü güzel tuba . Kilo bildirimi tapmadın ortine ve bana .
Al benden de o kadaaaaar .
Heeeeey Ortadoğu ve Balkanların en tatliş daktırı
tek baına bıraktın beni gücüm kalmadı.onların sporunu tek başına yüklendim.yoruldum.bu akşam sporu sen yapıcaksın kaçarı yok.
hayır sabahlar herkese
sanada cnm takımın ruhu ölü bugün
Etimekli hülya abla menüsüSelam
08:00 3 yk yogurt.1 etimek
13:00 activia 3 misir pirinc patlagi
17:00 3 misir pirinc patlagi
19:00 1 kepce corba.3 etimek.1 yumurta.1 kase eksili kofte (patatesleri yenmedi yaklasik 10 adet misket kofte)
1.5 litre su
kuzularinannesi
Günaydın güzellikler
Daydream-
Dünkü menüm
Sabah kumru, çay
Ara kahve, 2-3 kare bitter
Ara muz, elma
Öğle mantarlı tavuk , haydari, 1 turşu
Ara 1 avuçtan fazla kaju,a.fıstığı,ceviz
Akşam 2 dl tam ekmek arasına peynir
Limonlu zencefilli su
Benim aralarda çok atıştırasım geliyor, ağzım boş durmasa daha mutlu olcam. 1 kilom gitmiş bile çok şükür tatlı yemeyince
Ben eskisi kadar aktif olamıyorum, mesajları falam takip edemiyorum sevgili kaptanım ve sevgili arkadaşlarım. Mazur görür müsünüz beni
yemek muhabbeti yapmıyorum ki cnm
8 senedir bıktım diyor adam, bir yere gidiyoruz ben yiyorum sen yemiyorsun
yoksa yiyemiyorum diye dırlanmıyorumm kesinlikle
yok efendim o ahmacun yemiş ben yememişimmm
bende götür sen beni cigerci hanedana bak nasıl yiyorum hafta sonu dedimm
ama bizim sorunlarımız farklı altta yatan nedenler var , neyse....
sanırım bikahve içmeden afyonum patlamıycak.2 gün içmeyim dedim ama..işte kahveye doğru giden benEki Görüntüle 1954057
AAAAA o niyeymiş.. Ne güzel bir 15 Şubat sabahısanada cnm takımın ruhu ölü bugün
enerjim yok.şişim.bedenim ruhumu taşıyamıyor..ayy negatif enerji saçmaktanda hiççç hoşlanmam.geçer siz bana bakmayın.
bende öyleyim bugün
demiyeydin bunuGeçmiş olsun Ben de şiş şiş şişşim, sonra anladım niye şiş olduğumu, son üç aylık gidişata göre yarın veya cuma sabahı regl olmam lazım Ben göüslerimi taşıyamıyorum sabaha kadar canım yanıyor son üçgündür ve çok şişiyorlar Bir an önce zayıflayıp küçültmek istiyorum inşallah
ayy vallahi ta kendisisanırım bikahve içmeden afyonum patlamıycak.2 gün içmeyim dedim ama..işte kahveye doğru giden benEki Görüntüle 1954057
Ozel bir diyeti tam uymayarak yapiyorum biraz kafama göre yani. Etimek cok oldu evet.Etimekli hülya abla menüsüözel bir diyet yapmıyorsun di mi abla? Akşam 3 etimek fazla olmuş sanki çorba ve yumurtayla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?